דליפת מים !!!

sharon669

New member
דליפת מים !!! ../images/Emo221.gif

בצומת שקמה גולן , על הצומת עצמה מתחת לעמוד החשמל יש ברז כיבוי אש, והוא דולף די בעצבנות... לא חבל על כל טיפה?

אירילה

New member
את הפניות עדיף לעשות טלפונית ישירות למירב

מזכירת הועד החדשה ובהזדמנות זו נאחל לה הצלחה בתפקידה החדש והקשה. מספר הטלפון של משרדי הועד - 9763032 ו - 9760872 ,אני בטוח שהעניין יטופל במהירות ע"י אריה איש האחזקה הנאמן והמסור.

sharon669

New member
למה?

שיהיה לה בהצלחה ללא קשר אבל מה זה משנה אם זה כאן או בטלפון? לידיעתך תלונה דומה טופלה על ידי גלית במהירות ללא צורך להתקשר חוץ מזה שהתקשרתי לפני כשבוע מספר פעמים, ואפילו השארתי הודעה ואף אחד לא חזר אלי.

אירילה

New member
הכוונה היתה לפניה לג'קי פינטו

לא אחת העלתי כאן בפורום את השתיקה הרועמת של ועד הישוב בכל הנוגע לשיתוף לפניות גולשים בפורום ולכן כשתושב לפיד2 פנה לג'קי פינטו הרי שהדבר משול כפניית סרק ,עדיין איני מבין את הריחוק ואי שיתוף הפעולה של הועד עם התושבים כאן מעל גבי הפורום ,לדעתי זו החמצה בנושא יחסי קהילה וחבל שכך.

גרשון אני מסכים עם כל מילה שלך

גם אני חשבתי להמליץ לחברי הועד להכנס לכאן אבל קראתי בעיתון שיש חבר ועד שבכלל מתקשה מאד להכנס ללפיד אגב גרשון יש לי שאלה האם צו הרחקה שמוציא בית משפט כולל גם אי כניסה לפורום?

אירילה

New member
אין שום קשר בין שני הדברים

וכן אבקשך לשמור על כבוד האדם באשר הוא. תודה.

אני גרשון מעדיף את כבוד הציבור?

כבוד האדם באשר הוא? לא כולל היותו נציג ציבור אני מצטער גרשון.יש נורמות ואם יש כתב אישום אתה חייב להודיע לתושבים על זה כמו שעשה העיתון וכמו שהפורום צריך לעשות.

אירילה

New member
כבוד האדם

כבוד האדם פירושו לא ללגלג על אדם אשר נקלע לצרות בין אם הוא אשם ובין אם הוא לא ,מהעולה בהודעתך הקודמת מורגש הלגלוג על אותו אדם ,העמד עצמך במקום אותו אדם וחשוב כיצד היית אתה מרגיש? נושא היותו נושא מישרה ציבורית עדיין אינה עילה ללגלג על אותו האדם. אם ברצונך לערער על המשך תיפקודו אתה רשאי לעשות זאת ולבקר זאת גם בפורום ,לגיטימי בהחלט ,אבל לגיטימי בהחלט הוא גם לא ללגלג על אדם באשר הוא. ובאשר למנהל הפורום ,פורום לפיד אינו קניינו של הועד או של כל אדם אחר בישוב ,אין זה מתפקידו של מנהל פורום להביא את חדשות המקום לגולשים ,העיתון מתפרנס מהודעות , לא כך הפורום ובטח שלא מנהל הפורום. שבוע טוב גרשון

