דלתות למטבח

דלתות למטבח

קנינו דירה ואנחנו בשלב בחירת המטבח. בכל המקומות אנחנו מדברים על גוף מסנדויץ' ודלתות מ-MDF בציפוי פורמייקה. כל השאר פשוט מעלה את העלויות בצורה משמעותית. באחת מחברות המטבחים הציעו לנו להשתמש בחומר שקוראים לו "פולימר" במקום פורמייקה. זה נותן לדלת מראה יותר דומה לעץ ויותר עשיר. בנוסף העלות היא די סבירה. הבעיה שלנו היא שאנחנו לא שמענו על החומר הזה אף פעם, ולא מצאנו מישהו שמכיר אותו או ממליץ עליו. האם מישהו כאן שמע/מכיר את החומר פולימר? מה דעתכם עליו?

ronchikit

New member
לא מכירה את החומר אישית אבל מצאתי

שבחברת קקטוס עושים כאלה ציפויים למטבחים אולי תקפצו לחנות שלהם, תסכלו מקרוב תמששו את החומר אולי זה יעזור קצת להחליט... בהצלחה

ראינו את החומר

אבל אני לא יודעת עד כמה הוא טוב, כלומר עמיד, קל לניקוי וכו', והייתי שמחה לשמוע המלצות על החומר לפני שאני מחליטה...

פולימר

אני עשיתי מטבח מפולימר וזה יצא מדהים! פולימר זה בעצם דלת מסיבית שמכוסה בחומר פלסטי. במקור רציתי מעץ אבל מסיבות של תקציב ירדתי מהרעיון והלכנו על פולימר, וכך גם עוד כמה משפ' בבנין שלנו. מי שרואה את הדלת לא מאמין שזה לא עץ צבוע, הלכתי על גוון השמנת עם דוגמא בדלת כי חיפשתי את המראה הכפרי. נראה נקי ויפה. אני מרוצה מהמראה למרות שאני לא יכולה להגיד לך מה יהיה מצב הדלת בעוד כמה שנים....

דלתות בציפוי פורמייקה, פולימר או

פורניר יושבות על בסיס מ.ד.פ, משום שהחומר יציב, חזק ועמיד. הפולימר הנו סוג נוסף של פלסטיק המאפשר יצירת דלתות בעלות מראה מעניין יותר מאשר דלתות הפוסט הישנות המחופות פורמייקה. החיפוי נחשב חזק ועמיד לחומרי ניקוי כמעט כמו הפורמייקה ובודאי יותר מאשר העץ. יום נפלא...

למעלה