דלת אקורדיון למקלחת...

דלת אקורדיון למקלחת... ../images/Emo2.gif

היכן ניתן למצוא ? ואיזה סוג אתם ממליצים ??

uvls

New member
לא ממליצים

לא אטום למים ואדים. מעביר קול כאילו אין דלת בכלל, והרי מקלחת זה עסק די פרטי, לא? למה את מחפשת דווקא דלת אקורדיון?

קודם כל , תודה על התגובה

דבר שני אני בן :) ואני חושב שאתה צודק, אז על מה אתה ממליץ ? דלת רגילה ? הזזה או משהו אחר ? ומה עושים עם הרטיבות ? הדלת לא תהרס?

uvls

New member
סליחה, גבר ../images/Emo13.gif

גם דלת הזזה אינה מספקת אטימה אקוסטית מוצלחת, כך שהפיתרון המומלץ הוא בדרך כלל דלת כנף עם ציר ספר רגיל. זה תלוי, כמובן, באופי בחדר והמעבר אל המקלחת. אם מדובר במקלחת פנימית המשרתת חדר שינה יחיד, דלת זכוכית יכולה להתאים, אותו כנ"ל הזזה וכיו"ב דלתות שאינן מספקות אטימה אקוסטית טובה. אם מדובר בחדר רחצה הפונה אל חלל ציבורי בבית, כדאי ללכת על כנף סטנדרטית, כשברירת המחדל האסטטית היא כנף המותאמת לשאר דלתות הבית. לגבי הרטיבות, אל חשש: מקצרים את הדלת ומפלס חדר הרחצה ממילא נמוך מעט (בדרך כלל) מזה של שאר הבית, כך שיהיה בסדר. למתקינים הפתרונים. אגב, זה בית בבניה? בשיפוץ?

המשך פרטים ...

זה חדר בבית,שאנו משפצים , אם אני יעלה תמונה זה יעזור ? חשבתי על דלת זכוכית,האם זה יותר טוב מדלת עץ עם ציפוי פורמייקה ?

קשה להשיג פה תגובה .....

האם אתם ממליצים על דלת הזזה ? באיזה צבע כדאי ? לבן ? תודה על התגובה .... שלומיקס

uvls

New member
אולי אם תעלה תמונה

נוכל להתייחס ביתר שימת לב. אתה לא מצפה שיגידו לך "על עיוור" אם עדיף דלת זכוכית או עץ, נכון? שלא לדבר על צבע... אין תשובה אחת. מה שהיה (לי) לומר באופן כללי כבר כתבתי. אבל בחירות כאלה עושים בהתאם להקשר, ואתה לא ממש סיפקת הקשר. אז אם אתה רוצה יחס - תעבוד קצת יותר קשה

למעלה