דם ואדמה - קרולינה גומז(נטליה)

דם ואדמה - קרולינה גומז(נטליה)

מי שלא מכיר את השחקנית הקולומביאנית שמגלמת את נטליה, היא הכוכב הראשית של קח אותי רודריגו, טלקומדיה קולומביאנית מהממת ואחת הקולומביאניות הטובות ששודרו בויוה. קרולינה בעיניי ייפייפייה מאוד וגם הייתה מיס קולומביה, ולמרות שלא למדה משחק לפחות לא כשקיבלה את התפקיד הראשי של קח אותי רודריגו הפגינה משחק לא רע בכלל ואף שיחקה יותר טוב משאר השחקניות שם לדעתי. מאוד אהבתי את הכימיה שלה עם מרטין קרפאן, היו זוג מהמם וגם גלש מעבר למסך. ראיתי אותה בהחלטות שני פרקים שלה שהאחד היה עם מרטין קרפאן והשני היה מישהו אחר שם גילמה אישה שעברה אלימות מצד בעלה ונהיה לה טראומה מגברים עד שהכירה גבר שגרם לה לשנות את תפיסתה על גברים ושיחקה מעולה. עדיין אני בהתחלה עם דם ואדמה אבל הסיבה שציפיתי לדם ואדמה הייתה היא למרות שדמותה מעצבנת פה לצערי הרב. לא יודעת אם אזכה לראות את קח אותי רודריגו בוינטג' אבל טלנובלה כזאת כיום יתחברו כי היא עוסקת בעולם הריאליטי ששולט בארץ במיוחד שלא מוותרים פה על האח הגדול למרות שכמה מקומות ברחבי העולם הוא כבר פאסה.

אני שמחה לפחות שקרולינה גומז חזרה אלינו מאז קח אותי רודריגו ואנצל זאת על מנת להקדיש לה פוסט בערוץ במיוחד שלא נשאר הרבה זמן כי הסדרה קצרה. אגב קרולינה גומז גילמה שוטרת או מפקדת משטרה באחת הסדרות של דנה גרסיה שהיא בסגנון פשע וסמים. אוסבלדו בנבידאס חלק סצינות איתה(לא היה בן זוגה). לצערי לא יצא לי להמשיך איתה. בקולומביה היא נחשבת כאחת השחקניות האהובות והטובות. היא שיחקה גם לצד מישל בראון, אנדריאה לופז באחת הסדרות. כמו כן השתתפה בסדרה לצד רפאל נובואה, חורחה קאו וחורחה אנריקה אבז'ו. כל אלו פיספוסים שלא רכשו אותן במיוחד שבזמנו צופי קח אותי רודריגו התאהבו בה ולא הייתה עליה פה אף מילה רעה.

למעלה