JACKY35

New member
מנהל הפורום/ והמתחזים למינהם

הנושאים שהועלו כואבים ודורשים טיפול מיידי רק חבל שאותם מתחזים / מסתתרים לא עומדים בפני בקשתי והמלצתי להפגש ליד הפארק {בכניסה לישוב} א. מבדיקה מהירה שביצעתי מול איש התחזוקה מתברר שמדובר בפנסים השקועים {מנופצים וחוטים גלויים} ונדליזם מצד ילדים שביצעו בשנת 2001 מיד עם המקרה דאגתי לנטרל את החיוט מהחשמל וציפינו שהקבלן יחד עם חברת ערים להחליף את דגם הפנסים { לידיעה כללית הועברו כ 25000 ש"ח לטיפול ושיפוץ בגני המשחקים} ולכן הנחתי אחרי שביקשתי מהעובד לעבור על ההערות ולנסות לטפל {הרי בדיוק בשביל זה אנו חברי הועד מעסיקים אותו} ב. לנושא הפולטי שמנסים אותם תושבים לגרור אותי { תוקע את עבודת הועד?, פגיעה בחבר ועד נבחר מבלי לבדוק את האמת ?} לא אשתף פעולה מלבד לערב את החברים שאחראים לתיק הפיתוח והתשתיות ולדרוש בתוקף את תיקון התקלות החמורות והבטיחותיות ג. ע"מ לרענן את זיכרונכם ידידי,, גרשון מנהל הפורום המתחזה היחיד,, שרון 669 ,, אני ממונה על תלונות הציבור/אכיפה ממונה על תיק התחבורה ודובר ועד הישוב ולכן הגענו להסכמה יחד עם מנהל הפורום מי שרוצה את שיתוף הפעולה של הועד עם התושבים להשתמש בשמם הפרטי {כפי שאני עושה יוסי כהן גרשון הרטוב ועוד תושבים יוצא רק טוב מזה ולא לחפש איך מנגחים חבר ועד זה או אחר ולא משנה עם מי אתם מזדהים מבין חברי הישוב} ד. אז דעו לכם שלי אכפת לא פחות מכם ולראיה פניה שהופנתה אלי באותו נושא בגן ליד ביה"ס טופלה מיידית יעידו אותן חמש נשים שבאו לבדוק מקרוב את מהירות התגובה חבריי אפשר גם אחרת אמשיך לשרת אתכם גם בעתיד ג'קי פינטו בשם ועד הישוב

ג'קי תודה שאתה עונה

אבל ממש קשה להבין מבחינת העברית ומבני המשפט והתשובות לא יוצאות ברורות.האם תוכל שוב להסביר? תודה מראש עמית חזה

sharon669

New member
שלום רב גקי

אני מבקש ממך לא להתייחס לכל מני מתחזים כאלה ואחרים, שרק הורסים את הפעילות המבורכת של הפורום הזה, לפי דעתי, המנהל של הפורום מקבל ציון נכשל בטיפול שלו במתחזים למניהם שמציפים את הפורום בתגובות לא רלוונטיות חוץ מזה מה שאתה עושה בזמנך הפרטי זה עניינך בלבד. לענייננו האם התגובה שלך היא בנושא גני המשחקים למטה? למה לא הגבת שם? אם הנושאים שהעלינו כואבים למה הם לא מטופלים? אם שברו את הפנסים כבר ב2001 למה בשנת 2007 יש חוטים גלויים וזכוכיות חשופות? למה יש עשרות ילדים שמשחקים בגן מסוכן על רחוב השקמה? למה שער הבית ספר סגור וילדים מטפסים על גדרות בגובה 2.5 מטרים ונכנסים למגרש הכדורגל? ביום שבת האחרון אני במו עיני ראיתי ילד נופל למדרכה מגובה של 2 מטר!!!! היה לו מזל שהוא נפל כמו שצריך!!! תאמין לי שזה יכל להגמר אחרת!

JACKY35

New member
טיפול בגני המשחקים

שלום ידידי שרון אני ממשיך לעקוב אחר הטיפול בגני המשחקים { העברתי את בקשתי למועצה} אתמול יום ג' נסעתי למועצה לפגישה {עם ראש המועצה} ומיד לאחר מכן היתה לי שיחה ראש האגף המוניציפלי {יובל} העלתי בפניו את הבעיות בישוב ובכללן את מה שהצגת ולשמחתי הראה נכונות וגם ידע זאת קודם {הכל מתועד ויעביר העתקים על אופן הטיפול } בא נמתין ונראה כפי שציינתי קודם לנסות להעביר למזכירת הועד מירב תאמין לי היא מצויינת ותדאג לטפל הן בעזרתי והן בעזרת איש התחזוקה כמה שהוא יכול ואם צריך אפעיל את הגורם המקצועי במועצה ואתה ידידי אל תמתין עוד!!!!!! ראית מפגע פעל מיד והזעק אותנו הרי בשביל זה נבחרנו .... לשרת את התושבים בברכה ג'קי 0546524481

כל הכבוד לג'קי ולועד

אני אישית מאד מרוצה מהעשייה של ועד הישוב שבראשות טימי. המשיכו ככה.אנחנו בפורום קצת נברבר ואתם תעשו את המוטל עליכם זאת חלוקה צודקת. ושוב תודה לג'קי על רצינות ההתייחסות.

כבודו אין לי מושג מה עשה הועד בגבעת אורנים

אתה שגר שם עדיף שתשאל אותם בעצמך. בכבוד רב עמית חזה תושב לפיד1 שאין שני לו

תשובה לדליפת המים

אני חושבת שהם צודקים אני באמת חושבת שחבל על כל תיפה במדינה אני חושבת שצריך ליפנות למקירה החדשה ולאגיד לה את זה עם היא לא תאסה כלום היא לא מתימה להיות מזכירת הישוב!

למעלה