דלקות אוזניים

bluebag

New member
דלקות אוזניים

אלישוע שלום, הבן שלי בן שנתיים וחמישה חודשים ומגיל חצי שנה סובל מדלקות אוזניים חוזרות. לאחר שטופל באופן רציף (כארבעה חודשים) באנטיביוטיקה החלטנו להפסיק את הטיפול ולנסות טיפול הומאופטי. כרגע הוא מטופל בטיפות הומאופטיות (במשך כ-7 שבועות) והוא כמעט ולא מתלונן על האוזניים (טפו טפו טפו....). הבעיה היחידה היא שהיום לקחתי אותו לבדיקת שמיעה והתוצאה הייתה 45 DES כאשר לפני חודשיים התוצאה הייתה 35-40. כשרופא אף אוזן גרון ראה את התוצאה הקודמת הוא אמר שהשמיעה מאוד ירודה וכי יש לשקול ניתוח. היום אנו צפויים ללכת אליו שוב וכבר ברור לי מה הוא יגיד. השאלות שלי הן: 1. האם תוצאות אלה באמת מורות על שמיעה מאוד ירודה? 2. האם הטיפול ההומאופטי דורש זמן נוסף ובסופו של דבר יצליח להתגבר על בעית הנוזלים באוזניים? 3. האם כדאי להמשיך הטיפול ולא להלחץ מרופא האוזניים (שבכל ביקור פוסק שלא יהיה מנוס מניתוח)? אודה על תשובתך, אמא מודאגת.

אוזניים והומאופתיה

שלום לאם, כתבת כי הילד בטיפול הומאופתי כ- 7 שבועות: מהו הטיפול אותו הילד מקבל? אשמח אם תוכלי לפרט שמות של תרופות ואופן הלקיחה? בכבוד רב, שלומי זילברמן RCHom הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

bluebag

New member
מרכיבי התרופה

שלום שלומי, אני מקווה שאני מעתיקה נכון את מרכיבי התרופה שרשומים על המדבקה שעל הבקבוק: Engistol 3 amp Lymphomyost Echinecen comb הבקבוק מכיל 50 מ"ל מהמרכיבים הללו ואני נותנת לו ע"פ הוראת ההומאופט 6 טיפות מהולות במעט מים 3 פעמים ביום. הטיפול הוא דרך כללית מושלם. האם זה הטיפול המקובל במקרה זה? הרופא (הוא גם רופא קונבנציונלי) אמר שהטיפול משלב ייבוש נוזלים באוזניים וכן חיזוק של המערכת החיסונית. מצפה לתשובתך ותודה.

אוזניים המשך

שלום רב, כפי שחשבתי בהתחלה, הטיפול אותו מקבל הילד איננו טיפול הומאופתי קלאסי אלא שילוב של תרופות שונות. הטיפול ההומופתי הקלאסי עוסק בטיפול בילד ולא רק טיפול בבעיה עצמה. בהומאופתיה קלאסית אנו מתאימים רמדי אחת, תרופה הומאופתית אחת בלבד, אשר תתאים למכלול הסימפטומים של הילד. התרופות אותן את מציינת כאן אינן הומאופתיות. בכל מקרה, חשוב לציין כי אין אני אומר שהטיפול אותו מקבל הילד איננו טוב או איננו נכון חלילה, כל שאני אומר הוא שהטיפול איננו טיפול הומאופתי קלאסי. ראוי לזכור כי הילד סובל מבעיית אוזניים כבר חצי שנה וקיבל כמה פעמים אנטיביוטיקה, ולכן יש צורך להיות סבלניים בכל הקשור לתוצאות הטיפול ההומאופתי הקלאסי. הניסיון בתחום זה הוא רב וטוב, ניתן למנוע מהילד את הישנות הדלקות וכמובן גם את ההתערבות הניתוחית. כל שנשאר כרגע הוא לאחל לילד רפואה שלמה ובהצלחה בהמשך. בכבוד רב, שלומי זילברמן RCHom הומאופתיה קלאסית www.homeopathy.co.il

bluebag

New member
שאלה נוספת בעניין...

