דמות אהובה

mar blue sky

New member
דמות אהובה../images/Emo150.gif

אני גיליתי שרובם המוחלט של החנונים (שמקיפים אותי בכול מקרה) אהבו בילדותם (וחלקם עם היום...) את צבי הנינג'ה או הפוואר ריינג'אס. אוהבי צבי הנינג'ה (כמוני...) הם החנונים בדמם ובנפשם וגאים בזה ואילו אוהבי הפוואר ריינג'רס הם גם חנונים אך פחות או מנסים להסתיר את זה... את מה אתם אומרים מיהי הדמות האהובה אליכם?

sagima

New member
אם לבחור בין השתיים אז

צבי הנינג'ה, אבל כמובן שאין על החתולים הסמוראים (למרות הסוד האפל של הסידרה ואולי אפילו בגלל).

Tervingi

New member
רגע...

מה הסוד האפל של הסדרה...? כל הילדות שלי מושתת על החתולים הסמוראים! מה הסוד האפל?!

sagima

New member
אני לא יודע איך לספר לכם

אני הייתי ועדין בשוק מזה... מסתבר, שחצי מהטקסטים של התוכנית מונפצים ולא קיימים באף מקום בעולם(!!!) חוץ מאשר בארץ, לדוגמא המספר, זוכרים אותו? הזה עם הבדיחות וכאלה... אז הוא כחול לבן :) תקראו קצת פה. את האמת כשלי סיפרו על זה, אז אמרו לי שכל הטקסט הומצא בתרגום כי לא היה אף אחד שיכל לתרגם את הסידרה מיפאנית, הסיפור כמו שהוא באתר בהחלט נשמע יותר הגיוני, אבל מזעזע לא פחות.

mar blue sky

New member
זה לא כול כך נורא...

אבל בהחלט מוזר! למרות שעושים שינויים לרוב הסדרות המתורגמות אבל לא בכזאת רמה... מעניין לראות את המקור בלי צנזורה...

sagima

New member
לפי מה שהבנתי

מאנשים שראו את הגירסה באנגלית, אז הגירסה שלנו הרבה יותר מוצלחת מהמקורית.

darthziv

New member
אני תמיד העדפתי את לאונרדו

הוא היה הנינג'ה הכי טוב מביניהם, המנהיג האמיץ וכל זה פלוס הוא היה עם חרבות שזה הכי מגניב (והצבע האהוב עליי הוא כחול)

mar blue sky

New member
גם אני הכי אהבתי את מיכאלנג'לו

הוא היה הכי מגניב ושובב ואגב תחפושות אני התחפשתי אליו כשהייתי קטנה... (ורובוטריקים לא נחשבים!)

inc0gni2

New member
דבר ראשון רובוטריקים זה בהחלט נחשב

ואני הכי אהבתי את שוק וייב ו-ב' היו הרבה תוכניות מעולות כגון כוח המחץ ומקרו אחד.

darthziv

New member
דווקא מר פרצוף נורה?

אין על סטארסקרים... וסאונדווייב

saryle

New member
אני אהבתי את דונטלו

אבל רק בגלל שגם הוא היה חנון...

sagima

New member
רציתי לשתף

השירשור הזה הזכיר לי עוד סידרה ישנה- אבירי האור הקסום, אז הורדתי אותה וממש עכשיו ראיתי את הפרק הראשון... איזה כיף לי

למעלה