דלקת אזניים

ferdinand

New member
דלקת אזניים ../images/Emo10.gif

זה התחיל לפני למעלה משבועיים. הגדולים סבלו הרבה מדלקות אזניים, והתחילו הרבה לפני הקטנה (בת שנה ומש'ו) אצלם, במיוחד אצל הגדול עד כמה שזכור לי, זה התחיל מגיל חצי שנה, או אולי אפילו קודם. התחלנו עם טיפול הומאופתי, שלא עזר, והתחלנו לתת אנטיביוטיקה, שגם לא הועילה הרופא החליף את הסוג, ושום דבר לא הועיל, בסוף הפנה אותנו למיון, שם עשו לה ניקור בשתי האזניים! חוויה טראומתית גם לה, גם לנו. מאז היתה הקלה, והיא התחילה לחזור לעצמה. ועכשיו, הלילה, היא שוב לא שקטה, ממששת ת'אוזניים
חששתי שזה יחזור, אבל לא תארתי לעצמי שכל כך מהר. קיוויתי לכמה שבועות של שקט, שבהם נוכל למצות ת'טיפול ההומאופתי. מיסכנושה שכזאתי! מקווה שלא נצטרך ל-"כפתורים"!

avtari

New member
אולי זה יקר אבל...

האם פניתם למומחה אף אוזן גרון באופן פרטי לפני שאתם שוקלים "כפתורים"?

ferdinand

New member
לא נראה לי,

שזה יותר יקר מטיפולים הומאופטים
עדיין לא שוקלים כפתורים, רק מעלה חשש מזה. (אולי אני תמים, אבל - ) האם יש ייתרון בפנייה למומחה באופן פרטי? אי אפשר לקבל טיפול נאות דרך הקופה?
הרי רוב המומחים בתחום הזה עובדים עם קופות החולים (ככה נראה לי) וגם דרך הביטוח המשלים אפשר לפנות לייעוץ מומחה וחוות דעת שנייה וכו' אתה מכיר מישהו ספיצפי שאתה יכול להמליץ עליו? אממ.. וסליחה שאני "נופל" עליך ככה

כנס לאתר של הכללית , ותזמין תור אצל מומחה

אני חושב שתצטרך לשלם 12 ש"ח או 24 לא זוכר בדיוק .. אגב ניסית לטפטף קצת שמן זית באוזניים שלה? זה מרגיע ומרפא לפעמים .. שתרגיש טוב ומהר הקטנה שלך :)

avtari

New member
ניסיון שלי לא רלוונטי

לבן שלי היו דלקות וגם נוזלים אבל זה היה באנגליה. הלכנ לרופא מומחה והביטוח הרפואי הפרטי שילם את הכל. הוא נתן טיפול מאסיבי של 6 שבועות עם 3 סוגים שונים של טיפות וזה עזר. תרגישו טוב

schlomitsmile

Member
מנהל
אזניים? נקודה כאובה...../images/Emo201.gif אין לי עצות מחכימות שאתה לא יודע כבר... יכולה רק לשלוח את מלא האמפטיה שלי לילדונת ולהוריה, ולהוסיף איחולי החלמה מהירה ומלאה../images/Emo24.gif

Master Stav

New member
ממליץ על טיפול טבעי לבעיות אוזנים

יש לרכוש במספר מקומות GSE שהינו מיצוי זרעי אשכוליות אורגניות 5 טיפות בכף מים מחוממים מעט שנמזגים לאוזן עושות פלאים . לביתי בת ה7 עשינו כפתורים לסער כבר טיפלתי עם GSE ו.....זהו אין צורך ברעל הקרוי אנטיביוטיקה והלילות שקטים שיהיה בהצלחה

למעלה