דלקות גרון חוזרות

solomont

New member
דלקות גרון חוזרות

שלום רב שנים אני סובל מדלקות גרון חוזרות ומשקדים מוגדלים זה בא בגלים - יש שנים טובות יותר ויש טובות פחות - כמו השנה למשל! - בדרך כלל אני מטופל באנטיביוטיקה חזקה אשר מעבירה את הדלקת אבל יתכן מאוד שלאחר זמן קצר - מספר שבועות הדלקת תחזור בלי קשר או עם קשר לדלקות כל הזמן יש לי רגישות בגרון ואני מרגיש לעיתים מאוד תכופות את הגרון - מגרד מתנפח ומציק האם יש להומאופטיה פתרון יעיל לתופעה ממנה אני סובל? מעולם לא פניתי להומופט לטיפול - אם מישהו יוכל להסביר בכמה מילים מהו עקרון הטיפול והאם זהו טיפול מונע מקדים או פשוט טיפול אלטרנטיבי בעת פריצת המחלה?האם טיפול זה נחשב לסוג של רפואה משלימה בעזרת צמחי מרפא או שאין קשר? תודה מראש

עוד מעט אלישוע בטח יענה לך

בנתיים אני מברך אותך על שאלתך ועל בואך.... נראה לי שלהומאו\םפטיה יש אחלה כלים ליצור שינוי בגופך ובריאותך שיהיה לך כל טוב הציפיה משתלמת

סלמון שלום וברוך הבא

האידאל של ההומיאופתיה הוא ריפוי מהיר עדין וקבוע. הבעיה שציינת היא רק קצה הקרחון וישנה עוד אינפורמציה רלוונטית רבה שלא כתבת מטעמים שונים. הטיפול ההומיאופתי נעשה בעזרת רמדי ( התרופה ההומיאופתית ) שנבחרת במיוחד עבורך ועל סמך פרטי התמונה המלאה שתתקבל במהלך פגישה שנמשכת כשעה. במהלך הפגישה מדברים על הבעיה עצמה ועל תחומים אחרים כמו תפקוד שאר המערכות, היסטוריה רפואית, תרופות כימיות אם ניטלות, תורשה, תפקודים רוחניים כמו שינה, חלומות, מאפייני התנהגות ורגשות, אירועים שעשויים היו לגרום להופעת המחלה או החמרתה להחמרתה וכו'. את הרמדי ניתן לרכוש במחיר סביר ביותר (20-50 ש"ח ) באחד מבתי המרקחת הומיאופתיים הקרובים אליך. אם ברצונך להעשיר את עצמך בזויות ראיה אחרות, אפשר לקרוא קצת שרשורים ומאמר או שניים משער הפורום. ואפילו להביע דיעה בכל נושא . בשלב הזה הכי דרוש היא הפתיחות לנושא. אין מדובר בצמחי מרפא, בכל אופן לא כמו שנהוג לחשוב. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

clipsa

New member
אלי, מענין הסלמון בהקשר

לנושאי ההודעות.. הריון,מים..שירותים....נסיעה

clipsa

New member
הממ

הצצתי בהודעות הקודמות שלה בפורומים אחרים...

אהה

האם זו נקבה או שאני טועה. מתאים לדג הסלמון "לנדוד" בים האתרים ולהשאיר שם את אותו נוסח הודעה. אחר כך הוא חוזר חזרה אל המקום שבו השאיר משהו מעצמו. בשלב הזה הדג הופך להיות לדייג. הוא צריך להחליט אם מה שהעה בחכתו מתאים לו או לא, להחליט לפי מה שהכי קרוב לדרישותיו והשקפותיו. הוא גם הדג וגם הדייג. הסלמון אינו רוצה ואינו יכול להשאר במקום אחד. זה עונש עבורו. כל ימיו הוא חולם לצאת אל המסע בים הגדול, אל המקום שממנו הוא בא ושם לסיים. דג הסלמון.

למעלה