דלת פלדלת - איך אפשר לשפץ או

אתי 188

New member
דלת פלדלת - איך אפשר לשפץ או

לשנות? הכל חוץ מהחום מהמשעמם שיש לי ...

uvls

New member
כמה אפשרויות

"החום המשעמם" הזה הוא בעצם טפט, אותו ניתן להסיר או לכסות. אפשר להדביק טפט אחר, לצבוע בכל צבע שהוא (+שכבת פריימר לפני), או להסיר וללכת על מראה מתכת תעשייתי. לפני עשור השתולל פה טרנד מפחיד של קילוף הטפט ו"שריטת" הדלת עם דיסק. אם זו כוס התה שלך...אז זו כנראה האופציה הזולה ביותר, אם כי גם כל השאר הן ברמה של "עשי זאת בעצמך". בכל מקרה, שווה להשקיע עוד כמה דקות בפירוק הידיות והרוזטות, על מנת לקבל גימור ברמה טובה.

nsbh

New member
ניתן גם לצפות את לוחות הפח

לאחר הסרת הטפט ניתן להדביק פאנלים ממבחר חומרים כגון עץ, אלומיניום, קרמיקה וכד'

אתי 188

New member
צעד צעד, אם אני רוצה להסיר את הטפט

האם יש חומר שעושה את זה ? או פשוט לקלף ... שכבת פריימר זה חומר שאני מורחת אחרי הסרת הטפט ואז אני צובעת ? יש צבע מיוחד או כל צבע למתכת יכול להיות טוב ? אתה דיברת על רוזטות - מה זה? תודה על העזרה

רינתפ

New member
אפשר גם לצבוע ישר על הטפט

במידה ורת מחליטה על צביעה, ניתן לעשות שכבה ראשונה של צבע מקשר ואח"כ לצבוע באיזה צבע שרוצים.

אתי 188

New member
אחרי צבע מקשר באיזה צבע

צריכים לבחור , צבע לקירות או צבע למתכת או בכלל משהו אחר

ronnipi

New member
קילוף הטפט

חברה שלי קילפה את הטפט פשוט בכוח (בלי חומרים ממיסים אלא משיכה עם הידיים). המתכת שמתחת נחשפה ודווקא נראתה לא רע. היה לה צבע תכלכל, היו הרבה ריתוכים (של חיבור פלטות זו לזו ליצירת גודל הדלת) וכמובן ששאריות הדבק ששימש לחיבור הטפט. למעט שיוף דבק המגע (נדמה לי שבעזרת נייר זכוכית פשוט, כמובן שאפשר באמצעות דיסק עם ראש מתאים) היא לא שינתה דבר. השיוף הוסיף עוד מרקם לדלת ויצא בסך הכל נחמד מאד. לסיום - שלט גדול (נדמה לי 40*50) ובו משובצות מתכות (מסגרת+אותיות שם המשפחה). לא להאמין שזו היתה דלת רגילה של פלדלת....

למעלה