דמוקרטיה ,ספורט......ובחירות

דג ערום

New member
דמוקרטיה ,ספורט......ובחירות

כל ילד דמוקרטי בילדותו ,לפני שהוא קורא יודע שבחירות ,הם הסמל ,לישראלי הגאה בחירות לוועד גן הילדים וכמובן לוועדת קישוט ואפילו כאן אצלנו, סנשו פנשה בחר את דון קישוט כל כמה חודשים בוחרים מנהיג חדש ופרלמנט הדור כנראה זה ספורט לאומי אחרי פיצוח גרעינים ושנור אז בואו גם נעשה בחירות שגם אנו הכותבים ,ניהיה איןIN כי אחרת ננודה מהעם שלנו,מכסימום, נחליף כל כמה ימים נבחר לנו מנהיג לקפה ופרלמנט לאישור וככה גם נוכל לזמזם , שירה בציבור והרי פה הפורום לברלי וגם וותרן ואין כאן כנראה שתלטן תורן. ממני דג ששוחה במים חמימים.

ואתה כתבת שאינך יודע

לכתוב שירה. מה זה החרוזים האלה?? נחמד כתבת. אך מי רוצה מנהיג בפורום? די לנו באפרת חביבתנו, אנחנו כבר נסתדר גם כך. אתה זוכר את אימרתו של אוסקר ווילד? אומר בערך כך ``מועדון המקבלני כחבר לשורותיו, איני רוצה להיות בו.`` אני רוצה פורום פתוח, ללא מונהגים, ללא מנהיגים. מוסכם??

haAlma

New member
דגיהו..

יפה אמרת. איזו אירוניה, הציניות - הסם התמידי... איריס יקרה, עלי והצליחי. העלמה. חלק מן העם. :)

חן.

New member
היי דג...

מעדיפה שיישאר כך, ללא בחירות וצילצולים, פתוח לכל המעונינים, גם אם לפעמים משתוללים, יורקים וקצת פוגעים, אבל - חופשי. לפעמים עצוב, לפעמים שמח, לפעמים מחמיא ולפעמים בוטה, אבל- חופשי להתבטא. שיהיה לך היום ים שקט.

דג ערום

New member
לזיגי ...משהו מהראש ומהחיים

מה שאגיד הוא מנסיון חיים שלי בלבד.(ללא יומרות) ואני מניח שידוע לך ,שנסיון חיים הוא צובר של טעוית ותיקונם. טועים רק פעם אחת! קח את זה כעוד חויה שלמדת ממנה. שום ניחום או הכאה על חטא לא תעזור כאן. החיים זורמים. ורק משתפרים(כמובן מהנסיון שרכשנו). אני מניח שבעוד כמה ימים הכל יראה אחרת. שקרים לבנים הם חלק מההישרדות שלנו. האם אישה או גבר ישפוך את כל מיגרעות גופו בצאט? התשובה ברורה..אז קח את הכל בפרופורציה . אין מושלמים.

חן.

New member
נו טוב...אז..

השתפכנו קצת... שיהיה לך ים נוח...ואולי קצת גבה גלי עד סוער?... ים טוב.

למעלה