דליפת שתן לא רצונית ובלי להרגיש

דליפת שתן לא רצונית ובלי להרגיש

בשבוע 20 .אשמח לשמוע אם מישהי חוותה תופעה זו, ואם כן-האם "זרמה" עם זה, תרתי משמע או שעשתה משהו מיוחד.(לאחר ששללתי סיבות אחרות לנוזל, הגעתי למסקנה שהרטיבות השקופה,שאני חווה, במיוחד לאחר ישיבה=דליפת שתן).

odi חדשה

New member
קורה כל הזמן

תשימי לב אם אח"כ את צריכה גם פיפי ותעקבי שוב אם גם אחרי שעשית פיפי יש לך "דליפה" כעקרון לי היתה ירידת מים בשבוע 28 בהריון הקודם זה היה בבוקר וחשבתי שברח לי פיפי אז נכנסתי להתקלח וחזרתי לישון אח"כ שוב כשקמתי היתה לי דליפה ממש , אני חושבת שהיתה אח"כ (זמן קצר) עוד פעם קצת , ההרגשה היא שאין לך שום דרך לעצור את זה . בזמנו בגלל השלב המוקדם וחוסר הנסיון חשבתי שזה פיפי (למרות שהיתה לי אח"כ הפרשה קצת חומה וחשדתי שזה הפקק הרירי- מה שהסתבר כנכון)ונשארתי בבית . אחרי יומיים היה לי דימום טסתי לבי"ח ושם התברר כי אכן זו היתה ירידת מים. בקיצור אם זה דליפה קטנה שמפסיקה ולא מתעצמת, אחותי זה הפיפי. בהצלחה

odi חדשה

New member
שכחתי להוסיף

לי היה קשה מאוד לזהות לפי הריח, אני לא בונה על זה

האם תהליך של ירידת מים הוא בלתי

הפיך?כלומר האם תיתכן דליפה של מי שפיר שנפסקת או, שכמו שחשבתי, שברגע שהיא החלה פעם אחת התוצאה היא בלתי נמנעת וזה רק עניין של זמן עד שתהיה ירידת מים?

nubi

New member
כל הזמן

גם עם להרגיש וגם בלי להרגיש. שתן נוזל חופשי
.

תודה נובי.מעניין שבמיון הרופא שבדק

אותי, לא התייחס לאפשרות כה הגיונית.הרגעת אותי קצת(כי בכ"ז יש חרדות לאור השבוע המוקדם, התפר, וסטאטוס השמירה).

למעלה