דם בצואה..

אגם גם

New member
דם בצואה..

יש אצלי גור חתולים בן כשלושה שבועות. הוא אצלי כמעט שבועיים. ניזון מתחליף חלב מיוחד וביומיים האחרונים החל לאכול מחית ad. לפני יומיים שלושה שמתי לב לכמות מועטה של דם בצואה שלו. לקחתי אותו לוטרינר שאמר שייתכן שזה בגלל תולעים. החתול קיבל תילוע - נוזל לבנבן בכמות קטנה, כל יום משך שלושה ימים (היום קיבל את המנה השניה מתוך 3). לפני כמה דקות הוא עשה צואה (בעזרה), ואחרי כמות יפה שנתן, בסוף יצא "שליכט" קטן אך מרוכז של דם. האם יש מקום לדאגה?.. ממה זה יכול לנבוע, וחוץ מטיפול נגד תולעים מה ניתן לעשות עוד?.. תודה

אגם גם

New member
אכן, אחד מת ../images/Emo10.gif

לפני ימים אחדים. הוא היה יותר חלש ופחות עירני לכל אורך הדרך.. למרות ביקורים תכופים אצל הוטרינר ולמרות אינפוזיה, ויטמינים, אוכל גורים משובח והמון תשומת לב וחום.. הוא פשוט לא החזיק מעמד, ומת לי בידיים, אל מול הוטרינר חסר האונים. עצוב, אבל באמת שעשיתי כל מה שיכולתי בשבילו.. חצי נחמה - אחיו חזק ובריא ואני מאד מקווה שיגדל ויהיה חתול לתפארת.

שדנה

New member
עשית כל מה שיכולת אני זוכרת

שנסעת עד באר-שבע. כל הכבוד לך על הכל.

איך הוא מרגיש ?

השאלה הכי חשובה. דם בצואה בהחלט יכול לנבוע מתולעים, בעיקר בגורים צעירים. גם שלשול וגירוי קשה של המעי יכול לתת דם בצואה. אם החתול מרגיש טוב, מומלץ לחכות ולראות האם התופעה נמשכת. אם לא, אין מקום לדאגה.

אגם גם

New member
הוא מרגיש מצויין.

הוא עירני, משחק, ומחפש עניין ותשומת לב כל הזמן. אוכל היטב ופעלתן. מאז הצהריים הוא נתן צואה עוד פעם אחת, ולא היה דם הפעם (הוא משלשל מעט, והאזור שם קצת מגורה והוא מיילל כשנוגעים שם). אני אעקוב כדי לראות אם זה נמשך.. תודה

למעלה