דלתות מסתובבות לתל אביב

דלתות מסתובבות לתל אביב

אהלן חברים, חדש בפורום הזה, ובתור אחד כזה אני אשמח לקבל עצה ממנוסים יותר ממני בנושא: ביום שישי האחרון, הגעתי לאחד הקניונים כדי לקנות כמה פרטי לבוש באחת החנויות. זוג סיים זה עתה את הקנייה ויצא מהחנות. בחנות הגדולה נותרו 4 מוכרים ואף לא קונה אחד. ביקשתי מהמוכר בקופה להראות לי פריט ציוד שחיפשתי. מייד זינק עלי מוכר אחר, ולקח אותי מידי המוכר הראשון, לחלק אחר של החנות. "אין לנו את מה שאתה מחפש, אבל יש לי את זה" והצביע על משהו דומה. "לא" עניתי, "זה לא מה שאני מחפש. אבל אם אני כבר כאן, בוא תראה לי נעליים". הוא הנהן בהסכמה ומייד לקח אותי למדפים. הוא ישב איתי כל זמן שמדדתי את הנעליים (שזה בערך היה שווה לזמן שהיה לוקח לי להמתין במשרד הפנים לקבלת דרכון כשאני מחזיק מספר 253 או לחילופין זמן הזחילה בפקקים של יום ראשון בבוקר לת"א). לאורך כל הזמן הוא דואג לשבת רק לידי ורק לידי, ואפילו שיום שישי היום, והחנות מתמלאת קונים, והמוכרים האחרים משוועים לידים נוספות לעזרה, הבחור צמוד אלי ולא זז. בינתיים השיחה זולגת מנושא הנעליים לכיוונים אחרים כמו מה אני עושה, לאיפה אני נוסע כדי להשתמש בנעליים ועוד נושאים פחות ויותר אישיים. משהו קצת יותר אינטימי מקנייה של חלב ולחם במכולת השכונתית. אני משלם לו ומבטיח לחזור לספר לו אם הנעליים כל כך שוות כמו שהוא אמר או לא. ברגע שייצאתי מהחנות הנעליים רצו לעשות פניית פרסה ולחזור לחנות לבקש את מספר הטלפון שלו. "אבל מה אם הוא בכלל לא הומו ?" שאל הצד הרציונאלי והמשכתי ללכת. איזה פחדן אני. מה כבר יכול לקרות ? אז, לפי השראת דלתות מסתובבות, ככה: תסריט 1 : אני חוזר לחנות השבוע. הנה הוא בקופה. "אהלן, זוכר אותי – מהנעליים..?" והוא עונה "לא, לא, תזכיר לי ?". "זהו, הוא בטוח לא הומו" אני חושב לעצמי. "קניתי אצלך נעליים, דיברנו על הטיול שלי, שבסופו של דבר התבטל" אני עונה. "לא, מצטער, אני ממש לא זוכר. אתה יכול להזכיר לי ?" ואז אני מפרט תוך כדי ריסוק הפנטזיה שלי לגבי נטייתו המינית. תסריט 2 : אני חוזר לחנות השבוע. הנה הוא בקופה. "אהלן, זוכר אותי – מהנעליים..?" "כן," הוא עונה," בטח, חיכיתי שתבוא. מה אני יכול להציע לך ?" "לא הרבה" אני עונה "אבל אני יכול להציע לך קפה ?" "כן, בשמחה" הוא עונה ואני מודה לאלוהים שהתסריטים הראשונים במוחנו אף פעם לא עובדים אבל השניים כן. תסריט 3 : אני חוזר לחנות השבוע. הנה הוא בקופה. "אהלן, זוכר אותי – מהנעליים..?" "כן" הוא עונה "אתה מרוצה מהם ?" "כן, מאוד" אני עונה "אבל מחיי האהבה שלי פחות והייתי שמח להכיר אותך יותר" (איזה משפט פלצני..). הוא נעשה חיוור ותוך כדי החלפת צבעים אני רואה ברקע את החברים-מוכרים שלו נשפכים מצחוק על התקרית המביכה של עוד הומו שניסה להתחיל עם החבר הסטרייט שלהם. תסריט 4 : אני חוזר לחנות השבוע. הנה הוא בקופה. "אהלן, זוכר אותי – מהנעליים..?" "כן" הוא עונה, "האמת שניסיתי להתקשר למספר שרשמת על הקבלה של הישראכרט אבל לא הייתה תשובה, הטלפון שלך זה...." ואני מודה לחברות האשראי שמכריחות אותנו לתת את מספר הטלפון. איזה תסריט אתם הייתם בוחרים ? איך אתם הייתם מתחילים עם הבחור ? כל ניסיון או תסריט קודם יתקבל בברכה.
 

