דלתות בארונות אמבטיה שהתנפחו עקב רטיבות (?)

thesearcher

New member
הי כולם

אני שוכר דירה ששתי דלתות בארון האמבטיה שלה התחילו להתנפח כנראה בגלל רטיבות. יש לי בעלת דירה בעייתית שבפעמים קודמות שהיו תקלות הביאה בעלי מקצוע שהיא תדרכה מראש להציג תקלות שהיו, כאילו שהן באשמתי למרות שהן בלאי. בפעמים קודמות ידעתי להיות אסרטיבי ולא לאפשר לה את התרגיל הזה. כמובן שמרגע שהבנתי שזו שיטה אני מחפש דירה חדשה.

המקרה של הדלתות האלה הוא יותר מורכב ולכן אני רוצה להביא איש מקצוע מטעמי כדי להבין מה בדיוק קרה שם עוד לפני שהיא מגיעה. מה שאני לא יודע זה האם במקרה כזה מביאים שיפוצניק או נגר. לכן אני כותב לכם, כי חשוב לי להבין מה קרה, כרגע אני לא חושב שלה או לי יש מושג.

קבצים מצורפים

• 98CCC99A-A036-4252-94E9-17A40185C314.jpg
    98CCC99A-A036-4252-94E9-17A40185C314.jpg
    KB 724.4 · צפיות: 3

פולגאר

Well-known member
הי כולם

אני שוכר דירה ששתי דלתות בארון האמבטיה שלה התחילו להתנפח כנראה בגלל רטיבות. יש לי בעלת דירה בעייתית שבפעמים קודמות שהיו תקלות הביאה בעלי מקצוע שהיא תדרכה מראש להציג תקלות שהיו, כאילו שהן באשמתי למרות שהן בלאי. בפעמים קודמות ידעתי להיות אסרטיבי ולא לאפשר לה את התרגיל הזה. כמובן שמרגע שהבנתי שזו שיטה אני מחפש דירה חדשה.

המקרה של הדלתות האלה הוא יותר מורכב ולכן אני רוצה להביא איש מקצוע מטעמי כדי להבין מה בדיוק קרה שם עוד לפני שהיא מגיעה. מה שאני לא יודע זה האם במקרה כזה מביאים שיפוצניק או נגר. לכן אני כותב לכם, כי חשוב לי להבין מה קרה, כרגע אני לא חושב שלה או לי יש מושג.
לא צריך לא את זה ולא את זה, מה שכן צריך הוא להחליף את הקיים בחדש.

רשר

Well-known member
מנהל
קצת קשה לראות בצילום, אך נראה שהדלתות לא מעץ אלא מ"xxx" מצופה, ולא מתאימים למקום, הבעיה של בעל הבית שקמץ במחיר והתקין קומופלאז', צלם פינה של הדלת במצב פתוח לוודא שלא טעיתי,

רשר

Well-known member
מנהל
כפי שהערכתי, זו בעיה של בעל הבית, חומר כזה חייב להיות מוגן ע"י ציפוי עמיד מכל הכיוונים גם כשאין חשש ממים אך בכל מצב "גם כשמוגן" לא במטבח או אמבטיה, זה לא נזק שיכול דייר לגרום

thesearcher

New member
קודם כל תודה ממש🙏 שאלה נוספת: בהנחה שאני רוצה להביא בעל מקצוע שיעיף מבט וייתן גושפנקא 'רשמית' יותר, האם זה נגר או שיפוצניק שאמור לדעת דברים כאלה?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל

קודם כל תודה ממש
🙏
שאלה נוספת: בהנחה שאני רוצה להביא בעל מקצוע שיעיף מבט וייתן גושפנקא 'רשמית' יותר, האם זה נגר או שיפוצניק שאמור לדעת דברים כאלה?​

נגר יידע להגדיר את סוג החומר שממנו עשויה הדלת ואת תכונותיו. נגר יידע להסביר כיצד יש להגן על חומר כזה או אחר ו/או האם החומר אכן מתאים לאזור לח או רטוב. שבבית או MDF הם לא חומרים שמתאימים לריהוט מקלחת. עדיף סנדוויץ' או עץ מלא. ואגב, מי שבאמת רוצה לחסוך ועדיין לעשות שימוש ב-MDF, יכול לבחור בחומר ירוק שעבר טבילה בחומר שמגן איכשהו מספיחה של מים.​

רשר

Well-known member
מנהל
LDF = סיבים בצפיפות נמוכה,
MDF = סיבים בצפיפות בינונית,
HDF = סיבים בצפיפות גבוה,
מה שיש אצלך זה פחות מ LDF,
בעברית - אין נמוך מזה! זה חומר ללוח נעיצת סיכות תפירה,
גם בלי מים רק מלחות האויר הציפוי ירד ממנו,
עכבר זקן בלי שיניים יעבור אותו בדקה,

למעלה