דמויות ודימיונות (מקדמה אפרת)

שש

New member
דמויות ודימיונות (מקדמה אפרת)

דמויות ודמיונות העיניים שלי עצומות אולי עייפות מישיבה מול המסך או אולי מקריאה אני מנמנם מול המרקע דמויות עוברות לי במחשבה חולפות מהר ונעלמות הנה ראשי נשמט בתרדמה פוקח עין מעיף מבט במסך הודעה חדשה קריאה מהאי סי שלה מכתב אהבה מדמיין אותה דמויות עוברות לי במחשבות

דמיונות.

אני יושבת לי מול המסך מפנטזת, מדמיינת, מה יקרה עכשיו. דמויות עוברות לי בראש, רצות לי המחשבות. זוכרת את המסיבה, שבקפה של אפרת התקיימה. אז במקום לדמיין דמיונות, הבה נצאה במחולות.

ריקוד ולא הזמנתם אותי ??

איך ששמעתי את המנגינה החלפתי הנעליים וחיש קל הגעתי הנה, מחשבות אתם אומרים? הירהורים? מאוויים?? או או כמה שאתם חכמים תראו את זה מאתמול את ההיא ממחרתיים כמה אנשים לפני העיניים, בינתיים לצלילי שירו של ז`אק ברל עליכם מתבוננת ``צחקו וריקדו השתוללו עד בוקר אור צחקו וריקדו כשיורידוני אל הבור`` לא, לא לדאוג זה הבור של התזמורת... שש, העבר לי את הסוכר בבקשה גם לך חסר סוכר סופגי???

שש

New member
בירה ומצב רוח

נשתה פינט בירה בלי פירסומות ונרקוד ריקוד אירי אז קדימה מגי לרחבה ואת סופגניה מסביבה נקפץ לנו בשיר שיכורים יום שלישי פעמיים כי טוב

פאם פררם פם פאם

בירה, אוךךך ראשי סחרחר מהריקוד והשיכר מצלצל לי באוזניים מה אתה אומר- לא להרים? כן עכשו דרינק drink לא עכשיו drink, drink אחר כך ?? drink ddddddrrrriiiiink אופססס, מה אתה לוקח את הביררררררהההה ?

שש

New member
אספרסו קצר

אם ראשך סחרחר אז אפשר אספרסו קצר עם סברינה טובה לא חשוב המשקל הרי הורדנו קלוריות בריקוד הנפלא אז מותר איזה כף לרקוד איתך תמיד , תמיד אוהב אותך אופס נפלט....(:)

גי-הוק...

אספרסו שותה אותך רואה... רגע, למה רואה שניים יו, סמוקות הלחיים, חבק חבק שלא אפול לא השש הזה, השש השני הנה זה שצמוד לך, שי-הוק לה לה לה לי לי לי טררללי רוצה לישון לילה טוב

שש

New member
אז פיהוק

אם פיהוק ועייפות הבירה עשתה את שלה הקפה החזק לא מתק לכי לישון ידידה אני אשאר כאן כי מי ששותה לא נוהג אולי סופגניה תסיע אותי הביתה בשביל מה יש חברים/ות לילה טוב לך והמנהלת איפה את מה אפרת תרשמי לי זיכוי ההיא ההיא לא באה לא צריך

אפרת.א

New member
רושמת...

פעמיים קפה, שטרודל גבינה, מפה לבנה (אופס - סליחה) גרעינים, בוטנים, קשיו, ועוד מה?? אה, כן - רגע, פרחים היו בהזמנה?? יודע מה יאללה שיהיה גם אותם נוסיף לרשימה על הכל מזכה - ומי שלא בא, לא בא! (ההפסד כולו שלה..) שש - חמד, העיקר הכוונה! נשיקות חיבוקים והמון אהבה אפרת

אני מציצה...

מתנדנדת שמת לב אפרת? אה? אני מסטולה, רק הסתובבתי ישר... שש,ראיתי ראיתי גם עלי קבלת זיכוי? הגברים האלה מה יהיה? נסע, ואיך אני אחזור חזרה? אפרת, סדרי את ההוא עם החליפה חכי שניה - רק אגמור את העוגה אחלה עוגה, היתה טעימה הי אתה עם החליפה, אתה בא??

אפרת.א

New member
מגייייי - לא כל כך מהר

הי, חברה לא כל כך מהר יקירה חושבת שניתן לך לברוח? חושבת שניתן לך מנוח? מחשבות, אנשים כולם מתרוצצים תגידי ? מה הם בדיוק מחפשים??? רגע לפני ש...אופס - את נופלת שש - לא אתהה - השני זה עם המקטרת כן - אתה שם בפינה אתה - נגן השנה מגייייייייייייייייי חכי נשמה אופססס - רואה שש? היא נפלה:( אגב - הקפה היה היום קצת ממממ....לא כל כך איי איי איי לעומת זאת העוגה דלישססססס פיגוז - ממש טעימה! (סופגי - את אפית אותה??)

למעלה