דמות

kros32

New member
מה ת'רוצה?

שיגידו לך עד כמה שזה מכוער? עדיף שלא יגיבו לך

funckmachine

New member
אוויי לי!!

איך אתה מסוגל לעלות דבר כזה.. כאילו אני לא מבין.. אתה עצמך... מה אתה חושב על זה?? זה יפה לדעך?? לדעתך יש משהו ממה שקשקשת שם שהוא זורם??? משהו שם Fאנקי?? נקי?? מקורי??? מושך ת'עיין??? ג'ייזס.. איך אתה עצמך לא מתבייש לעלות דבר כזה?? תהרוג אותי אני לא מבין אותך

funckmachine

New member
שמע משהו

תעבוד עם עצמך אתה לא צריך לעלות כל קישקוש קטן שלך לנט תאמין לי עדיף לך.. לא יראו כמה אתה טויי וכשתעשה דברים שהם כבר לא מעפנים ברמה הזאת, משהו שנראה טוב יותר שאפשאר לתת לו ביקורת תעלה בכיף אני יהיה בין הראשונים שיגיב לך.... אבל תעבוד לבד תקופה תעלה משהו. תעבוד עוד תקופה ותעלה עוד משהו.. כמו שאמרתי פעם אם הייתי מעלה כל דבר שאני עושה לפורום, הוא היה מוצף בהודעות שלי. ועוד דבר חבל על המונטנה שמור אותה.. ת'מונטנה הראשנה שקניתי סמתי בצד איזה שנה עד שיצא משהו ששווה לבזבז מונטנה עליו לילה טוב PZ

yaniv45

New member
בתכלס

(זה אני. אני פשוט מחובר מיוזר של חבר, אני לא בבית) את הדמות עשיתי באיזה 5 דקות על הדף, לא השקעתי יותר מידי מחשבה, למרות שלא ידעתי שצריכה להיות איזושהי זרימה מסויימת בדמויות... חשבתי שזה פשוט מה שבא ברוך הבא, אבל סבבה אני אעבוד על זה. בעיקרון עשיתי את העבודה הזאת בשביל להתאמן על שליטה בפחית, ואני דיי מרוצה. חוץ מהפחית של האמריקן איגל השניה (הראשונה נגמרה באמצע) שהשפריצה קצת הצידה, אין שום נזילות בגרוש, וזה כיף.

seil1

New member
ממה אתה מרוצה?

אני לא רואה שום שליטה....סך הכל עשית כמה קווים ועוד עם מונטנה אליין שלא משנה כמה אתה טוי יצאא לך קו ישר עם זה אז ממה אתה מרוצה? דמות מעפנה ולא מקורית

THE GRAFFITER

New member
באמת? לא ידעתי שזה אמור להיות קל

לעשות עם אליין קווים ישרים....... שיט......

funckmachine

New member
וואי אתה קשה הבנה..

לזה אני מתכוון.. אם זה 5 דקות על דף.. ורק אימון.. אל תעלה את זה.. לא מעניין אף אחד... ואני בטוח 100% שאו שיתעלמו מעבודה שלך או שירדו עליה.. אז חבל

למעלה