דמויות

דמויות ../images/Emo150.gif../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif

כן כן הבלונדה זאת בונבון
אהם, סתם דיון נחמד, איזה דמויות הייתן רוצות שג'וני ישחק? אני בעד: ערפד, אדגר אלן פו
, הפאנטום של האופרה (והייתי מאוד מעוניינת שטים ברטון יפיק את זה) והשטן בכבודו ובעצמו
. גם כוכב רוק היה מאוד מתאים לו, אוזי מישהו?

מיצי007

New member
המממ.זאת אכן נקודה למחשבה

הפאנטום של האופרה? לא יודעת...לא הייתי רוצה לראות אותו בתפקיד הזה... אבל בהחלט בתור ערפד! זה אמור להיות שווה במיוחד!
ניסיתי לחשוב על דמויות שהייתי רוצה לראות אותו משחק אבל כשחושבים על זה היו מעט מאוד דמויות שהוא לא שיחק. רציתי להגיד אסטרונאוט אבל הוא כבר שיחק,רציתי להגיד בלש אבל הוא כבר שיחק,לא יודעת...זה קשה. אולי הייתי רוצה לראות אותו כאליל יווני כזה,או קיסר האימפריה הרומית זאת שהוא לא שיחק נכון? ואולי כקבצן כי זה ממש מתאים לאופי שלו ולבחירת התפקידים שלו... לא מצליחה לעלות עוד תפקידים לראשי,אבל כל מה שאמרת ניקול היה מצוין

הפאנטום של האופרה מגניב ../images/Emo123.gif

וזה גם סיפור נורא יפה
או אולי גם את דוקטור ג'ייקל ומיסטר הייד
ויתאים לו גם לשחק את המאהב האובססיבי האלים והרצחני בואהאהאהאהאהאהאאהאהא!!! אוי קיסר רומי זה טוב, משהו סטייל קומודוס (זה היה שמו לא?) בגלדיאטור רשע כזה טיהי וכן הוא דיי מכסה את כל השאר, בלש, שוטר, פיראט, אסטרונאוט, אינדיאני, תוסיפי מלח ויש לך את הויליג' פיפול טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

moran14h

New member
הוא באמת שיחק מלא דמויות

אולי משיהו שחושב שהוא תפוז או רוח רפאים (אבל היה את דון חואן וזה קרוב) או אולי הוא יכול לשחק אישה! הוא אמר שאם תיהיה לו אפשרות הוא ישחק! הפאנטום זה באמת רעיון טוב ואם טים יביים אותו זה בטח יהיה ממש ממש יפה! אמממ הוא אף פעם לא שיחק עובד זבל או שרת וזה יכול להיות מזה נחמד ..

Runaway Train

New member
כמובן

ערפד..הראשון בעדיפות בויה. אממ..רוצח סדרתי מפורסם זונההההה..עם סיפור מרגש:) מישהו עם פיצול אישיות,סכיזופרני מישהו בעל נטיות אובדניות כמובן כוכב רוק סיפור מרגש של איש מבוגר שמתאהב בצעירה ממנו ומדיחים אותם מהעיירה וכו' וכו' וכו' חשפן שחולה איידס אלוהים בנאדם עם מאניה דיפרסיה איש לבן שמתאהב בבחורה שחורה בתקופת הפרעות נרקומן שרצח את חברתו שעתיים לאחר שילדה את ביתם ברגע של אי שפיות וקיצר הבנאדם נהרס עוד יותר כשגילה את זה ולבסוף הרג את ביתו ואת עצמו מישהו שאושפז בכפייה לאחר כמה תקופות של אי שפיות קלות ולא נותנים לו לצאת מבית משוגעים והוא משתגע ומתאהב במישהי מטורפת שבסוף מתאבדת

WallFlower

New member
הייתי מוסיפה את הולדן קולפילד לרשימ

ה... אבל אני מסתייגת מעיבודים כלשהם לתפסן... חחחחח... הרגת אותי עם הנרקומן...

אלוהים יש לך רעיונות מצוינים!!

"נרקומן שרצח את חברתו שעתיים לאחר שילדה את ביתם ברגע של אי שפיות וקיצר הבנאדם נהרס עוד יותר כשגילה את זה ולבסוף הרג את ביתו ואת עצמו" אדיר!!! "מישהו שאושפז בכפייה לאחר כמה תקופות של אי שפיות קלות ולא נותנים לו לצאת מבית משוגעים והוא משתגע ומתאהב במישהי מטורפת שבסוף מתאבדת" יאללה בא לך לביים את זה איתי?
"

למעלה