דלקת בדרכי השתן

shoosha1

New member
דלקת בדרכי השתן

רציתי לדעת מה מציעה הרפואה האלטרנטיבית למניעה ודיכוי דלקות בדרכי השתן. אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן למרות לקיחת אנטיביוטיקה. המליצו לי לקחת כדורים של חמוציות למניעה, רציתי לדעת אם ישנם דברים נוספים... :)

דוVשה

New member
אויי כמה שאני מבינה אותך....

לצערי הרב. גם אנוכי סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן כמעט 23 שנה... עברתי כבר את כל הטיפולים האנטיביוטיים האפשריים, בדיקות למיניהן וכו´ וכו´.... ובאמת, כמותך, נכנסתי לכאן בכדי לשאול מה הרפואה האלטרנטיבית מציעה לטיפול בדלקת בדרכי השתן. מקווה לקבל תשובה מהירה ותרגישו טוב, כולם. יום מאושר =]

shoosha1

New member
מישהו מוכן לעזור :(

זה ממש נוראי ואני רק בת 18, העניין הוא שאף אחד פה לא עונה לשאלות משום מה. אני יודעת שטוב לקחת "חמוציות" בטח כבר שמעת על זה.. אז אני בנתיים פשוט לוקחת כדורי חמוציות (אפשר להשיג את זה בכל בית מרקחת) אבל אני זקוקה לתשובה דחוף. אז בבקשה..תענו..

robinhod

New member
דלקות בשתן

כיוון שאף אחד לא נתן אף סימפטום נוסף, ההמלצה היחדיה שאני יכול לתת זה ללכת ולחפס מטפל סיני טוב ובמידה והבעיה אינה חמורה כל כך מבחינת האבחנה של המטפל רוב הסימפטומים יכולים להעלם תוך כמה טיפולים ושורש הבעיה יכול להעלם תוך חודשים ספורים בלבד! אם תשאירו עוד סימפטומם אוכל לתת המלצות תזונתיות. רפואה שלמה לכולם.

avorly

New member
כל הכבוד!!!

מישהו שנותן יחס אמיתי לרפואה הסינית, כמו שמגיע לה!

shoosha1

New member
אני לא מבינה..

אני לא מבינה איזה עוד סמפטום אני יכולה לציין. יש לי חידקים בדרכי השתן שגורמים לי לדלקת והדלקת גורמת לכאב. אני אשמח אם תוכל לפרט על מה מתבססת הרפואה הסינית וכיצד היא תוכל להשפיע בצורה משמעותית על מקור הבעיה. כבר עשיתי שיאצו.

למעלה