דלקות אוזניים חוזרות

Ilana free

New member
דלקות אוזניים חוזרות

בתי בת 4 סובלת הפעם הששית בתוך חצי שנה - נסיתי שום ושמן זית אפילו בתור מניעה כלומר עוד לפני הופעת הדלקת - לא הועיל כלל, אני שמה 2 שני שום חצויים ומעט שמן זית במחבת על אש ממש נמוכה עד הופעת בועות קטנות מסביב לשום, מעבירה לצלוחית (לא זורקת את השום) לשימוש בוקר ולילה ומכינה חדש ליום הבא, אולי אני רוקחת לא נכון? אולי אני טועה באופן ההכנה?

עוז46

New member
שמן זית

לא אוהב להתחמם יותר מדי, פשוט מתחמצן. גם תכונות השום משתנות בחימום יתר. לכן מניחים שמן ושום לשלושה שבועות בצנצנת אטומה היטב היטב, מסנננים עם גזה ואז משתמשים. שומרים בבקבוק כהה ומקום קריר ומוצל. ולבינתיים נרות אופי שמעתי שעוזר. ואתמול שמעתי מבת זוגתי על תרופת סבתא ידוע: שמן לבנדר על תנוך האוזן החיצוני ( יענו לא! בתוך האוזן) ולכסות את האוזן בכוס כך שאדי הלבנדר יעשו מה שצריך. לפי השמועות עובד אפילו שאף אחד לא יודע איך. רצוי באותה איזדמנות שביתך תגיע לרפואה המשלימה לבדוק את מקור הדלקת, שלא בהכרך מגיעה מהאוזן.

לאהלולה

New member
למה את לא פונה

לקופת החולים שלך? לרופא המשפחה? לנכדתי בת השנתיים בעיה דומה וביתי לקחה אותה לטיפול הומאופאתי דרך כללית משלימה. אני לא זוכרת אם היה זה הדיקור שעזר לה אבל אני יודעת שהבעיה ממש נעלמה כלא הייתה. מקווה שעזרתי, תהיו בריאות וחזקות. הכל עובר!

avi182

New member
יש לי תרופת קסם שאת חייבת לנסות

אצלנו עובדת חבלז לוקחים בצל מגרדים בפומפיה את מה שיוצא סוחטים לצלוחית לטפטף 2 טיפת לאוזן עיניין של חצי שעה 45 דקות ומרגישים בשינוי בהצלחה

avi182

New member
מה?

כוויות? למה אך ? זה נעשה ועובד ונילקח מפורומים אחרים ברשת בתחום תרופות סבתא מה שגרם לי להאמין בזה ,שלמחרת לקחתי את הקטנציק לרופא שתבדוק שהכל בסדר וזה שהוא הפסיק להתלונן לא יחמיר והיא בדקה ולא מצא כלום רק שיש קצת אדמומיות באוזן השניה

yigalby

New member
דלקות אוזניים

יש הרבה דרכים תלוי איפה בדיוק הבעיה. טיפת שמן זית מחומם\פושר יכולה לפתור את הבעיה מיץ בצל זה גם דבר שאפשר להשתמש בו גם רצוי מחומם (מתוך ספר רפואה עממית של יהודי בבל ,ועוד) אני המלצתי להורים לתת שתי טיפות מיץ לימון באוזן ,לבעייה ארוכה של מים - מוגלה באוזן. וכבר בלילה הראשון הילדה ישנה שנת ישרים ,לאחר חמישה ימים טיפה בבוקר טיפה בערב נרפאה והשמיעה שלה חזרה (האוזן הייתה אטומה כנראה בנוזל המוגלתי). הרבה בריאות

למעלה