דם ראשון הוקז

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
דם ראשון הוקז

מותר לפתוח פוסט על זה שפעם ראשונה ירד לי דם באימון? סימנים כחולים היו, בשיעור הראשון גם הקטע שמחבר את הבהונות לרגליים התקלף נורא חזק (מה מקוללה לפני אפילו החימום?) אבל דם לא זוכרת שהיה עד כה. בסיקוונסיה של האימון (אה, גם פעם ראשונה שלי שיש מאמן מברזיל) עליתי מנגצ'יבה לוינגצ'יבה במטרה לקבל טיזורה, אבל בברכיים, באגן.. בפה? זה שתי דקות אחרי שניקיתי למישהי שנפצעה דם מהרצפה וחתכתי את עצמי. נו, פציעות של מתחילים, מה אתם רוצים? בפז"מ הזה לא מתאמנים מספיק בשביל בית חולים וקטיעת איברים באמצע הודה! (לוזרים שכמותנו) והסימן הכחול הכי משעשע עד כה (נדמה לי שסיפרתי כבר) היה כשניסיתי קדזינס וזה הרגיש לא נכון. אז הזזתי את המרפק, ניסיתי ועדיין משהו שם קצת כאב. אז הזזתי, ניסיתי, שוב.. אחר כך גיליתי על המותן עדר שלם של סימנים כחולים קטנים.

טפיוקה

New member
דם יורד הרבה

בעיקר באצבעות של הרגליים... בחתכים שאחרים עושים לך עם הציפורניים שלהם!!! (בבקשה תגזרו ציפורניים ברגליים לפני אימון) כחולים יש גם המון.. אבל הכי רציני זה האף!!! קבלתי בעיטה בסדנא ביום ראשון וממש כואב לי ונפוח.. הוא לא שבור ולא כחול.. אבל אני מתחרפנת מכאבים...

אאוץ'

נשמע כואב (למרות שלא הבנתי מה קרה לך
) פעם מישהו מהפורום פה, צחק עלי שירד לי דם מהבוהן

ailag

New member
החתכתי את עצמי

זה שהציפורן של הבוהן ברגל חתכה את היד. עדיין כואב! לא פירטתי כי זה אפילו לא קפוארה..

למעלה