-=דמויות חדשות=-

poTeNtial

New member
-=דמויות חדשות=-

אני חייב לציין את דעתי על הדמויות החדשות... אני רואה את הסדרה רק ביס ככה שהכוונה על הדמויות עד הפרק השבועי (המעולה)... - התסריטאים של הסדרה חייבים לקבל פרס או משהו... לינדזי = חמודה - היה ברור שיקרה בינה לבין רייאן משהו אבל אני בעד (רק אני שואל את עצמי מתי יזכרו שיש גם תריסה עם בייבי רייאן) בתכלס היא טיפה'לה חנונית אבל גם רייאן ככה שהם מתאימים יופי! אלכס = מהממת!!! שווה בטירוף ובניגוד לחלק מהאנשים פה - מה שעשו לה בשיער היה יפייפה... היא בדיוק מסוג הבנות שאני הכי אוהב... (יוזמות וחמודות כאלה) כך שבסיכום קצרצר- לו רק הייתי סת' כהן או הגלידה (לחלופין) הגנן = סליחה ששכחתי איך קוראים לו - הוא פשוט לא מעניין... וולגרי מאוד ולא יודע להתייחס לאישה משהו.. אבל לך תדע יש בנות שאוהבות את זה... הקשר שלו ושל מריסה לא יחזיק יותר מדי לדעתי... הם פשוט לא מתאימים כל כך... אדם(החבר של סאמר) = לפי דעתי הוא עולה באיכויותיו על סת' אבל סאמר כפי הנראה תקועה עדיין באובססיה... אדם הוא גבר גבר והוא אפילו חמוד שהוא מפרט לה על זה במקום ללכת ולמכור אותה לאלטיזחן... העיקר שבסוף לכולם טוב לפחות לפרק הזה... אגב אני לא זוכר שפירסמתי פה כבר אז הנה הכרות קטנטנה... אני עמיעד בן 17.5 מהקריות!

Tinkerbell3

New member
אמממ אני חושבת שהיתכוונת לזאק..

כי אדם זה השם של סת' במציאות

QAF Fan Block

New member
חחח אדם, אדם זה השם של השחקן שמגלם

את סת'.... למי שאתה מתכוון קוראים זאק. אני שונאת את לינדזי, הדמות שלה כל כך מעצבנת. ואם אתה לא שונא אותה עכשיו, תסמוך עלי שאתה תלמד לשנוא אותה ולאהוב את זה. הדמות שלה כל כך קטנונית ומעצבנת. אלכס באמת מדהימה. דמות מעולה שממש מצילה את החצי הראשון של העונה. הפרקים משתבחים רק בסביבות אמצע העונה. "הגנן" -די.ג'יי באמת מיותר. אני מקווה שלא תתאכזב יותר מדי מהעונה השנייה ותזכור שהיא משתפרת!! אין כמו העונה הראשונה.....:))

איימיס

New member
מה לינדזי היא ממש אחלה

אבל כמו שכולכם חושבים אלכס היא באמת הכי אדירה

hen 10

New member
לינדזי באמת קטנונית...

אלכס מעולה ויפה מאוד... לא אהבתי את השיער הקידמי שעשו לה. וכמובן אין על הזוגות האלה: ריאן=מריסה סת'=סמאר הגנן הכן מיותר וגם לוק מיותר!

QAF Fan Block

New member
חכה חכה...כולם מגיעים בסוף לאותה

המסקנה..... (בהנחה שאתה רואה ביס ולא הורדת את הפרקים.....)

Nitzan122

New member
אני הורדתי

וממש אין לי מושג מה הבעיות של כולם איתה

f10

New member
מסכים

אלכס אכן מהממת, וגם אני אהבתי את מה שעשו לה בשיער. ובקשר לזה שלא פרסמת פה עד עכשיו- לא תתחמק
Welcome To The O.C. Bitch!

idanmeirson

New member
לינזי

גם אני לא מת עליה! היא נראת כזאת שלא אכפת לה בהתחלה וזה מרגיז אותי שהיא באה בגישה מגעילה כזאת....

KaUrO DoNo

New member
אני אהבתי את אלכס

את לינדזי אהבתי פחות והקטע עם הגנן סתם מיותר לדעתי אבל זה נחמד שהכניסו עוד דמויות לסידרה אה וזאק מושלם מידי מזה צריך להיות?!

Danielushhhh

New member
לגנן קוראים די.ג'יי

גמני מאד אהבתי את אלכס, ממש חמודה
ללינדזי לא כל כך התחברתי

למעלה