דלק מלוכלך

דלק מלוכלך

ברצוני לשתף את החברים בידע שצברתי בנוגע לטיפול בדלק לאורך התקופה שאני טסתי בממג ובהמשך בטרייק התברר לי כי הבעיה החוזרת על עצמה היא קט מנוע מדלק מלוכלך הסותם את פילטר הדלק. המלצתי לנקות או להחליף פילטר כל 25 שעות וכן לנקות את המיכל מלכלוך על ידי צינור נימי המחובר למוט קשיח ועל ידי שאיבה אפשר להוציא את הליכלוך מהמכל בכבוד רב עמיחי

רן בג

New member
עמיחי..עוד קצת ידע...

הדלק יוצא מהמשאבה בתחנת הדלק נקי לחלוטין. אם תשמור את מיכלי הדלק שלך נקיים (ולא תשתמש במיכלים שהכילו כל מיני חומרים ולא נוקו כראוי) ותשפוך את הדלק דרך משפך עם רשת סינון אני מבטיח לך שלא תסבול מקאט מנוע.ד"א פילטר הדלק באותם המנועים המופעלים בדלק מעורב מראש (בשמן) חייב להיות הפילטר השקוף עם רשת המתכת ולא רשת הנייר...רשת הנייר נסתמת מתערובת של שמן ודלק ללא קשר לליכלוך.

giginoi

New member
מה בקשר ליכולת שלנו להפריד דלק ממים

שמעתי על סוג פילטר בררני המעביר דרכו רק דלק ולא נותן למים לזרום דרכו מישהו יודע על כזה פילטר והיכן ניתן להשיגו?

רמי בר1

New member
זה מסנן רשת,שבתחתיתו כוסית של100

סמ'ק בערך .הדלק נכנס למסנן ובגלל הזרימה האיטית מופרדים המים והליכלוכים שמשקלם הסגולי גבוה מהדלק ושוקעים לתחתית הכוסית. בתחתית יש ברז ניקוז ששם אתה מנקז דלק לפני הטיסה.[המהדרין] אתה יכול לראות את במסנן בכל אז'מ כמעט,בטוח שבכל הדגמים מהזנאיר וצפונה.

מסנן רשת

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג כזה סנן ? שאלתי את אריק מאומני. לדבריו רק ביבוא אישי מיוחד. האמנם ?

טלפן אלי...

אהלן מוטי וייס טלפן אלי ואסביר לך איפה ניתן לקנות בארץ דבר כזה. בני נדלר

רמי בר1

New member
כמו כן קיים משפך שבמרכזו רשת

סינון שלא מעבירה מים.בדקתי אותו בתקופה שתידלקתי עם משפך,והמים לא עוברים דרך הרשת אלא ממלאים את המשפך עד גלישה. לגבי שני הדברים תבדוק באומני.

לכלוך בדלק

לא קיבלתי לשמחתי קט מנוע ואני תקווה שלא אקבל אך אחרים קיבלו והתופעה די נפוצה ולידעתך אני ממלא רק מתחנות דלק משתמש במיכלי פלסתיק המיועדים לבנזין מעביר את הדלק דרך משפך עם פילטר מנקז כל טיסה את הדלץ במיכל(טרייק) ובכל זאת אני מוצא חול במיכל

למעלה