דלקות שקדים חוזרות

talitush2

New member
דלקות שקדים חוזרות

שלום רב,
בת 57, סובלת כל השנים מדלקות שקדים חוזרות. מטופלת תמיד באנטיביוטיקות. ההנחה היא שגם אם זה לא סטרפטוקוקים, יש חיידקים אחרים.
השקדים שלי גדולים ומצולקים מכל מה שעבר עליהם כל השנים.
ניסיתי פעמיים בחיי (כבר לפני המון שנים) טיפול הומיאופתי. נתנו לי טיפות לשים בעת התקף.
מה שאני רוצה ומחפשת זה משהו שיעזור למניעה, ולא לטיפול כשיש התקף. המטרה - להימנע או לרווח את ההתקפים עד כמה שאפשר.
עצות? הכוונות?

ub8

New member
כדאי להגיע למטפל מקצועי ומיומן

שידע לאבחן את המקור לבעיה.
אנטיביוטיקה גומרת על הגוף. הנזקים שלה גדולים מאד והם יפגעו בך לאורך זמן.
גשי למטפל, אני ממליץ על נטורופתיה, ולאמץ אורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית והרגעת הנפש. לא להתפשר בנושא הזה, גם אם ההתחלה היא קשה.

הגישה ברפואה המשלימה היא הוליסטית. לכן הטיפול היחידי מתחיל במציאת את המקור לדלקות ולאחר מכן, המלצות לשינוי אורח חיים.

בהצלחה!

0 אור 0

New member
בהחלט רפואה משלימה

אני מניחה שכמעט כל שיטת עומק תעזור לך, אני אדבר על רפלקסולוגיה + השלמות :
למעשה בעת מחלה / התקף אנו לא מטפלים בדרך כלל ברפלקסולוגיה, אלא ממליצים על מנוחה ושתיה שמאפשרות לגוף להתגבר על המחלה (במקרה שהרופא רושם אנטיביוטיקה - אחרי שלקח משטח גרון!! - אז לשמוע בקולו), אפשר בתחילת התפתחות המחלה, לפני שזה ממש אנגינה להיעזר בצמחי מרפא אנטי בקטריאלים ומחזקי מערכת חיסונית (במינון טיפולי), ורצוי אחרי המחלה או עכשיו לקראת טיפול לקחת פרוביוטיקה חזקה לתקופה מסויימת על מנת לשקם את הפלורה הטבעית שנפגעה מכל האנטיביוטיקה שלקחת.
בנוסף, שינוי תזונה ואורח חיים לכיוון יותר טבעי ופעיל, כמובן עוזר גם הוא לחיזוק המערכת החיסונית ומניעה / התמודדות
אבל כל מה שכתבתי עד עכשיו זה ההשלמות, בדומה למה שעשית בעבר
כדי להגמל מהמחלות , מה שצריך לעשות זה טיפול עומק, סדרת טיפולים רפלקסולוגיים, שיעבדו על איזון כולל של המערכות - כולל דגש על הגורמים אשר יוצרים אצלך את המחלה החוזרת.
זה ממש לא בשמים, אני מכירה לא מעט אנשים, כולל אותי, אשר היו סובלים מאנגינות ושפעות חוזרות לפחות פעם בשנה, ויצאו מזה
&nbsp

talitush2

New member
גם סדרת רפלקסולוגיה כבר עשיתי

לפני כעשר שנים עשיתי רפלקסולוגיה + הומיאופתיה.
זה כבר היה הנסיון השני שלי.
בפעם הראשונה, שהיתה לפני כעשרים שנה ניסיתי הומיאופתיה. כאמור, לא נרשמה הצלחה בשני המקרים.
אני פתוחה ומנסה למצוא פתרון, אבל קשה לי להתמודד עם כשלונות.

כשלון הוא חלק מתהליך למידה

אלו מילים קצת מפוצצות, אז סליחה.
עם הרפואה הרגילה את "נכשלת" כבר הרבה שנים.
עם המשלימה שניסית - נכשלת פעמיים.
כל מטפל פה, ימליץ לך על הדרך שלו (וגם אני על הדרך בה אני מטפלת, שמחזירה תנועתיות פנימית לגוף ומשפרת את כל המערכת החיסונית).
יש הרבה גישות בכל תחום: בדקי שוב תחומים ש"מדברים" אליך. כל רפלקסולוג/הומאופת שונה ממישנהו.
וגם את היום, לא מי שהיית אז.
והשאלה - מה מתאים לך, כי כל הטיפולים מטרתם לעזור לגוף לעבוד נכון יותר:
לכן אם אינך אוהבת מחטים, אל תלכי לדיקור, אם את אוהבת מגע- כדאי לחפש משהו עם מגע.
אם את מוכנה לעשות שינוי תזונתי- אפשר ללכת ליעוץ מתאים (טבעוני/פליאוליט/סיני/נטורופתי וכד')

בהצלחה
ורפואה שלמה

0 אור 0

New member
אצל אותו מטפל?

