דלקת עיניים אביבית

janshi

New member
דלקת עיניים אביבית

שלום רב,
לבן שלי בם 5.5 אובחנה לפני חודשיים דלקת לחמית אביבת.. טופלנו בטיפות lotemax במשך 10 ימים בשילוב עם אופטילסט, אבל ברגע שהפסקנו הכל חזר.
כרגע ממשיכים עם האופטילסט כבר כמעט חודש.. העיניים אדומות ומגרדות..

השאלה הראשונה שלי : האם ניתן להשתמש בטיפות אופטילסט תקופה ממשוכת כל כך.. כי הרופא אמר לנו גם להמשיך עם הטיפות האלה עוד (כלומר כבר מעבר לחודש).. פעמיים ביום.

השאלה השניה: האם יש עוד טיפול שיכול לעזור חוץ מסטרואידים ומשחת פרוטופיק.. שקראתי אליה דברים מאוד מפחידים..

תודה!!

דלקת

בטיפות אופטילסט אין בעיה בשמוש ממושך השאלה אם הוא עוזר,לפעמים אין ברירה וצריך להוסיף סטרואידים במקרים חמורים שרוצים להמנע ממתן סטרואידים ממושך אנו מטפלים בפרוטופיק לתקופה קצרה

janshi

New member
סטרואידים

תודה רבה על התשובה!
עוד שאלה, אם כבר השתמשתי בסטרואידים 10 ימים (Lotemax).. כל כמה זמן אני יכולה לחזור על הטיפול? וכל כמה זמן צריך לעשות בדיקה של הלחץ תוך עיני?
תודה!

סטרואידים

דוקא לוטמקס נחשבת כתרופה בטוחה יחסית יותר מאחרות בנושא של עליית לחץ תוך עיני וניתן לחזור על הטיפול מספר פעמים בהפסקות.בדיקת לחץ תוך עיני יש לעשות רק אם הטיפול יומיומי וממושך

janshi

New member
סטרואידים

תודה רבה דוקטור.

אם טופלנו לפני חודש במשך 10 ימים בלוטמקס אז אני יכולה לחזור על אותו טיפול עכשיו שוב.. ? (כבר חודש שהוא בלי)

והאם אפשר למשל לשים לו טיפה ביום למשך כמה ימים ואז לעשות למשל הפסקה של שבוע ושוב לנסות טיפה ביום לעוד כמה ימים? כי זה מאוד עוזר לו אבל אני מפחדת גם להזיק.

תודה!

למעלה