אז האם אתה ממליץ להמשיך את הטיפול שציינתי או לפנות למטפל הומאופטי קלאסי? בסה"כ אני כן שמה לב לשינוי חיובי, כי אם עד לפני הטיפול הוא היה מעלה חום אחת לשלושה שבועות למשך מספר ימים, כעת הוא מעלה חום ליום-יומיים והגוף מתגבר ללא התערבות אנטיביוטית. מאוד חשוב לי שהטיפול יצליח כי ניתוח זו אופציה אחרונה מבחינתי (אם בכלל) כך שלא אכפת לי לעבור לטיפול הומאופטי קלאסי. אבקש את עצתך בעניין. (ואם כן איך מגיעים למטפל הומאופטי קלאסי? עד היום לא ידעתי שיש הבדלים גם בין סוגי הטיפולים ההומאופטים) שוב, המון המון תודה. כיף לדעת שניתן להתייעץ עם אנשים מקצועיים בתחום.

תשובה נוספת

שאלה לא פשוטה את שואלת, אנני יכול לומר לך מה לעשות, מבחינתי כהומאופת קלאסי המלצתי היא בהחלט לפנות לטיפול הומאופתי קלאסי ולא ל... אנני רוצה להרחיב על ההבדלים (ויש רבים) מאחר ואת נמצאת באמצע תהליך. כיצד להגיע לטיפול הומאופתי קלאסי - הדרך הקלה היא לפנות לאתר של האגודה הישראלית להומאופתיה קלאסית, ולחפש דרכם הומאופת מוסמך. אם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לנסות ולסייע וגם שלחתי לך מסר בנושא. רפואה שלמה שלומי.

bluebag

New member
כמה מילים לסיכום...

שלומי שוב שלום, הספקתי כבר להתקשר לבית המרקחת הטבעי ממנו קניתי את הטיפות ושוחחתי עם הומאופט (קלאסי לפי דבריו) שאמר כי הטיפול שבני מקבל הוא מתחום ההומוטוקסיקולוגיה ושזה אמור להיות טיפול מעט יותר מהיר מההומאופטיה הקלאסית וכן יותר מתאים למצבו. אני מקווה שהמצב אכן כך, אך ימים יגידו. בינתיים החלטתי להמשיך הטיפול, אך בהחלט הארת את עיניי בנושאים רבים ועל כך אני מודה לך.הפורום הזה חשוב ונפלא בעיניי. המשך יום מצויין וכמובן חג שמח :)

paikea

New member
הומוטוקסיקולוגיה

מה זה? הומיאופתיה שעוסקת בניקוי רעלים? פאי

enatti

New member
זה...

הומוטוקסיקולוגיה אינה הומיאופתיה קלאסית. היא אכן מדברת על ניקוי רעלים מהגוף מתוך מחשבה שרעלים הם הם הגורמים למחלות בגוף האדם. אז מה היה לנו פה? הומיאופתיה זה לא, זה הרבה יותר דומה לרפואה העוסקת בסימפטומים ולא באדם. ענת

שלום לך בלובאג ותודה שבאת.

