דמאט הPS4 שוב פולט דיסקים עם רעש מהגינהום.

דמאט הPS4 שוב פולט דיסקים עם רעש מהגינהום.

ואני חשבתי שנפטרתי מהחרא הזה אחרי שחיזקתי את הבורג וזה לא קרה פעם אחת מאז שחיזקתי.

שוקל אם למכור את הPS4 הזה ופשוט ללכת על הדגם ה1GB השקט, אבל אני לא רוצה להפיל על מישהו את הבעיה הזו.

הכי מבאס שבדגם ה1gb לא יקרה לעולם

כי הכפתור שלו הרבה פחות רגיש ואין סיכוי שמשהו כמו אבק או חום ישגעו אותו.

אני אנסה את מה שאמרת אבל אין לי הרבה תקוות שזה יועיל.

מרגיש שבא לי על הדגם של ה1tb לזה היינו ראויים מאז ההשקה

V Has Come To

New member
אני שמתי את הPS4 אנכי ומאז זה לא חזר...

לא נגעתי אף פעם בבורג...

הבאת מעמד אנכי לPS4 ? אני תלשתי לPS4 את הכיסוי שהיה על

הכפתור שמוציא את הדיסקים כי כמובן החשד המרכזי שלי עוד לפני הבורג היה שהוא לוחץ על הכפתור אבל גם אחרי שהוצאתי אותו הבעיה לא נפתרה עד הבורג באמת, המון זמן שהPS4 שלי פעל בלי שום בעיה מאז.

אני אקנה את המעמד ואנסה, כי זה לא נראה לי אחראי ובטיחותי למכשיר לשים אותו ככה בלי מעמד.

V Has Come To

New member
אבל אל תיהיה בטוח שזה מה שיפתור לך את התקלה...

קראתי מספיק בפורומים בעולם על אנשים שהעמידו את הPS4 וזה המשיך לקרות להם...
אבל הבנתי שלהרבה זה כן עזר אז שווה לנסות וגם מעמד זה משהו זול רק תיהיה מוכן שזה ימשיך לקרות...
אם הזריקת דיסקים תחזור בPS4 שלי אני ארסק אותו ואעלה באש את החתיכות...אין לי כוח שוב לתקלה הזאת..זין על הדגם עם כפתורי המגע!!!

יש לי דווקא המון משחקים פיזים

אבל מעבר לזה הרעש שכונן הדיסקים עושה מוציא אותי מדעתי אפילו אוזניות לא מחלישות אותו

PlayGirl3

New member
יש בכלל למצוא את הדגם החדש?

ואני לא מדברת על הדגם האירופאי של ה-1GB שהוא בדיוק כמו הדגם המקורי רק עם הארד דיסק בנפח גדול יותר.
את הדגם המשופר CUH-1200 אני לא רואה באף חנות. אפילו באמאזון כתוב שזה רק בייבוא מיפן. מה קורה עם זה?

אורלי מי אמר לך את השטות הזו?

חבר אילתי שלי, קנה את דגם ה1TB ועזבי אותך מספר של דגם הוא ממשה לא אותו ממה שיש לי, לא רק שהוא שקט יותר בהרבה, ואין לו פיניש כזה שמשאיר טביעות אצבעות.

גם הכפתורים שלו הם כפתורים נורמלים שאת ממש שומעת קליק כשאת לוחצת עליהם
הם מכניים ולכן אני לא רואה סיבה שיקרה לדגם הזה מה שקורה לדגם הרגיל שיש לו כפתור אולטרא רגיש

לפי מה שאני יודע עוד לא יצא לך להשתמש בPS4 רגיל של 500GB וגם לא בכזה של 1TB אירופי, לי יצא להשתמש בשניהם מן הסתם.

השתמשתי בדגם האירופי של ה1TB ואני יכול להגיד שהדגמים הם שמים וארץ.
אל תתני שיעבדו עליך.

PlayGirl3

New member
מה זאת אומרת אין לו פיניש?

אם אתה מתכוון שאין את הכיסוי העליון המבריק אלא כל הכיסוי הוא מט אז זה הדגם החדש 1200.

כשאני מסתכלת באתרים של חנויות ומחפשת דגמים של 1TB אני רואה רק דגמים עם החלק המבריק 1100, שלזה התייחסתי בתור האירופאי.

כן לזה אני מתכוןן אין לו את הכיסוי המבריק.

אני יכול להגיד לך שהוא קנה בKSP באילת בא עם הבאנדל של פיפא :)
מה שהייתי עושה הייתי הולך לKSP אומר להם שמעו שמעתי שיש לכם באילת דגם כזה
ובודק אם אפשר לעשות העברה לסניף או אם הם יכולים להביא עוד דגם כזה.

קשה לי להאמין שרק בסניף האילתי יש את זה לKSP.

וואלה זה חדש לי כי, אני אם אני כבר קונה חדש זה רק את זה

שכולו מט, אין טעם לקנות אחד מבריק ששוב יהיו לי בו את אותן בעיות.
תודה על תשומת הלב.

PlayGirl3

New member
צריך לשים לב כי כמו שאמרתי ה1100 זה בדיוק כמו הדגם המקורי

הוא יצא יותר מאוחר אבל לא יודעת אם תיקנו שם בעיות מכאניות כמו שאתה מתאר.

גם באתר של KSP אני לא רואה את ה1200. אולי סתם אף אחד לא עדכן את התמונות באתרים כי לא חשבו שמישהו ישים לב להבדל. אני בכל מקרה לא מתכוונת לקנות בינתיים אבל אם לא יצא דגם חדש עד שאקנה אז רק את ה-1200, אף אחד לא מאכיל אותי שטויות

אני נראה לי השבוע מביא את ה1200

מקסימום את ה500GB נשים בסלון מה רע.
דאמט בקצב הזה אני אוכל לקנות New 3ds שאני אהיה בן שמונים.

זו לא אשמתי שגם במדינת ישראל יהודים נחשבים אזרחי סוג ז'.

בכל מקום נורמלי הייתי אמור לקבל PS4 חדש או לכל הפחות "דגם מחודש" כי שמעתי שסוני הפסיקה לאחרונה לחלק את זה, או לכל הפחות הייתי מקבל אפשרות לעשות אחריות מורחבת.

בפרובנציית יהודה, לעומת זאת? אני אקבל סרטן לפני שאקבל PS4 מתפקד.

אז אנ י מעדיף לחסוך לעצמי את העצבים, הקללות, נשיכות השפתיים,ופשוט לאכול את הקש הזה, מה אני יכול לעשות, זה לא שווה את העצבים שלי או שזה יעשה לי סטרס.

למעלה