דמותאהובה סיבוב רביעי! [?]
K Komm Zu Mir New member 15/12/08 #20 להעיף את טוני זה גרוע יותר ../images/Emo3.gif פשוט, הוא הדמות הכי פחות מעניינת לדעתי. בהתחלה חשבתי להעיף את ג'אל, אבל המשפחה שלה זה אחד הדברים המעניינים דווקא, וזה הופך אותה עצמה לדמות מעניינת. מקסי הוא אחלה, אבל הכי פחות מעניין מכל השאר ^^
להעיף את טוני זה גרוע יותר ../images/Emo3.gif פשוט, הוא הדמות הכי פחות מעניינת לדעתי. בהתחלה חשבתי להעיף את ג'אל, אבל המשפחה שלה זה אחד הדברים המעניינים דווקא, וזה הופך אותה עצמה לדמות מעניינת. מקסי הוא אחלה, אבל הכי פחות מעניין מכל השאר ^^
M Maddie New member 15/12/08 #21 ווואטטטט דהההה פאאאאאק ../images/Emo35.gif../images/Emo118.gif מקסיייי דווקא הפרק הראשון של העונה השנייה [החלקים שלו] היו ממש מעניינים ממש
ווואטטטט דהההה פאאאאאק ../images/Emo35.gif../images/Emo118.gif מקסיייי דווקא הפרק הראשון של העונה השנייה [החלקים שלו] היו ממש מעניינים ממש
M Maddie New member 14/12/08 #10 ../images/Emo128.gif../images/Emo118.gif היא מעצבנת אותי קצת.. ואני לא יכולה להגיד שהיא הדמות האהובה עליי בלב שלם
../images/Emo128.gif../images/Emo118.gif היא מעצבנת אותי קצת.. ואני לא יכולה להגיד שהיא הדמות האהובה עליי בלב שלם