דלעת ערמונים. מתביישת לגלות למדופלמות שכמותכן
שגיליתי אותה רק בחג הזה. נכון שאתן כותבות עליה כבר זמן רב, אבל לא היה ברור לי איך היא נראית, ואם זה קישוא או דלעת...
הקיצר, הלכתי עם הבן שלי לקניות של ירקות ופירות לכבוד המיצים שלו, ופתאום הוא מביא מלא כאלה. מה זה? פפאיה? אני שואלת...
והוא מסתכל עלי וצוחק. אבל את זה לא מכניסים למיצים, הוא אומר. זה בשבילי. אז אמרתי: תביא גם בשבילי ותגיד לי מה לעשות אתם.
אז זאת לדעת: משחר ילדותי הייתי מטורפת אחרי הערמונים וטעמם. הכנתי לפי ההוראות, אחר כך הודעתי לו שניכסתי גם את שלו שנשארו אצלי עם כל השאר,
ואקנה לו השלמה היום. אני חושבת שגמרתי לבד איזה שישה. ככה פשוט, טריזים, שמנז, מל"פ ולתנור. אחר כך ראיתי את הווריאציות
למילויים ואפיה באינטרנט, אבל אני עוד בשלב הראשון והפשוט.
ואוו. פלא הבריאה.
ועכשיו רק מעניינת אותי תכולת הסוכר יחסית לדלעת ולסלק. מישהו יודע?
שגיליתי אותה רק בחג הזה. נכון שאתן כותבות עליה כבר זמן רב, אבל לא היה ברור לי איך היא נראית, ואם זה קישוא או דלעת...
הקיצר, הלכתי עם הבן שלי לקניות של ירקות ופירות לכבוד המיצים שלו, ופתאום הוא מביא מלא כאלה. מה זה? פפאיה? אני שואלת...
והוא מסתכל עלי וצוחק. אבל את זה לא מכניסים למיצים, הוא אומר. זה בשבילי. אז אמרתי: תביא גם בשבילי ותגיד לי מה לעשות אתם.
אז זאת לדעת: משחר ילדותי הייתי מטורפת אחרי הערמונים וטעמם. הכנתי לפי ההוראות, אחר כך הודעתי לו שניכסתי גם את שלו שנשארו אצלי עם כל השאר,
ואקנה לו השלמה היום. אני חושבת שגמרתי לבד איזה שישה. ככה פשוט, טריזים, שמנז, מל"פ ולתנור. אחר כך ראיתי את הווריאציות
למילויים ואפיה באינטרנט, אבל אני עוד בשלב הראשון והפשוט.
ואוו. פלא הבריאה.
ועכשיו רק מעניינת אותי תכולת הסוכר יחסית לדלעת ולסלק. מישהו יודע?