מה חשוב בדלת
מילוי הכנפיים- אפשר כוורת (קרטון זול) - דלתות כוורת זולות מאד ואין אטימה אקוסטית בכלל. עדיף מילוי פלקסבורד.
יש גם מילוי פלסטי, דלתות אמפיביות למי שמשקה את הדלתות שלו בצינור או מעמיד שלוליות עמוקות במשך שעות. לאחרים אין צורך בכנפיים עמידות במים.
משקופים - דוקא פה עדיף שיהיה עמיד במים. השאר זה ענין של עיצוב.
מראה חיצוני - יש צבע, פורמיקה, מלמין, למינטו. צבע הכי יפה אבל רגיש למכות ושריטות. למינטו יפה מאד, עמיד לשריטות וללחות, אבל אי אפשר חריטות בקלות כמו בצבע.
תוספות: גומיות הקפיות - חשוב לאטימה אקוסטית. מנעול מגנטי - לדעתי צורך ולא גימיק. מאפשר סגירה שקטה מאד. כל השאר- ידיות מעוצבות, צוהרים, הדבקות, חריטות - ענין של טעם.
התקנה - אחד האלמנטים החשובים. לבדוק התקנה טובה, ושלא חודר אור בהקפי הדלת.
הנושא הכי חשוב, מניסיוני המר מאד - שירות. לא לוותר על חברה שיש לה שירות טוב ושלא מנסה להתנער מאחריות על תקלות. אני אכלתי קש עם פננדור גם מבחינת איכות ודלתות/משקופים שהתפרקו, ובעיקר מבחינת שירות מזעזע. נתקלתי ברבים כמותי, אז אני לא ממליצה. מאופן גלרי הייתי הרבה יותר מרוצה, אבל נדמה לי הם החליפו מאז בעלים, אז לא יודעת לאמר כלום על החברה החדשה.
כדאי לבדוק את חמדיה, בגלל שהם מקבלים ביקורות טובות על השירות, ואת זה קוראים בכל הפורומים. אם היה לי תקציב לא מוגבל, הייתי בוחרת בדלתות לנדאו שזה קלאסה אחרת לגמרי.