דלקת אוזניים

דלקת אוזניים

אילו שמנים אתריים הכי מתאימים לטיפול באוזניים? באילו שמני נושא צמחיים הייתם בוחרים? מתוך הנחה שהגורם לדלקת הוא כנראה חיידק ומדובר בפעוט בן כ10 חודשים מה הטיפול שיהיה הכי נכון והכי עדין? האם שמנים אתריים יכולים להפחית כמות עודפת של נוזלים באוזניים? באיזה דילול יש למהול את התערובת? האם אתם מייעצים מהניסיון הקליני שלכם? בברכת יום ארומתרפי לכולנו

yoelnd

New member
אוזן

היי יכול להיות שדווקא רצוי שימוש בנר הופי, ובתמיכה של שמנים בתערובת. וכן קיימת האופציה במתן סירופ עם צמחים ספציפיים למטרה זאת! ממליץ לפנות לאיש מקצוע ולטפל בהתאם, בבריאות טובה!

סיעור מוחות

בוא נדבר תכלס. נר הופי לא כל כך מתאים לפעוט חסר מנוחה, זה אפילו יכול להיות עסק מסוכן. כך שהאפשרות הזאת נדחת על הסף. כל מה שכרוך בבליעה לא רלוונטי כרגע!!! אני אשת מקצוע בארומתרפיה ויש לי בבית את כל השמנים זמינים לטיפול. נראה לי נכון לנסות ולהעמיק בנושא ,ביחד איתכם, כאן בפורום. יש לי לא מעט כיוונים לטיפול, מי מוכן להרים את הכפפה ולהתחיל ?

דלקות אוזניים

הם סמפטום. סמפטום מרמז על חוסר איזון או תגובה לקושי מסויים שמתבטא במערכת "חלשה" לטפל מקומית יכול לתת אולי פתרון מוצלח לזמן קצר, אבל טיפול או ראיה רחבה יותר היא שנדרשת לריפוי שלם. לסיעור מוחות אפשר בשלב ראשון להתחיל להעלות למודעות אפשרויות של קשיים בזמן האחרון וסיבות לחולי. לפי מיטב ידיעתי, רק שמן זית מחומם מעט עם שום מטפטפים לאוזן. אם יש חור בעור התוף אסור להכניס כלום פנימה !! לכן שווה שתהיה אבחנה מדוייקת של רופא אוזניים. רפואה שלמה.

sea flower1

New member
דלקת אוזניים,

לבנדר אתה מטפטף על כף היד שלך ואוטם את האוזן של הפעוט. המטרה היא לחמם את האיזור ושהאדים יחדרו לחלל האוזן,במרבית המקרים תהיה הפרשה של מוגלה החוצה. אבל זהו טיפול שצריך להתחיל ממש בשלבים המוקדמים של הדלקת. אם הוא סובל מכאבים והדלקת התפתחה לך לרופא. הרעיון בשמנים הוא להתחיל בזמן וכך למנוע התפתחות של הבעיה אבל כשהבעיה כבר שם כבודה של הרפואה הקונבנציונלית במקומו מונח. רפואה שלמה.

דלקת אוזניים

בכדי שהטיפול יהיה נכון אי אפשר לצאת מתוך הנחה כי יש חיידק, אלא יש צורך בבדיקה מעמיקה על אחת כמה וכמה אם מדובר בילד בן עשרה חודשים. עד כמה שידוע לי שמנים אתריים לא יפחיתו את כמות הנוזלים באוזן, את הנוזלים הללו צריך לייבש / לנקז. ישנם צמחי מרפא נפלאים לטיפול בדלקות אזניים גם בפעוטות (בעיקר...) ואם הטיפול הוא בליווי איש מקצוע מהימן אין ממה לחשוש. מאחר וכתבת שזה לא בחשבון לא אפרט ואמליץ על צמחים, יותר חשוב להגיע קודם כל לרופא משפחה / אף-אוזן-גרון, על מנת לקבל דיאגנוזה מדוייקת. ללעיתים שמנים יהיו הטיפול הלא נכון - בכל מקרה, החלמה מהירה לקטנצ'יק, ולאחר שיבריא, תכיני לו תערובת שתעזור למנוע הישנות של הדלקת. רק בריאות, הילה

למעלה