דלקת עיניים

תלוי מה חומרתה ובמה מדובר

אם זו דלקת מוגלתית לנסות ככה; להכין תה חזק ורצוי לערבב שקיק תה ושקיק תה קמומיל. לכסות לחמד דקות. כשמתקרר להשתמש בזה לתמיסת ניקוי העיניים. אם יש בסביבה אישה מיניקה לקחת חלב אם ולנקות איתו את העין. היא יכולה לסחוט קצת לכוס ופשוט לעשות עם החלב שטיפה לעיניים.

לדלקת עינים.. אני מציעה...

להשרות עליי תה במים רותחים וכשהמים פושרים ..ומעט חמים לטבול בתוכם צמר גפן ולשים על העינים טוב גם לטפטף בעינים מן נוזל ההשריה. טובים גם בבונג, גד השדה , גרניום , דודאים, ורד , כרכום , לענה , נענה, פיגם- איתו כדאי להזהר מפני שבריכוז גבוה הוא עוד עלול להרעיל, ותאנה. "לדלקת עינים ימהל חלב תאנים במעט מים ויניח על צמר גפן בעינו"

The Cat Woman

New member
נשמע שורף אבל...

כפי שכבר הזכרתי בעבר- גם לי הייתה דלקת עיניים שבעזרת שום חומרתה פחתה. כמובן שאני לא ממליצה להכניס לעין שום, אך אם מדובר בעפעפיים- ניתן לחתוך שום ולהעביר אותו על העפעף. בשום יש אליצין ממנו מופקות תרופות ואין כמו הדבר הטבעי
אז נכון, זה טיפה שורף.. אבל שווה לסבול כמה שניות בשביל לקום למחרת עם עין יותר בריאה. כמובן שבנוסף יש להכין תה פושר ובעזרת צמר גפן לעשות מעין קומפרסים לעין. (כפי שכבר הומלץ לך) ואם בתה עסקינו- אני ממליצה על תה קמומיל בפרט. אם דלקת העין לא עוברת, אני ממליצה ללכת לרופא שיתן לך טיפות ומשחה.

ה מוזה

New member
ובנוסף

דלקת עיניים מצרפת קישור לעוד עצות סבתא בנוסף לעצות שכבר קיבלת מקווה שיעזרו , נשמח אם תעדכני מה שלום העיניים
ואת זה מצאתי באתר עם רפואה בדואית - לטפטף לעין טיפת מיץ כרוב - להרתיח 4 כפות זרעי שומר כתושים בחמש כוסות מים, לקרר, לסנן לטבול מטלית בנוזל ולהניח על העין. - להכין תה מ 3 כפות בבונג בחמש כוסות מים רותחים, לקרר לעשר דקות, לסנן, לשטוף את העיניים פעמיים ביום. -לטפטף לעין טיפת שמן קיק, או טיפה של חלבון ביצה. הקטע האחרון עם החלבון ביצה והשמן קיק קצת נראה לי תמוה מעניין באמת מה הקשר בין שמן קיק ביצה ודלקת הבבונג נראה לי שקיבל את הכי הרבה הקולות בשרשור הזה

למעלה