דם כחול.

דם כחול.

מכשפות שידיהן מכוסות בדם כחול ו חתולים שחורים עם כתמים ירוקים. המצאת לעצמך עולמות דמיוניים, הכל במוח הטיפשי שלך. היית מספרת לי איך החתולים הסגולים מרכיבים משקפיים גדולים ועגולים, ואיך המכשפות שורפות את כנפי הפיות הקטנות. אני הייתי מחייכת (שנאתי פיות), ואת היית בוכה. הדמיון שלך היה מפותח, (זה לפחות מה שאמרת.) שנאתי ששקעת בדמיון חסר-הטעם שלך, הרי תמיד בסוף היית שותה עוד בקבוק וודקה שיאכל לך את הקיבה הגם-ככה-חצי-אכולה שלך. צעקתי עלייך שתקיאי עוד קצת, ואת הקשבת לי כמו טיפשה. טיפשה.

תפוז טיפש.../images/Emo46.gif

אני אענה, אבל קודם יש לי שאלה.[אין לי בעיה , פשוט מעניין אותי לדעת. באמת.] למה אתה שואל דווקא אותי? [אני אענה אחרי זה, לא לדאוג. אני רק מבקשת לדעת את האמת...זה באמת רק מעניין אותי.]

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
עזבי את הסיבה, תעני פשוט לשאלה

את הרי אנונימית לחלוטין. המטרה הכללית היא לעשות לך תרגול כתיבה שמבוסס על האישיות שלך.

טוב, אני פשוט אענה וכשתגיב בחזרה

תסביר לי, כי מעניין אותי לדעת. פעם הייתי אומרת "שמחה, אופטימית, קופצנית" או מה שזה לא יהיה. היום זה כל כך שונה.\: קשה לי לאפיין את עצמי, יותר פשוט לאפיין מישהו אחר. אבל אני אנסה.\: אכפתית, עוזרת או לפחות מנסה לעזור לחברים [וגם כאלה שהם לא חברים]. נפתחת מהר לאנשים, אבל גם מאוד סגורה מצד שני. [קצת מוזר, אני יודעת.] אני לא יודעת אם אלה התכונות העיקרון שהייתי מאפיינת איתן את עצמי, אבל זה מה שעלה לי בראש עכשיו...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
ענית לי כבר....

טוב, אז תתעלמי מההודעה הקודמת. מה היית רוצה לשפר אצלך?מה הנקודה החלשה שלך?

אמ.

אני משערת שהייתי רוצה קצת פחות להסתגר כשאני לא כל כך שמחה או משהו בסגנון [אבל לא יותר מדי כמובן. פשוט לספר לחברים הכי הכי קרובים...] או משהו כזה. נקודת חולשה? כנראה כששופטים אותי [ואנשים בכלל] לפי מה שהם משדרים כלפי חוץ או לפי הבגדים שלהם. [אני חושבת שזאת נחשבת נקודת חולשה, אבל בטח יש משהו יותר גדול שפשוט לא עולה לי במוח עכשיו.]

sha na na revol

New member
לדעתי,

הנטייה שלך לעזור מובעת בצורה מעניינת דרך הסיפור... את רוצה להתחבר לעולמה הפנימי של הבחורה ששוקעת בעולם אחר ולכן את חשה מתוסכלת... זה מראה לדעתי על רצון עז להבין וגם להיות מובנת... זה נשמע כאילו הרצון שלך הוא לא רק 'להיות שם' ולהקשיב, אלא גם לעמת אותה עם פחדיה... אולי יש לך יכולות מרפאות.

זה פשוט

כל כך נכון. זה מדהים אותי איך שהבנת את זה ככה. וואו. [לא ידעתי את זה לפני שכתבת לי את זה, אבל זה פשוט המצב.] תודה.

sha na na revol

New member
אין בעד מה

תשארי ותעדכני, אם את רוצה.

sha na na revol

New member
חחחח....

אני הנחתי שתחזרי עוד מיליון שנה ותספרי איך חייך השתנו.
טוב, את עוד פה.

מה? לא. אני פה מהעמוד הראשון. :]

לא הולכת לשום מקום.
[נראה לך שתיפטרו ממני ככה?
] [חוץ מזה, אני גם אחראית על השרשור החברתי.
]

למעלה