דלקות חוזרות ונישנות באוזניים

amitayg

New member
דלקות חוזרות ונישנות באוזניים

שלום לכל גולשי, או גולשות יותר נכון, הפורום, ראשית ברצוני לברך את כולם בברכת חג שמח וכשר שנית יש לי שאלה הנוגעת לנושא דלקות חוזרות ונישנות באוזניים אצל ביתי בת תשעה חודשים. מזה מספר חודשים ביתי סובלת וגם אנחנו כמובן מדלקות חוזרות ונישנות באוזניים בכל פעם הרופא המטפל רושם סוג אחר של אנטיביוטיקה שלעיתים עוזרת ולעיתים לא. המצב הוא בילתי נסבל וחוזר חלילה על עצמו מזה מספר חודשים. שאלתי האם יש לכן ניסיון במצבים דומים ? מה עושים ? פונים להומואפאטיה ? אם כן למי ? עוברים ניתוח כפתורים ? אנחנו מקבלים המון עצות אבל מתקשים לקבל החלטה מה הכי נכון לילדה. לתשובתכם מראש אודה, נעמי ואמיתי גמליאל ויובלי הקטנה כמובן הרחבה נירית

שלום אמיתי. תודה על הברכות ושהגעת

לאזן את הצד הזכרי. כפי שאתה מבחין הנקביות כאן היא הכוח האמיתי ויש הרבה כבוד לאינטלגנציה הנקבית, העבודה ברובה, כמו תמיד, מונחת על כתפיה. האמת שישנו גם דניאל שנמצא בחו"ל ונשלח לו מכאן ברכות. ולשאלתך, יש לנו הרבה הרבה מאוד נסיון בילדים שסובלים באוזניים. הסיבה שהאנטיביוטיקה אינה מרפאת את הבעיה היא משום שזה אינו ריפוי אלא נכון יותר לומר, דיכוי. אומר לך משהו שישמע לך קצת מוזר, טוב שזה לא נעלם. זה אומר שיש לה כוח חיים חזק שהצליח לעמוד מול המהלומות של האנטיביוטיקה. זה אומר שהמצב בר תקנה. לו זה היה נעלם היית פונה אלי עם בעיה עמוקה יותר. לא עוברים ניתוח כפתורים אלא אם כלו כל הקיצין, ואיני בטח שזה אכן המצב. ניתןח כפתורים לא מבטיח שינוי ואם כן עשויה הבעיה לעבור ולהתבטא במערכת אחרת, עמוקה יותר כמו נשימה. בדרך כלל ההבראה הינה מהירה ולא רק באוזניים. למי פונים - אתה יכול לפנות אלי שכן גם אני הומיאופת. נ.ב למה התכוונת ב "ויובלי הקטנה כמובן הרחבה נירית". בתמונה שבכרטיסך חשתי כאילו שכבר ביקרתי בחדר הזה, למרות שברור לי שלא. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

amitayg

New member
הסברים

נעמי אשתי אמיתי זה אני עומר הגדול בן 6 הרחבה שכונה ביישוב נירית מקום מגורי תודה על התשובה מקווה שההסבר מובן אמיתי

דלקות אוזניים נישנות

אמיתי שלום המקור האמיתי לכך הינו התזונה . תזונה ה"מעשירה" את הגוף בלחות =ליחה הינו לרוב הגורם לדלקת. ע"כ יש להורידה מהתפריט לפחות לתקופה -עד אשר הגוף מתנקה ולאחר תקופה ניתן לנסות להשיבה בהדרגה . המוצרים אשר גורמים לליחה בגוף:חלב פרה ומוצריו,קמח לבן,סוכר לבן,דברי מאפה,במבה, בוטנים,בננות,מוגזים, ודברי מאפה. עפ"י הרפואה הסינית הכליות נפתחות לאוזניים וע"כ זה יכול להצביע על חולשה אנרגטית בכליות, כמו כן מבנה האוזן הינו מבנה בצורת עובר וע"מ להגיע לתוצאות מהירות בטיפול ניתן לשלב עם ההומאופתיה טיפול באוריקולותרפיה-דיקור באוזן ,נר הופי -השואב את הנוזלים והדלקת,ריבוי בויטמין -(C אנטי דלקתי),ולכם משפחה מרובת אנטיביוטיקה ממליץ אני בחום להוסיף לתקופה פרוביוטיקה(חיידקים חיוביים)למנוע את הנזקים של האנטיביוטיקה ולחזק בעקיפין מע' חיסונית. כאמור עפ"י הנטורופתיה דלקות חוזרות הן תוצר של מע' חיסון ירודה שיש לחזקה, בנוסף צריך לחשוב האוזניים מייצגות את השמיעה-חוש השמיעה, כאשר אני במצב דלקת/נוזלים/שעווה /אוזן סתומה ניתן גם לחשוב מבחינת הרובד הנפשי:מה איני רוצה לשמוע??? בקיצור הטיפול מתייחס לכל הרבדים ולא רק סימפטומתי . בריאות לך ולמשפחתך. אורן מזרחי

amitayg

New member
אורן ראשית תודה שנית כמה עובדות

1. יובל בת 9 חודשים אינה אוכלת וגם לא אכלה מיון היולדה אף מהמזונות אותם ציינת. 2. בקשר לכליות יובלי סבלה בעבר מזיהום בדרכי השתן אך הכליות נמצאו נקיות בצילומים. אני מקווה שלאור העובדות הנ"ל המסקנות שלך משתנות ? חג שמח ושוב תודה אמיתי

מעניין...

