דלילות שיער.

roey211

New member
דלילות שיער.

אני בחור בן 21 לפני שנתיים שלוש התחלתי להבחין שהשיער בקדמת הראש נהיה דליל הלכתי לטיפולי שיער במרפאת שיער בתל אביב ( הייר קליניק ) לאחר 7 חודשים היו תוצאות מעטות אך השיער לא השתפר משמעותית הנשירה עדיין הייתה והדלילות לא נעלמה. עשיתי בדיקות דם לבדוק האם חסר לי ויטמינים או מינרלים בגוף ולא היה חסר כלום. בחצתי שנה האחרונה אני מנסה לעשות טיפולים בבית על ידי שמנים כגון רוזמרין או שמן קיק חם אני מעסה עם שמנים אלו את הראש וישן איתם למשך הלילה, כרגע אני לא רואה שום שיפור ניכר בשיער. התחלתי לא מזמן לעשות חליטת רימונים ( מרתיחים את הרימונים במשך שעה על אש נמוכה עד שיוצא כל המיץ ומעסים איתו את השיער ),כבר תקופה מסויימת שאני עושה את החליטה הזו וזה עוזר לנשירה, אכן היא פחתה באופן משמעותי, אבל עדיין רואים את הדלילות הרבה, ואני חושש שלמרות שהנשירה הפסיקה הדלילות מתגברת. כמו כן גם הפסקתי לעשן סיגריות לפני 4 חודשים. ואני מקפיד לאכול באופן בריאותי. הדלילות ממש מפריעה לי, יש ימים שאני ממש מתבאס לצאת בגלל השיער. מה עוד נותר לי לעשות? האם יש איזה הומאופת שמתמחה ספציפית בשיער? שיכול לעזור לי? ואם כן האם אוכל לקבל טלפון או אתר אינטרנט. אני גר בתל אביב. כמו כן אשמח לקבל מתכונים למסיכות לשיער ועצות. תודה רבה לכוללללללללללללםם אשמח לקבל תשובה. יום טוב.

"כוללללללללללללם",

היו לך ראסטות ? הומיאופתיה מטפלת באדם ולא בשיער. אם המצב מאפשר ולא מדובר בתורשה וכו' אפשר לנסות לדובב את גופך להאט או לעצור את הנשירה. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

למעלה