דלקת לבלב כרונית - עזרה בטיפול בכאב, בבקשה...

chihua

New member
דלקת לבלב כרונית - עזרה בטיפול בכאב, בבקשה...

שלום לכולם,
האם יש פה מישהו עם דלקת לבלב כרונית (פנקריאטיטס)?
אשמח מאוד לשמוע איך אתם מטפלים בכאב.
ניסינו PARACETAMOL, IBUPROFEN, CODEIN ועוד איזו מדבקה שלא זוכרת את שמה.
אשמח לכל עצה
תודה

אני לא מבינה בתרפות

אבל העצה שלי היא שאלה: למה כואב מלהינות מהחיים? שאלה למחשבה...
בהצלחה

כי מקור הכאב לא בגוף

אני רואה בכאב בגוף את הכאב עצמו, ובעיקר בכאב כרוני, כאב מאוד מוחשי ודורש התיחחסות, אבל המקור שלו נמצא באיך אנחנו תופסים את החיים, בהתנהלות חיינו. הלבלב קשור לסוכר (למתיקות החיים) ולטחול ( אבן בסיס בגוף) ולכן כשהלבלב מעיר את הפוקוס אליו דרך בעיה כרונית, זה שעל בסיס קבוע וחוזר זה שאנחנו נהבקים מול הנאות ויציבות ביינו.
מקווה שיותר ברור עכשיו.
Si tu preferes une explication en francaispas de probleme...mais dans ce forum...

kikona126

New member
Merci

אני בתור אדם מאוד רוחני (במיוחד בשנים האחרונות) מסכימה איתך, וגם לא...

יכולה לספר לך שהתפרצות המחלה שלי הגיעה בתקופה הכי טובה בחיים שלי. אומנם המחלה שם מגיל 10 או מאז ומתמיד תלוי על איזה תיאוריה מסתכלים, אבל ההתפרצות החזקה הגיעה בתקופה הכי טובה שלי (מלגת לימודים בחול, חברה שהתחתנה...)

אני כן יכולה להגיד שהגישה שלי לכאב השתנתה מאז, שהתחלתי לחיות מחדש מאותו היום, ואת האמת חיים טובים יותר.

ודרך אגב, טוענים שהמחלה שלי יש נובעת מהעדפות הקריירה על המשפחה. זה ממש לא נכון לגבי...

Et pour le forum, ou est ce qu'on peut parler en francais?
Tu as lu Najda?

בדיוק!

העלת את הנושא במדויק...ובטח הוא שלך אז רק לך יש את המפתח המדוייק! אם המחלה שם מזמן...צריך להסתכל על מה היה מזמן ( אפילו ברמה המשפחתית או גנטית) והיא התפרצה כאשר את החלטת ( או יותר נכון הרגשת) שאת משתחררת במובן מסויים...אבל העבר שם בגנטיקה, בתת מודע, ונותן לך סימן איך להשתחרר ממנו...בדרך כלל מחלה (או כאב ) פורצת כשמוכנים להסתכל, להתמודד, לטפל! זה היופי והתסכול שבזה! מעבר לזה שהתקופה הכי טובה שאת מתארת כוללת ויתורים שאולי מנעו הנאה אמיתית ושלמה...שוב רק נקודות למחשבה...איפה זה מוכר לך בילדות, במשפחה?
Et pour Majda malheureusement je n'ai pas lu et si tu connais un forum en francais...j'aimerai avoir l'adresse.

kikona126

New member
אני חושבת שאני יודעת במה מדובר

וזה גם השינוי שהמחלה עשתה לי עם כל מה שהיה לי עם המשפחה והכל...
השינוי הכי גדול שלי עם המחלה היה העצמאות שלי. ופה היא גם התחילה עם תהליך ההתפרצות שלה... לקראת סיום הלימודים והמלגה שקיבלתי ללימודים בחו"ל... ואז החזרה לארץ... ופה בארץ היא התפרצה והתחלתי עם הרבה שינויים בחיים שלי.
הרבה מאוד עצאמות והרבה מאוד לקיחת אחריות על דברים על מה שאני עושה...
את יודעת, השינויים האלו של גיל ההתבגרות "נפלו" עלי בגיל מאוד קטן (מבחינה פיזית) ועדיין לא הייתי מוכנה לזה...

pour le forum francais, aucunne idee.... en efet j'en ai connu qq'un mais comme j'y habite plus, je ne les utilise plus...
quel sort de forum tu cherches?

כל הכבוד!

לדעתי את בכיוון הנכון מה מסמלת המחלה בשבלך! זאת התחלה הפתרון בעיניי!
בהצלחה!

הערה קטנה...

היי ליז,

אני שמחה שאת כאן, ואני בטוחה שאת גם מאמינה מאוד בגישה שלך, וזה כיף לראות מישהו שמאמין כלכך במה שהוא עושה, ובדרך חיים, אבל.. לא לכל אחד זה מתאים, ו.. הישירות שלך כאן, היא קצת בעייתית. יש אנשים שלא מבינים את מה שאת כותבת, וגרוע מכך - יש מי שמבינים ונעלבים, או שאינם אוהבים את הדרך.
אנא, נסי לעדן את הכתיבה - לשאול ולהסביר ופחות להיות נחרצת ומוחלטת בהצגת הדברים, במיוחד, כשהדברים עלולים ליהות קשים לעיכול למי שאליהם הם מכוונים.
תודה ...

תודה וסליחה!

קודם כל, אם פגעתי, אני מתנצלת מכל הלב!
תודה על השבת תשומת לב שלי על כך שאולי לא כולם מקבלים את אמונותי כפי שהן: שלי ורק שלי.
מה שחשוב לי היא לפתוח דלת למי שמתאים לו. מי שלא מתאים לו... שוב סליחה אם פגעתי.
ובהצלחה לכולם!

היי ... וברוכה הבאה

דלקת לבלב כרונית .. נשמע לי שצריך לברר אצל רופא מומחה לכך.
האם ניסיתם שינוי תזונה? לעתים יש לזה תועלת.

אין לי עצות טובות יותר, לצערי..

chihua

New member
תודה, חשבתי שיש פה אנשים עם אותה מחלה

אבל כנראה שזה לא במקום
תודה ובהצלחה - כל אחד בדרכו
בינתיים םנינו למרפאה בכאב, וזה לא ממש פשוט ההתמודדות עם סוג כאב הזה
אבל מנסים

למעלה