מקווה שהיא ינקה ויונקת עדיין? אלישוע...אליך

אני חושב שאני ואורן ענינו

בצורה ברורה. שאלות יש ותהיינה למכביר ותשובה מבחינתי יש אחת (רמדי ותמיכה כללית כפי שהציע אורן ). בשורה התחתונה צריך להגיע לטיפול אמיתי ולא וירטואלי.

מסקנות

אמיתי יקירי מה שכתבתי קודם הן אכן מסקנות עפ"י מידע מועט בלבד ע"מ להסיק מסקנות כפי שצריך יש צורך בהיכרות גדולה וראיון ואבחון מעמיק, אף עפ"י כן נכון לעכשיו אני ממשיך לדגול במסקנותיי משום שאם אתיחס לרפואה הסינית הכליות שולטות בשלפוחית השתן, הפלא ופלא !!!זיהום בדרכי שתן עדיין מהווה מע' חיסונית חלשה(נטורופתיה)!!! כמובן שיתכנו עוד סיבות רבות וביניהן מבנה מולד של אוזן עם ניקוז לקוי אשר צובר נוזלים-מצע טוב להתפתחות חיידקית ושוב עם מע' חיסונית יש יכולת הגנתית טובה ללוחמה ב"טרור" החיידקי.ואכן לא דיברתי כלל על בעיה כלייתית חלילה אלא על חסימה אנרגטית, איני עושה דיאגנוזה אלא אבחון עפ"י הרפואה הטבעית.גם מבחינה נפשית ישנן דברים שתינוקות בני 9 חודשים לא רוצים לשמוע אציין דוגמאות(אני לא אומר שזה המקרה):ריבים ביין בני הזוג,קללות,צעקות וכו'). ועכשיו שאלה: הסימילאק צמחי או על בסיס חלבי?(אם הוא חלבי אז גם בהערכה זו לא טעיתי) בריאות שלימה אורן מזרחי

enatti

New member
סימילאק, כפתורים והצעה

סימילאק צמחי זו פורמולה המבוססת על סויה. נכון שלסויה יש יתרונות בריאותיים, אולם לסויה יש מהות קרה עפ"י הרפואה הסינית ויש ילדים שמגיבים אל הסויה בדיוק כפי שציינת- בדלקות אוזניים חוזרות ונשנות, נוזלים באוזן התיכונה, נזלת וליחה מרובה. מה הפתרון? בטח שלא אנטיביוטיקה אלא מעבר למזון אחר עפ"י המרשם של דוקטור הלפרין(מבוסס על טחינת שקדים, מולסה ועוד). מזון טהור שעזר לתינוקות רבים- אם תרצה אשלח לך אותו. בנוגע להכנסת צינוריות לאוזן- או כפי שהוא נקרא- "ניתוח כפתורים". מה שנעשה בניתוח הוא יצירת נקב באוזן התיכונה והכנסת צינורית לניקוז הנוזלים באוזן. בפועל החור הזה מהווה פתח כניסה לחיידקים. כמו כן, כפי שצוין כאן, יש ילדים הבוחרים במכוון לא לשמוע ויוצרים לעצמם מעין מסך דמוי נוזלים. תאר לעצמך שבאופן מכאני מאלצים אותם לשמוע... מה אפשר לעשות? הרבה! בנוסף לשינוי הפורמולה תוכלו לבחור בהומיאופתיה או להעזר במומחה- ודגש על מומחה שילמד אתכם נקודות לחיצה מסוימות. אם תעשו לילדכם מסאז' עדין באותן נקודות, הנוזלים יתנקזו באופן טבעי. אם תהיו מעוניינים בהפניה למומחים בנושא- תפדלו... אני לשרותכם חג שמח ענת

freearth10

New member
אוזן ואיזון

היי אמיתי. גם אני לא חושבת שתמיד הבעיה מתחילה בתזונה, למרות שתזונה בריאה משפיעה מאוד על בריאות הגוף והנפש. לדעתי יש קשר בין יציבות כללית לבין בעיות אוזניים. וכשאני מדברת על יציבות אני מתכוונת גם ליציבות הרגליים וגם ליציבות הרגשות - בכי, כעס, פחדים וכו'. ודרך אגב, כליות, שלפוחית השתן, אזניים ועצמות בדרך כלל הם חברים טובים ואוהבים לשתף אחרים בצרותיהם.
מאיה

הייתי מוסיף ומזכיר לכולנו

שתא אחד מגופו של השוטה ביותר עלי אדמות, חכם מכל הרופאים שהיו משחר היווצרות הבריאה ועד עצם היום הזה, גם יחד. הגוף הוא אינטלגנציה צרופה, בעלת תודעה עצמית. כשבכל איבר יש שכל. שום סימפטום אינו מתחיל סתם ככה, ופעמים רבות חדי החושים יוכלו להבחין בקשר הקסום שבין האיבר, הסימפטום והסיבה. זו אינה אמונה אלא ידיעה.

amitayg

New member
אמרת רגליים ? ! ליובלי יש בעיות

בכף הרגל יש קשר ? אמיתי

freearth10

New member
כן, בטח יש קשר

ראה את התגובה של אלישוע. הכל מתקשר אל הכל וצריכים לראות את התמונה כולה, שממנו מורכב הילד ולא להתייחס רק לאוזן, או לבטן כי בכך אנחנו רק סותמים צורת התבטאות אחת של הגוף ומביאים עלינו כבר את הבאה.
מאיה

למעלה