דלקות חניכיים,צרבת וגיהוקים,חרדות

ronenr123456

New member
דלקות חניכיים,צרבת וגיהוקים,חרדות../images/Emo13.gif

מה מומלץ לטיפול בצרבת בגרון וגיהוקים? הייתי בבדיקה אצל רופא אף אוזן וגרון והמליץ לי על בדיקה וצילום ואני חושש שזאת תהיה בדיקה פולשנית ולא נעימה ולכן מה מומלץ בצמח מרפא לטיפול והקלה או שיפור המצב? מה מומלץ למריחה על הפה נגד דלקות חניכים ואודם לשיפור המצב? האם השימוש בשמן תפוז יעיל נגד חרדות ומתחים,ואם כן איפה מומלץ לשים אותו על הגוף?

0 אור 0

New member
כמה דברים

קודם כל צרבת בגרון וגיהוקים בדרך כלל נובעים ממערכת העיכול ולא מהגרון עצמו, וכלן כדאי לאבחן מה הגורם וזאת לפני שניתן להציע טיפול. אם הצרבת קשורה לאכילה כבדה או מופיע לאחר אכילת מאכלים מסוימים, ניתן להפחיתה ואף למנעה על ידי שינוי התזונה - ממליצה להפחית ואף להפסיק לזמן מה אכילת מטוגנים, בשר שמן מאד, משקאות תוססים וסוכר לבן. לנסות לאכול ארוחות מאוזנות ולא כבדות. נגד דלקת חניכיים ישנן מספר תערובות של שמנים, שכדאי להתאים על ידי איש מקצוע, אך פתרון מאד פשוט ויעיל הינו שטיפת הפה במי מלח מספר פעמים ביום. שמן תפוז ואף מליסה מסייעים מאד נגד חרדות ומתחים - אני אישית מעדיפה להשתמש בהם בהרחה.

מסיכמה עם אור וגם...

שטיפת פה עם תמצית אכינצאה בריכוז 1:3 (חזק לא ממש טעים) עובדת פשוט נפלא. לגבי מתח / חרדה, הדרך הטובה ביותר היא אכן להשתמש במבער כך שהמולקולות יתפזרו בחלל החדר ותספגי אותן דרך הנשימה. אם את יוצאת מהבית ורוצה עדיין את ההשפעה, תוכלי להכין לך תערובת שמן גוף שיכיל בבסיסו שמן נשא כגון זרעי ענבים או שקדים (אם את חשופה לשמש אז אפילו עדיף שומשום) ולמהול בתוכו עד 2% של שמן אתרי מרגיע. לשעות היום חשוב שזה לא יהיה שמן ממשפחת ההדרים הידועים כשמנים פוטוטוקסיים אשר החשיפה עימם לשמש אסורה. הייתי הולכת על מה שייראה אולי הכי פשוט אבל עובד נהדר - לבנדר.
הילה

למעלה