דלקות אוזניים חוזרות אצל תינוקות

נתינקה

New member
דלקות אוזניים חוזרות אצל תינוקות../images/Emo53.gif

ראיתי שכבר דובר לא מעט בנושא כאן בפורום, אבל בכל זאת, אני זקוקה לעצתכם. בני בן שנה וחצי, סובל בערך מגיל חצי שנה מדלקות אוזניים. לאחר שטופלנו פעמיים באנטיביוטיקה, החלטנו לנסות הומאופטיה וזה אכן חולל פלאים. הדלקת השלישית חלפה ביעף בלי טיפת אנטיביוטיקה, ודלקות שהיו מאז טופלו גם כן בהומאופתיה בהצלחה רבה. כרגע, בעקבות דלקת אוזניים קשה , אנחנו עומדים על סף פרשת דרכים. הטיפול ההומאופתי לא עזר, והדלקת לא עברה (אמנם גם לא החמירה), טיפות אנטיביוטיות לא עזרו אף הם, ואז התחלנו בטיפול אנטיביוטי (שהרופאה מכנה "תותח" - זינט) של 10 ימים. יום לאחר סיום האנט´ הדלקת חזרה. הרופאה כמצופה רשמה אנטיביוטיקה (הפעם "תותח אחר" - אוגמנטין) לשבוע נוסף ולאחר מכן טיפול אנטיביוטי מונע, ולדבריה, כנראה שבסופו של דבר לא נוכל להימנע מניתוח. אני יודעת שרפואה משלימה כן יודעת להתמודד בהצלחה עם דלקות אוזניים, ולכן תחושת התסכול שלי מהכשלון. אני מצד אחד מרגישה שעשינו ככל יכולתנו, ומצד שני, רוצה באמת למצות את כל האפשרויות לפני שאני מלעיטה את בני באנט´ ולפני האופציה של ניתוח. האם מישהו יכול להמליץ לי על טיפול (אולי מקיף יותר) שנמצא יעיל בטיפול במקרים כאלו? אולי שילוב של שני טיפולים? אולי כדאי לפנות להומאופת קלאסי דוקא, או לדיקור? אנא עצתכם.

נתינקה

אכן הרפואה המשלימה מתמודדת די בהצלחה עם דלקות אוזניים הן דרך ההומאופטיה הקלאסית והן בדיקור צמחי מרפא , שמנים , נרות הופי,רפלקסולוגיה וטיפולים אנרגטיים שונים. אני מאמינה כי כל אחד ימליץ לך על תחומו ועל פי נסיונותיו המוצלחים. לי יש הצלחות רבות עם נרות הופי, שמנים ודיקור ורק על זה אוכל להמליץ בלב שלם ואם תרצי , את מוזמנת לפנות אלי במסר/ מייל ולציין אזור מגורים אני אשמח להמליץ לך על מטפל בתחום. חשוב במצב כזה להכנס לטיפול אינטנסיבי אפילו של פעמיים בשבוע ולהיות בקשר מתמיד עם מטפל מוסמך , רק ככה ניתן יהיה לטפל בבעיה האקוטית ולמנוע חזרה של דלקות גם בעתיד. מעבר לכך כל מה שכבר ניכתב ( תזונה , שמנים, וכד´) תופס הרבה בריאות יעל

ריפוי דלקת אוזנים

יש ריפוי מאיד יעיל בשמןLAVENDER. הוא מצליח תוך כמה ימים. כדאי לך לנסות אותו. עושים קונוס מצמר גפן ומטפטפים עליו שמן. להכניס קונוס ךתוך האיזן ששמן יהיה בפנים. תוך זמן קצר הדלקת נרגעת. אחרי 3-4 פעמים דלקת נעלמת. בהצלחה ותכתבי על תוצאות מיכאל

למעלה