דמות שיצרתי לפני איזה שנה

sherban

New member
דמות שיצרתי לפני איזה שנה

את הציור עצמו ציירתי רק לאחרונה. נראה לי שאני עוד יעבוד עליה קצת אבל בסה"כ זהו. ------------------ sherban v2.0

murmur

New member
יפה מאוד

רק דבר אחד הפריע לי.. כשיש צל הוא לא חושך מוחלט...

moshikgulst

New member
יפה

אחלה דמות. פוזה מוצלחת. והצביעה ממש ממש טובה לדעתי. אתה מתכוון גם לכתוב קומיקס שלה? אני מקווה שכן...

תגיד, מושון, זה משהו קבוע?

אני אישית ממש אהבתי את הדמות המתקראת גמש, ולפתוח עכשיו סטריפ עלילתי חדש רק בגלל החלפת דמות נראה לי קצת עצוב... זהו? לא יהיה יותר גמש? או נהפוכו יהיו לנו 2 סטודנטים משועממים ולא ממש חינוכיים? ולגבי הציור, ממש נחמד ומעניין, אם כי אני לא ממש יכול לראות את הכיוון העלילתי המקורי של דמות כזו, אולי זה רק אני, אבל היא נראית כפארודיית סופר הירוס טיפוסית... (אבל שוב, מבחינה טכנית היא ממש נחמדה).

sherban

New member
עדכון קטן

נראה לי שסיימתי. את הדמות עיצבתי במקור כדי לבנות בתלת-מימד. לא נראה לי שאני אכתוב עליה קומיקס. אני לא מוצא בה עניין מעבר לפן העיצובי. בקשר למושון - לא לדאוג זה היה חד-פעמי. גמש יחזור מיד אחרי פסח. אולי מושון עוד יופיע בתור דמות משנה מדי פעם אבל לא יותר מזה. סתם חשבתי שזה יהיה מצחיק להעיף את גמש מהקומיקס של עצמו. בכל מקרה אני שמח לשמוע שאתה עוקב אחר עלילותיו
------------------ sherban v2.0

moshikgulst

New member
דווקא..

אני ממש נהניתי מהגיוון של מושון במקום גמש - היה מרענן. בכל מקרה, אחלה של קומיקסים אתה עושה
מי ייתן ותמשיך לעד!

למעלה