דל אקסים חדש - PDAC או איירון?

מיצו

New member
דל אקסים חדש - PDAC או איירון?

בהנדי מוכרים את הדל עם עברית של PDAC. באופיס דיפו מוכרים אותו עם זו של איירון ("העברית המומלצת למכשיר ע"י חברת מיקרוסופט" - ציטוט ממה שכתוב על הקופסה...) בהנדי המחיר יקר בכ- 100 ש"ח מזה של אופיס דיפו (זו פעם ראשונה שמחשב או ציוד קצה יוצא זול יותר באופיס דיפו...) מצד שני, אפשר לרכוש את המכשיר בארה"ב במחיר של 300$ "בלבד" ואז אם יש לי מי שיביא לארץ, חסכתי את המע"מ אבל מצד שני אצטרך לרכוש את העברית בכל מקרה. מה אתם ממליצים? אין לי שום מושג בפוקט פי סי, ולמרות כל מה שקראתי בפורום לא הצלחתי להבין איזו עברית מומלצת יותר (אני לא משתמש בדסטינייטור ולא צריך את זה)??? אשמח לקבל טיפים בגלל שמחר אני קונה אותו (כנראה בארץ) בכל מקרה. תודה.

shlomi_e

New member
לדעתי....

כדי לך לקחת את העיברית של איירון. גם יותר זול....ואם הבנתי נכון - יותר טוב. מההודעות בפורום ניתן ללמוד כי העיברית של PDAC לא משהו. לפחות לפי כמות העידכונים והפצ'ים שצריך להוריד בכל שבוע. אגב...גם אני רכשתי DELL AXIM עם עברית של איירון...ואני מרוצה. המכשיר והעברית עובדים ללא בעיות כלל.

מיצו

New member
אוקיי, אם כך אשאל אותך שאלה ברשותך

האם המכשיר מגיע עם ממשק באנגלית או בעברית? אני לא יכול לחיות עם מכשיר בעברית, אני חייב ממשק באנגלית, ואני צריך תמיכה בעברית למעשה רק בשביל שמות קבצים (לפעמים), גלישה באינטרנט, והרבה נתונים ביומן. דבר נוסף - אמרו לי בהנדי שהעברית של איירון לא משהו (בטח יש להם אינטרס...) מכיוון שהיא עובדת רק על יישומים של מיקרוסופט המובנים במכשיר ולא על יישומים חיצוניים. האם זה נכון? האם זה אומר שלא אוכל לראות עברית ביישומים אחרים??? שוב, לא מעניין אותי ה- GUI של התוכנה. שזה ישאר באנגלית. תודה.

planb

New member
אני אישית לא ניסיתי את PDAC

אבל איירון עובדת מעולה חוץ מה בעיה שאין תמיכה לתוכנות צד ג' אבל הם אומרים שהם עובדים על זה ושמעתי שזה כבר אוטוטו יהיה...בכל מקרה איירון גם יש להם נסיון בתחום (תרגמו את אופיס וווינדוס והמון תוכנות) וגם הם נותנים עדכונים חינם לכל גרסה שתצא לPocketPC 2002 לא כמו PDAC שאתה רוצה לעדכן רוצים 150 שקל בכל מקרה אחרי שבוע עם העברית של איירון...אני מרוצה על כל שקל ששמתי עליה

castroman

New member
לדעתי ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo157.gif

העברית של PDAC יותר טובה...
אבל כל אחד ומה שמתאים לו
אני יפרט יתרונות וחסרונות של כל עברית
איירון
יתרונות -> עברית שלמה, כלומר כל התפריטים והתוכנות המכשיר הם בעברית ולא באנגלית, וכן היא יותר יציבה ואין כמעט באגים... חסרונות -> אין תמיכה בתוכנות צד ג' כלומר בשאר התוכנות שתתקין העברית לא תיהיה טובה
וכן אין תמיכה מלאה בעברית של הדפדפן... PDAC
יתרונות -> תמיכה מלאה ביישומי צד ג' וכן עברית מלאה בדפדפן... חסרונות -> פחות יציבה יותר באגים... תעשה את השיקולים שלך
למשל אצלי תמיכה בתוכנות צד ג' וכן בגלישה עברית טובה יותר היא מה שהכריעה ואני משתמש בPDAC ומרוצה...

shlomi_e

New member
שאלה טובה.

האנגלית והעברית משולבות זו בזו במכשיר. כלומר , לחיצה על כפתור "התחל" (בעברית) מובילה אותך לתפריטים באנגלית ("HOME" , "CONTACTS" , "PROGRAMS" , "SETTINGS") וכו. כניסה לתוך אחד התפריטים ושוב תמצא עצמך בממשק עברי/אנגלי ("POWER" לצד "זיכרון"....ו"שעון" לצד "BRIGHTNESS" ). הרוב הגורף הוא תפריטים באנגלית . (בתוך תפריט PROGRAMS - הכל באנגלית.....וזה ת'אמת התפריט הכי חשוב). כאחד שגם לא אוהד ממשקים בעברית (גרסאות WIN לסוגייהם) מצאתי את הממשק הזה מועיל וכלל לא מטריד. ובקשר לתאימות העברית לתוכניות שונות.....טרם נתקלתי בבעיה מסוג כזה. אך אם זאת , אני מניח שב"הינדי" יודעים על מה הם מדברים. אבל אל תשכח שמיקרוסופט היא בעלת המאה והדעה בתחום WIN CE (מערכת ההפעלה של ה POCKET PC ) ורוב הסיכויים שלא תתקל בבעיות . אז לסיכום ,הדעות חלוקות.......העברית של איירון היא ההמלצה שלי.

מיצו

New member
אז איירון טובה לדפדפן או לא?

בתור אחד שעובד איתה, מה אתה אומר על זה? תודה לכולכם על התגובות המעניינות!

shlomi_e

New member
ת'אמת...אני לא עובד עם הדפדפן ../images/Emo6.gif

אבל מנסיונות קודמים - רואים את העברית מצויין. הנתונים הובאו לידיעתך....תעשה את השיקולים שלך.

castroman

New member
בגלישה PDAC מובילה, זה ידוע

העברית של איירון תומכת רק בקידוד לוגי (אני חושב)...

deoffer

New member
עוד חוו"ד

אני רכשתי את האקסים שלי באופיס דיפו. הנ"ל הגיע עם עברית של אירון. בעוד שרוב התפריטים מעוברתים, עדיין אין תמיכה בתוכנות צד ג' כגון Agenda Fusion, OwnerX וכו'. המשמעות - תוכל לרשום אותיות עיבריות בתוכנות אלו אך יוצגו משמאל לימין. לגבי הדפדפן - דיפדפתי במספר אתרים, הכתבות הופיעו כסדרן, כך גם הכותרות, היו מקרים בהן הקישורים הופיעו במהופך (ללא סדר לוגי). אני כמוך מעדיף עבודה שוטפת באנגלית (הגדרות וכו'), ניתן להחליף ממשק עבודה תו"כ העבודה. בהצלחה!

למעלה