דמות חדשה בשם דירק

Newbie 91

New member
דמות חדשה בשם דירק

שלום לכולם. עבדתי שהתעסקתי בה לאחרונה. מודל ב-XSI, טיקסטור פוטושופ, והםם זה בעיקרון. אשמח לשמוע כל ביקורת, תודה.

ruzzO

New member
פגז

אבל חשוך מדי. לפחות שיחייך, שנראה אותו..
אם אתה משתמש בFAST SSS אני ממליץ לשים רים לייט מאחורה עם עצימות גבוהה כדי להוצי החוצה פרטיפ ברים. כמו כן אני ממליץ על ספקולר ממשפחת הסגולים כחולים

Newbie 91

New member
תודה על התגובות.

מה שלומכם חברה? הרבה זמן לא דיברנו רז, תודה על התגובה, ברנדר הזה באמת חיזקתי את הרים ליט, ולגבי הספק, הוא כבר בסולם הכחולים, אתה חושב שזה צריך להיות יותר בולט הצבע? תודה. כמה שיפורים, קצת בגבות, אף טיפה יותר פחוס והעינים (שמקודם היו טיפה ירוקות).

Newbie 91

New member
ועוד זווית

רז, הוספתי טיפה כחולכול בפוסט ב-ספק כאן, מה אתה אומר? יותר טוב?

roli

New member
יפה מאוד

חסרה השקעה בחולצות שלו, במיוחד בהשוואה לפנים שלו, הן לא נראות ריאליסטיות. אולי גם כדאי לבנות כמה מורפים ולנסות הבעות שונות, זה יוסיף המון לאנושיות שלו. ועוד בקטנה- הספקיולר מסגיר שני מקומות שנראים לי בעייתים במידול- החיבור העליון של האוזן לראש נראה לא אורגני, ומעל הנחיריים יש איזור שנראה מעט דק, כאילו חסר שם קצת בשר. אבל באמת עבודה יפה ברמה גבוהה.

ilankt

New member
וואו

מודל מגניב ביותר! מאוד מציאותי! למרות שכמה שהמודל יותר מציאותי, אתה מבין כמה המוח פרפקציוניסט ואתה מתחיל להסתכל על כל פרט לא מציאותי, למרות שאני לא יכול להצביע מה לא מציאותי במודל, אני עדיין יודע שזה תלת. בכל מקרה, אחלה מודל!

ruzzO

New member
נראה מצויין

IC צודק בהערות שלו. אבל מעבר לזה זו עבודה מעולה את המפקד שלך צריך להדיח אם הוא נותן לך זמן לעשות דברים כאלה. אני חושב שזה הזמן לזברש את המודל. זה יקח אותו למקום אחר. עוד דבר, תבדוק ריפלקשן מאוד חלש ומאוד בלרי. זה יכול להוציא המון דיטייל החוצה.

Shay Gaghe

New member
לא רע בכלל

היי, אני חושב שדירק הוא אחת העבודות היותר טובות שראיתי מאמנים ישראלים.אני לא רואה שום בעיה במבנה האורגני של הפנים. קצת מוזר לי אפרו עם עניים לא שחורות. אני חושב שהבעיה המרכזית היא בטקסטורה דווקא. אזור המצח ניראה נורא. או שלא מיפת את ה UV כמו שצריך או שהישתמשת במפת תמונה קטנה מדי וללא bump. שי

ic

New member
נראה מצויין! אני חושב שצריך טיפה

לעדן את הלבן בעניים ואוליי לתת קצת כתמים שחרחרים, תסתכל על רפרנסים עוד פעם. החולצה הלבנה בוהקת מידיי וזה קצת מושך את העין לשם, לכלך אותה או תשנה לה צבע, זה יעשה רק טוב לעבודה. תוספת של ורידים בולטים באיזור הקרחת/רכות לדעתי יוסיפו. דבר אחרון...הbump בחולצה הירוקה/תכלכלה גדול ובולט מידי, לא ממש אמורים להבחין בו אלא אם כן הבד יהיה מבריק יותר. סה"כ אחלה עבודה, אתה לא חייל עדיין? מאיפה יש לך זמן?

eldarinn

New member
הדמות מושקעת וריאליסטית

אבל נראית קצת דמיונית בגלל שנראה שמידלת דמות אירופאית ושמת לה מפת צבע של אדם שחור...(?)

Newbie 91

New member
תודה לכולם על התגובות

תודה רבה, שמח מאוד על התגובות ואני מקווה לשפר את כל מה שנאמר לפעם הבאה. לגבי היותי חייל, קצת חופש פסח אסור :( מחר שב לחיי השחור.. להיתראות לכולם, תודה על הביקורות. אלדרנין - לא מסכים, תסתכל בשיידד אני חושב שיש לו מאפיינים שחורים.

Shay Gaghe

New member
wireframe

can we see a wireframe of Derek? also some info of the progress like ?what are the references you used?how long the modeling took? did you use boxing , poly by poly or nurbs? or maybe crosssection? Thanks/ אפשר לראות את הווירפריים של דרק? גם קצת רקע טכני יהיה נחמד. תודה

Newbie 91

New member
טוב אז קצת רקע טכני

קודם כל, הרפרנס שלי היה פשוט מספר תמונות של אנשים שחורים אם נתונתים שחורים אבל לא הכי בולטים,רציתי שזה יהיה יותר Subtle אבל בכל זאת אמין. בכל מקרה, מודל ב-פולי בי פולי, התחלתי מאזור העין ומשם הלאה :) לגבי זמן המידול, אני מאמין שהמידול הראשוני, בסביבות ה-4 שעות ועוד 3-4 שעות התעסקויות פה ושם ושטויות ותיקונים אז משהו כמו 7-8 שעות סה"כ. רקע טכני? הםם מה יש יותר מדי, מודל ב-XSI טקסטורות בפוטושופ כמו שכבר אמרתי, האמת שזאת פעם ראשונה שאני מכין טקסטורות בכלל, אז זה היה הקטע המאתגר פה מבחינתי אבל גם נהנתי מהעניין, ובכלל כיף לקבל מוצר מוגמר סוף סוף (לא חושב שבחיים סיימתי עבודה לפני זו?) וזהו. והנה ויירפריים, מקווה שעניתי על כל השאלות.

למעלה