דלקת בשריר

• פותח הנושא miok
  • פורסם בתאריך

miok

New member
דלקת בשריר

יש לי כאב בשריר בעת מתיחה אחרי חימום הכאב כמעת נעלם. נאמר לי שמדובר בדלקת. משהו מכיר טיפול יעיל ומהיר? (תחרויות קרבות והולכות) דבר נוסף, שמתי לב שיש לי נטיה להתכווצויות בשריר .. האם יש דרכים לטיפול בבעיה ?

חסר שם

New member
עזרה לדלקת בשריר

האמת שאני לא ממש מבין בתחום כי לא חוויתי התכווצויות חוזרות ונושנות... מצד שני אני לא חוותי את זה בגלל שאני עושה מתיחות ושחרור אחרי כל אימון, וחימום לפני מאוד מסודר, מצד שני אני יודע שיש ויטמינים שמונעים מצבים כשלך ואם אני לא טועה נראה לי שזה מגנזיום... אבל אל תסתמך עליי, שאל אדם מוסמך. דבר שני שקשור לראשון (אני משער) זה שאם כואב לך לפני חימום בשריר בזמן מתיחה זה שוב בגלל שאינך לכל הנראה מקפיד על חימום ושחרור נכונים או כלל, ולכן השרירים שלך תפוסים וכל פעם שאתה מבצע מתיחה אתה מרגיש כאב... אני משער שזאת הסיבה, בכל זאת תנסה במשך שבוע לבצע חימום ושחרור מלאים ונכונים (תיוועץ במאמן) ותראה אם עדיין כואב לך, אך אם יכאב לך למרות זאת, גש לרופא מוסמך וקבל ממנו חוות דעת מקצועית. מקווה שעזרתי.

miok

New member
תודה על התשובה

אני עושה חימום דיי טוב .. אני חושב שאולי פעם אחת דילגתי על השיחרור :) לגבי המגנזיום .. אתה לא הראשון שאומר לי את זה .. אני אבדוק את העניין בהקדם. אגב, למקרה שעוד אנשים קוראים את ההודעה הזו הייתי מציין שלדעתי יש קשר בין הפציעה שאני חווה לבין אימונים תחת השפעה של עיפות (אין מה לעשות, צריך גם לעבוד) וכן אימונים לא סדירים. בכל מקרה אני מקווה שהדלקת תעבור מהר ככל האפשר .. יש עוד הרבה פציעות שעדיין לא חוויתי (;

למעלה