.m

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

לתשומת ליבך, כאן זה לא פורום כתיבה יוצרת, וגם לא פורום קולנוע...
אז במקום לפתח פיילוטים, בוא נתחבר למציאות ונבחן את העומד מולנו: הבחור מצא חן בעיניך? יופי. תחזור לחנות, תזכיר לו מי אתה (נו, מהנעליים) תפתח שיחה, ותראה מה קורה. במקרה הטוב - הו גיי, ויצא לך דייט. יופי. במקרה הפחות טוב - הוא סטרייט /לא מעוניין /לא זוכר /לא זורם /... ולא יצא לך כלום. אז מה? אין לך מה להפסיד, אז אני אומרת לך על זה
mai
 

EyeSeeYou

New member
ואולי הוא סתם ירגיש לא נעים

ויציע לך הנחה בקנייה הבאה...שווה לנסות
 

daniel365

New member
ברור ש.... ../images/Emo8.gif

ובכן הדבר אינו משנה אם הוא גיי או לא - כמו ש-m
אמרה לף תנסה - ההפסד של פדיחת השניה
יכול להתגמד כ"כ לעומת הרווח של אחלה בחור
... לא שווה לנסות??? אבל אתה חיי (!!!!!) - לחזור ולעדכן....
אני.
"WE ARE SECOND TO NONE"
 

xanadu

New member
אבל רגע, את הפרט הכי חשוב השמטת

מה עם הנעליים??? איזה צבע? עם שרוכים? פלטפורמה או רגיל?
 

Liroy25

New member
משפטים שרק הומואים יגידו...../images/Emo6.gif

אני מסכים עם הצד הנשי של ההנהלה, בהחלט לך על זה! הדבר הכי גרוע שיכול להיות הוא שהוא סתם פילרטט/ שהוא לא מעונין/ לא זוכר או שפשוט עבר לו. ואם לא יצא שום דבר אז כנראה שזה רק לטובה!
 

Yaniv-DC

New member
הנה משהו שאני לא מסכים איתו.

לא חלילה הרעיון הכללי של תנסה, מה כבר יקרה, עם זה אני מסכים לחלוטין (לא מסוגל לבצע בעצמי, אבל לחלוטין מסכים...). כל פעם שקורים הדברים האלה, שמישהו לא רוצה, שמישהו זורק, שמישהו לא מסכים, מייד מגיע המשפט מהחברים התומכים "כנראה שזה רק לטובה" או "הפסד שלו" או "אתה טוב מדי בשבילו" וכו´. אם זה לטובה למה מרגישים חרא? ואם ההפסד כולו שלו למה אני זה שבא לו לבכות? ואם אני טוב מדי בשבילו למה הוא לא רוצה אותי ואני לא יכול לחשוב על שום דבר מלבדו? או כמו שאיזה כוסון אחד פה כתב בפרופיל שלו (והרשו לי לתרגם): "אם מותר לי לבחור לאהוב בנים, למה אסור לי לבחור עם מי אני רוצה לדבר, לשכב ולהתיידד מבלי להחשב שטחי?"
 

Liroy25

New member
למה? באמת שאין לי תשובה לזה

אני מניח שזה סוג הדברים שאומרים כי לא תמיד יודעים מה להגיד או כי מקווים להאמין בכך ולגרום לצד השני תחושה טובה. יש לזה אפילו איזו שהיא תאוריה פסיכולוגית אבל לא נכנס לזה.
 

ELP

New member
אמאל´ה../images/Emo5.gif

אני רק חושב על זה ויש לי פרפרים בבטן, אבל זה בגלל שאני פחדן, במקרה כזה הייתי פורץ בבכי ויוצא בריצה מהחנות בצעקות אמאאאא הצילוווו... אז כנראה שאני לא יכול לתת עיצה
 
למעלה