לא שזה חשוב , פשוט אף פעם לא שמעתי על צירוף של רפלקסולוגיה עם הומאופתיה - זה סוג של הפוך.
תראי,
אני לא יודעת מה קרה בטיפול ומי היה המטפל, שזה לא הצליח
יכול להיות שהמטפל היה מעולה , אבל סדרה אחת לא הספיקה כדי לשנות כיוון זרימה שנוצר במשך חיים שלמים, ונזקים של תרופות ומחלות חוזרות (ואגב, בגלל זה אני בדרך כלל משלבת בהמלצות מהתחומים האחרים שלי - כמו תזונה בריאה, כמו להתחיל עם פרוביוטיקה לחדש את פלורת המעיים שניזוקה מכל האנטיביוטיקה וכד')
יכול להיות שהטיפול לא היה מדויק
שהמטפל לא התאים לך
מה שאני כן יודעת זה שאני מכירה המון אנשים שרפלקסולוגיה עזרה להם מאד , בפרט בנושא של פרידה ממחלות
ואם לא בא לך רפלקסולוגיה , אז יש עוד שיטות כמו רפואה סינית, רפואה איורוודית, צמחי מרפא מערביים משולבים באורח חיים ...
איך שלא תסתכלי על זה, מטיפול הוליסטי את יכולה רק להרוויח.
במקרה הגרוע, מצבך הבריאותי ישתפר גם אם תמשיכי מדי פעם להיות חולה
ויש לך גם סיכוי לא רע להפטר מהמחלות
&nbsp

talitush2

New member
זה לא היה אותו מטפל

הייתי פעם לפני כעשרים שנה (!!) בטיפול הומיאופתי. קיבלתי טיפות לזמן התקף, אבל לא משהו למניעה.
לפני כעשר שנים שוב הייתי אצל הומיאופת. קיבלתי שוב טיפות, בהרכב שונה, אך גם זה לא ממש עזר.
באותה תקופה (לפני כעשר שנים) עשיתי במקביל גם סדרת טיפולי רפלקסולוגיה. גםהם לא עזרו. אגב, מאד נהניתי מהטיפול עצמו, אבל לא זו היתה המטרה....
לפני כחמש שנים ניסיתי גם כירופרקטיקה, בעקבות כאבי גב שהיו לי. עשיתי שתי סדרות טיפולים. המטפל, אגב, עשה לי פעם או פעמיים גם דיקור, מאחר שהיה גם מטפל.

כאמור, לא נחלתי הצלחות בנ"ל עד היום, אבל את צודקת שגם ברפואה הקונבנציונלית לא. לכן אמרתי מראש שאני פתוחה לנסות שוב.
תודה על ההתיחסות.

hal767

New member
ריפוי טבעוני לדלקת שקדים.

בדרך כלל זהו סימפטום המצביע על בעיה זהומית בגוף ועל ניסיון הגוף לרפא את עצמו.
השקדים לא חולים, הם פשוט נמצאים בפעילות יתר במלחמתם בזהום הפנימי. הם מבצעים את תפקידם.
ניקוי הגוף מהפסולת והרעלים הוא זה שיפתור את הבעיה מהשורש. הגישה הטבעונית ההייג'יניסטית עוסקת בזאת באמצעות תזונה טבעית מתאימה וקיום אורח חיים נכון.
תזונה צמחונית אורגנית מתאימה, מנוחה רבה, נשימה נכונה ועוד, יאפשרו לגוף לסלק החוצה את כל הפסולת שהצטברה בו. כשזה יקרה, לא יהיה צורך בפעילות יתר של השקדים ושל יתר מערכות ההגנה של הגוף, והבעיה תיפתר.
אנטיביוטיקה הינה רעל תרופתי שהורג חיידקים. אלו אינם גורמי מחלה. נוכחותם הינה תוצאה של הזיהום. תפקידם בטבע הוא לפרק את הזיהום, וכאשר הגוף יהיה נקי מבפנים, ממילא לא יהיו להם תנאי קיום. הרעלת הגוף בתרופות אינה שיטת ריפוי, במיוחד לאור העובדה שאינה קשורה לסילוק גורמי הבעיה. כל עוד יהיו גורמי בעיה, תהיה בעיה.

יעל ND

New member
דלקת שקדים

קודם כל, לגבי הומאופתיה - נכון שיש טיפול לעת ההתקף, אך הומאופתיה זה קודם כל דוקא טיפול מונע. כעיקרון, מטרת ההומאופתיה זה לא לטפל במחלה כלשהי, אלא לאזן את האדם כך שלא יחלה. הרי מה זה מחלה? - זה ביטוי לחוסר איזון של אדם שמתבטא במקום זה או אחר בהתאם לגורמים שונים.

איך אנטיביוטיקה "עוזרת" בדלקות גרון את רואה בעצמך על עצמך.
חשוב לבדוק את התזונה, לעשות הרבה שטיפות גרון וישנם שיטו רבות לטיפול הבעיה מין השורש. אני ממליצה לך לפנות לאבחון וטיפול מסודר.

למעלה