דלקת עיניים.

moribat

New member
דלקת עיניים.

ניסיתי את הקומפרס עם התה, לא עזר. אפילו הרופאה לא נתנה תרופה, מלבד טיפות מלאכותיות. ובכל זאת, יש לכם עיצה איך להרגיע את הדלקת? תודה,

חוזליתה

New member
אל תבהלי...

לי היה פעם ממש פצע מוגלתי בעין, אחרי ניסיונות של קומפרסים עם שקיות תה, משחות וכ'ד במשך שלושה שבועות ללא שיפור קיבלתי עצה: לטפטף לתוך העין טיפה 1 של לימון (צורב קצת במשך 3 שניות). עשיתי את זה פעמיים באותו היום ולמחרת זה עבר לי, ולא תאמיני, אבל אני מרכיבה משקפיים, וגם הראייה השתפרה לי. אם את לא מפחדת מצריבה לכמה שניות בעין, אני ממליצה.

in your ../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

יש אחד קורים לו סטיב מאירוביץ וכתב ספר על כל מיני מיצים טבעיים ומחלות שונות. קיצ, שיהיה החלמה מהירה ואני מתנער מכל אחריות לכל דבר, אבל בכל זאת מביא מתכון שלו לשייק/מיץ טבעי יעיל לבעיות עינים: חצי ספל אוכמניות (כחולות) רבע ספל פטל (לא התרכיז, פרי העץ) רבע ספל אוכמניות (שחורות) חצי ספל תותים ספל+ חלב סויה. לסחוט/ערבב ולרוויה. שייק אחר נקרא עין ירוקה: 60cc מיצ עשב חיטה 150cc מיצ גזר 60cc כרוב ניצנים 60cc מיצ תרד 90cc מיצ עגבניה חצי אינצ' שרש ג'ינג'ר טרי (זנג'ביל) 1 שן שום קרטוב אבקת קאין (צ'ילי) לרוויה! (מיצ עשב חיטה בעל יכולת ריפוי כשלעצמו, ככה שגם אם אין לך את שאר המרכיבים, חפיפ...)

moribat

New member
צריך להיות ברמן לקוקטייל הזה....

תודה, נראה לי שאשאר במיץ לימון מהתגובה הקודמת, אני מוגבלת בכישוריי הקולונאריים....

למעלה