השאלות שלי הן: - 1. האם תוצאות אלה באמת מורות על שמיעה מאוד ירודה? - באמת שלא יודע לומר. בסקלות הרופאים טובים ממני. אם הרפואה טוענת שיש ירידה בשמיעה מי אני שאתווכח. אני מקבל את אבחנותיהם המעבדתיות, זה עובדתי. אני מתייחס ברצינות אל ממצאיהם ומבקש לדעת את התרשמותו וחוות דעתו של הרופא, כמו גם איך היה טון דיבורו כשאמר מה שאמר. איני בוחר את התרופה על פי ממצאים קליניים אל על פי הרבה יותר מכך. את אופן נטילת הרמדי אחליט על פי התרשמות הרפואה הקונבנציונאלית, מצב הבריאות הכללי והתנגודת של בנך, במקרה זה. -" 2. האם הטיפול ההומאופטי דורש זמן נוסף ובסופו של דבר יצליח להתגבר על בעית הנוזלים באוזניים?" - מדובר בתהליך של הבראה. בגילו של בנך, אם אין נטיה תורשתית חזקה, או מיכשולים רבים לריפוי, זה די מהיר, מספר שבועות או חודשים. -" האם כדאי להמשיך הטיפול ולא להלחץ מרופא האוזניים (שבכל ביקור פוסק שלא יהיה מנוס מניתוח)?" - איני יכול בשלב זה להציע לך כלום פרט למידע כללי, הבנה ותיקווה. אני חושש שכיוון הטיפול ההומיאופתי אינו נכון. אם ממצב אקוטי - כלומר דלקתי אנו עוברים למצב כרוני מתמשך, משהו כאן אינו מתנהל נכון. האם התחלתם הומיאופתיה כאשר הייתם בתקופה של דלקות? האם היו דלקות תוך כדי הטיפול ההומיאופתי ? אלה פרטים מאוד חשובים לדעת וקובעים את האסטרטגיה הטיפולית כולה. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

bluebag

New member
עוד כמה עדכונים...

בוקר טוב אלישוע, אתמול היינו אצל רופא האוזניים (שנחשב מומחה בתחומו) הוא בדק את האוזניים של בני ואז אמרתי לו שהילד מטופל בטיפול הומאופטי אז הוא אמר לי: "יופי! זה לא עוזר..." הוא אמר שלילד עדיין יש נוזלים באוזניים וכי ישנה ירידה בשמיעה. הוא ציין כי הוא מאמין גדול בקיץ ולכן ביקש שנחכה עד אוגוסט ואז נחזור על בדיקת השמיעה וכן על בדיקת האוזניים.הוא אמר שבמידה ולא יחול שיפור עד אז נצטרך לבצע ניתוח כפתורים. כשאמרתי לו שהטיפול הוא טיפול מתחום ההומוטוקסיקולוגיה וכי הוא מתבצע דרך כללית משלים אז הוא אמר: " אז על זה אני סומך יותר" אך אפשר להגיד שהוא באופן אישי היה מאוד סקפטי לגבי כל הטיפולים הללו (וקיבלתי על כך אינספור דוגמאות משפעת ועד נגיף האבולה...) וכעת לשאלותיך: 1. אני מקווה שאין נטייה תורשתית חזקה - אני באופן אישי סבלתי מאוד מדלקות אוזניים עד גיל 5 (עם ניקוז מוגלה בזמנו וכל מה שכרוך בכך)ומאז זה פשוט נעלם. 2. התחלנו את הטיפול לא במצב של דלקת אלא רק במצב של נוזלים דו"צ והיו 2 דלקות קלות מאוד במהלך הטיפול (שעברו ללא טיפול אנטיביוטי). 3. מתחילת הטיפול הוא כמעט ולא מתלונן על האוזניים אך הרופא טוען שהוא פשוט התרגל ללחץ באוזניים. אני די נמצאת בצומת דרכים בנוגע להמשך הטיפול (מה גם שבעלי חושב שכל הטיפולם ההומאופטיים לא עוזרים והוא יותר מאמין ברפואה הקונבנציונלית אז גם זה לא ממש מסייע). אני כן חושבת שכדאי לתת לטיפול נסיון נוסף - הוא בסה"כ מטופל במשך 7 שבועות ונראה לי שזה מה שאני אעשה בינתיים... אך כמובן שאבדוק גם את נושא ההומאופטיה הקלאסית באתר שהפניתם אותי אליו, גם כדי לקבל הבנה רחבה יותר בנושא. תודה שוב על ההתייחסות הרצינית והמשך יום טוב לכולם.

אני שמח לדעת שגילית שהמקום הזה

רציני. אז בואי נגיד שאני מלווה אותך לשלום. בהצלחה לכם. אם תרצי לדעת יותר תשארי בסביבה. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

ear infection safta remedy

fantastik take the plant called in hebrew - pe-gam put in alcohol or arak after washing and drying the plant couple of hours then 2 drups to the ear again this is safta remedies i am not a doctor !!! it is not instead of nothing although i beleive in it

למעלה