דמות נשית שמתאהבת בגברים הלא-נכונים

harpi

New member
דמות נשית שמתאהבת בגברים הלא-נכונים

אני מחפשת שם לדמות נשית שמתאהבת דרך קבע בגברים הלא-נכונים - לאו דווקא אלימים, יותר לכיוון השחקנים/מתוסבכים וכו', שמכאיבים לה ועושים לה רע, בסופו של דבר, כי הם לא נשארים אתה. יש גם אלמנט של אהבה לא ממומשת, אבל דפנה לא מתאים, כי שם לפחות היתה אהבה משני הצדדים. יהיה נחמד אם אוכל לבסס אותו על מקור/סיפור מיתולוגי כלשהו. לא משנה הלאום המיתולוגי. תודה מראש על העזרה

Y. Welis

New member
הי!

מה שלומנו? חודשים שלא התראינו. כרגע לא עולה בדעתי אף שם - האלות למשל היו פחות סובלניות כלפי מושאי אהבתן ונטו להתנקם בהם אם אלה נטשו אותן, כך שהמקרה בד"כ לא חזר על עצמו. אבל אני מאמין שהיו מקרים של התאהבויות לא מוצלחות שנבעו מסוג של עיוורון, שכל עוד לא תוקן, המשיכו.

harpi

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

האמת שבאמת הופתעתי לטובה לראות את זיו ניקך פה. אפשר אולי סיפורים על אהבה שהסתיימו רע. איכשהו, לא חשבתי שהאלות תמיד מצוירות כסופר-וומן, שכן יש מספיק סיפורים אנושיים. אולי אפשר לנסות לחשוב גם על סיפורי פולקלור. כל רעיון יתקבל בברכה

יש את אקו

שהיתה מאוהבת עד כלות בנרקיסוס, אך ידעה להגיד רק את שמה שלה (והיא היתה עדה גם לסופו הטרגי של נרקיסוס). זו הדוגמה שעולה לי לראש כרגע.

Y. Welis

New member
!The Dragon Reborn

ברוך הבא לעולם הניקים האמיתיים! גם אצלי הפרטים היו מעטים בהתחלה (לפני כמעט בדיוק 9 שנים, ב-IOL), אבל אחרי כמה חודשים הבנתי שאני זה אני, וזה מה שיש. מקוה שהדרך הזו תהיה טובה יותר (אבנים לבנות).

Bartal j

New member
יש גם את הנימפה קליפסו שהאתהבה

באודיסאוס שלא החזיר לה אהבה כי הלב שלו היה שייך לאישתו כבר פנלופי. סמירנה, בתו של מלך אשור, אשר בגלל אפרודיטה התאהבה באביה שכבה עימו וכשהוא גילה זאת הוא רצה להורגה והיא ברחה מזעמו ולבסוף האלים חסו עליה והיא הפכה לעץ המור לפי המיתוס וממנו בקע אדוניס העלם יפה התואר
מדיאה אהבה את יאסון והקריבה למענו הכל בשם אהבתה אליו והוא ? לאחר שהביא עימה ילדים , עזב אותה ועמד להנשא לגלאוקה בתו של המלך קריאון בשל שאפתנותו... אפילו בת הים הקטנה הסיפור שלה די טראגי היא וויתר העל הקול שלה לטובת חיים לצד הנסיך החלומות שלה, וזה העדיף נסיכה אחרת אנושית שמדברת על פניה
כנ"ל לגבי רוסלקה , אונאדין ושאר נימפות ים..

למעלה