דלקות בדרכי השתן

sigalsh

New member
דלקות בדרכי השתן

שמי סיגל אני בת 33,ורציתי לדעת כיצד הרפואה המשלימה מרפאה דלקות חוזרות בדרכי השתן.

נירי4

New member
דלקות בדרכי השתן.

מיץ חמוציות מאוד טוב לריפוי דלקות בדרכי השתן, אבל צריך להקפיד לקנות את המיץ בלי התוספות (יש בבתי טבע בבקבוק קטן או בתרכיז). לי זה מאוד עזר והדלקות עברו בלי טיפול אנטיביוטי, אבל אני בטוחה שתקבלי כאן עוד שפע של עצות.

yoelnd

New member
זד"ש

שלום! עקרונית נכון לתגובה לעייל, בנוסף מומלץ אצידופילוס לתקופה ממושכת, אגב אפשר חמוציות בכדורים במקום במיץ. ישנה תרופה הומאופטית מעולה למצב זה והדלקת עוברת תוך יום עד יומיים. "זבוב ספרדי" שמה בעברית או "קנטיס" בלעז. רק בריאות!

דלקת בשלפוחית השתן.

סיגל שלום, דלקת בשלפוחית השתן מעידה על חולשה במע´ החיסון, וע"מ לחזקה יש לגשת לטיפול משלים. לגבי הדלקות בשלפוחית ראשית אם הינך נוטה להתאפק בהטלת שתן - חידלי מייד, מומלץ להרבות בשתית מים וכן בחליטת סרפד שהיא בעלת השפעה משתנת ואנטי דלקתית וכתוצאה מכך להגדיל את תדירות ההשתנה. כמו כן כפי שכבר הומלץ לך, מומלץ לשתות מיץ חמוציות ( CRANBERRY JUICE) כ 1-3 ליטר (כאשר אין דלקת ניתן לשתות כוס - שתיים למניעה.) ניתן לקחת אותם גם בכמוסות. כמו כן הייתי ממליצה לך לחזק את מע´ החיסון ע"י נטילת קומפלקס של ויטמינים ומינראלים הכוללת אבץ,מגנזיום ויטמיני B ובעיקר B6 ןB2 בטאקרוטן וויטמין A וויטמין C ניתן למצוא קומפלקס שכזה מחברות שונות . הרבה בריאות יעל

וגם....

להרבות בירקות ממשפחת הדלועיים (מלפפון, קישוא, דלעת) ולהרבות בפטרוזיליה - גם חי וגם חליטה של העלים (שתיה או כחלק הארי ממרק...) בקיץ, אבטיח כמובן... בקיצור, להשתין המון המון - לשטוף את המערכת סיפור: לפני כ- 3 שנים חטפתי לראשונה בחיי את המכה הזאת: דלקת בשלפוחית. עד שהבנתי שזו דלקת ולא סתם איתות של כליותיי שאני לא שותה מספיק... היו לי כאבי תופת כל הזמן רציתי להשתין ולא יצא כלום (רק הכאב התגבר) וכשהשתנתי זה הפך ממש ממש דמי (צבע ורוד) החלטתי שזו בודאי הייתה ריאקציה לטיפול מיץ נוני שלקחת אז... לקחתי נוני במיהול של: 1:8 שעובד על דהטוקסיפיקציה, על מערכת העיכול ועל הרעיון שכל מה שנכנס - יוצא... הריאקציה הראשונה שלי הייתה שחרור רגשות לא נעים בכלל (כעס וכאב) בכל אופן, החלטתי שזה הטיפול שהביא את הבעיה ולכן... זה הטיפול שייקח אותה... הכנתי כמות גדולה של נוני 1:8 ושתיתי... ושתיתי... השתנתי... ושתיתי... תוך שעה וחצי ירדו הכאבים ונעלם דימום... לקח יותר זמן להיפטר מהחיידק שהתיישב לו שם
אבל... הסבל ... פ ו ף !!! (הטיפול הקלאסי עם נוני הוא: מיהול 1:5 שעובד על מערכת החיסון) אין כמו שטיפה טובה של מערכת השתן כדי להקל... נאוה

אסתי123

New member
דלקות חוזרות

לנאווה המיקרה שלך הוא של דלקת חד פעמית. השאלה שנשאלה היתה על דלקות חוזרות. לאלה קיים כנראה גורם ריגשי והטיפול צריך להיות בגורם להן. טיפול אלטרנטיבי קינסיולוגי יאבחן ויטפל בגורם. איבחון הגורם נעשה ע"י דיאלוג בלתי מילולי המתקיים עם הגוף. הגוף יודע וזוכר הכל על עצמו. קיימת טראומה מן העבר הרחוק שבסיטואציה מסוימת לא מודעת מקבלת תיזכורת וגורמת לחזרה של הדלקת. מודעות לטראומה וניטרולה ירפא.

אסתי, לכל בעיה יש רקע רגשי...

השטיפה עושה עבודה נהדרת, בכל מקרה א י ן שום בעיה, אין שום חוויה בחיים שנקיה ממטען רגשי גם במקרה שלי לקח זמן להיפטר מהחיידק אבל... השינוי הדרמטי של השטיפה (המאוד מאסיבית) היה שווה איזכור, לדעתי נאוה

אסתי123

New member
מסכימה לכל מילה!

לכל בעיה יש רקע ריגשי. את הגוף אנחנו רוחצים כל יום אבל מתי אנו טורחים להתחבר אל הנפש ולנקות אותה? אם היינו עושים זאת אפילו כטיפול מונע היינו חוסכים סבל רב, מחלות, אלרגיות......

mishmush

New member
כתבה בנושא ../images/Emo41.gif

הי סיגל, ישנה כתבה מפורטת בנושא ודרכי טיפול בתוספי מזון, תזונה ורפואה סינית. באתר שלי- WWW.NATURETOUCH.CO.IL

למעלה