דלת ממד

talnop

Member
לפני כשנה שיפצנו בהדבקה את הדירה. הדלת ממד הישנה הייתה מאוד כבדה ועשתה חלודה בריצוף.
רכשנו דלת ממד חדשה של מזמ, והדלת שהגיעה הייתה מאוד קלה, באופן כללי, ובאופן יחסי לדלת הישנה.
בזמנו פניתי אליהם ואמרו שזאת הדלת והיא תקינה.
אני חושש שהדלת לא תקינה.
כשאני דופק עליה, היא נשמעת חלולה וריקה בפנים

רשר

Well-known member
מנהל
לפני כשנה שיפצנו בהדבקה את הדירה. הדלת ממד הישנה הייתה מאוד כבדה ועשתה חלודה בריצוף.
רכשנו דלת ממד חדשה של מזמ, והדלת שהגיעה הייתה מאוד קלה, באופן כללי, ובאופן יחסי לדלת הישנה.
בזמנו פניתי אליהם ואמרו שזאת הדלת והיא תקינה.
אני חושש שהדלת לא תקינה.
כשאני דופק עליה, היא נשמעת חלולה וריקה בפנים
דלת ממ"ד תמיד בנויה עם חלל פנימי ולרוב עם בידוד לכן נשמעת חלולה, היא עמידה להדף, אב"כ ולרסיסים בגודל ומהירות נמוכים,
דלת מקלט בנויה מלוח פלדה כבדה מאוד, עמידה לרוב אמצעי הפריצה הידניים כולל מטען המונח על הצירים (פיני רוחב),

talnop

Member
דלת ממ"ד תמיד בנויה עם חלל פנימי ולרוב עם בידוד לכן נשמעת חלולה, היא עמידה להדף, אב"כ ולרסיסים בגודל ומהירות נמוכים,
דלת מקלט בנויה מלוח פלדה כבדה מאוד, עמידה לרוב אמצעי הפריצה הידניים כולל מטען המונח על הצירים (פיני רוחב),
אני מבין,
יחד עם זאת, בהשוואה לדלת הישנה, שהייתה, כבדה "מלאה", ולא נשמעת חלולה עם בידוד, הקיימץ נשמעת לא תקינה, וקלה מידי.
איך אני יכול לוודא שהיא תקינה?

רשר

Well-known member
מנהל
אני מבין,
יחד עם זאת, בהשוואה לדלת הישנה, שהייתה, כבדה "מלאה", ולא נשמעת חלולה עם בידוד, הקיימץ נשמעת לא תקינה, וקלה מידי.
איך אני יכול לוודא שהיא תקינה?
צלם את תווית התקן של הדלת או תווית היצרן, ו

בדוק ברשימה אם היצרן מופיע ואם תו התקן על הדלת מתאים לאישור היצרן
רשימת יצרנים

talnop

Member
צלם את תווית התקן של הדלת או תווית היצרן, ו

בדוק ברשימה אם היצרן מופיע ואם תו התקן על הדלת מתאים לאישור היצרן
רשימת יצרנים
הדלת של mazam.

talnop

Member
הדלת של mazam.
שאלה נוספת- היה לי מזגן מיני מרכזי, וביצענו הנמכת תקרה . הוצאנו את הפלאנג' על מנת להזרים אוויר לממד.
כיום המזגן מיני מרכזי לא פעיל. יש לי את הברגים ואת הפלאנג' - איך אני מחבר אותו בחזרה? אילו כלים צריך? איך אני מפרק את התריס פלסטיק העגול?
במקביל, יש לי מזגן עילי מעל החלון ממד, איך לוודא שהוא אטום? איך לאטום?

למעלה