דמיון או מציאות?

מילי1991

New member
דמיון או מציאות?

אני לא יודעת מה באמת קורה, מרוב שאני מפחדת להתרסק מהדחיה שלך ומכך שאמרת שיש לך אישה מקסימה (הבנתי שאתה נשוי באושר, כביכול) - החלטתי שכל מה שעובר לי בראש זה דמיון, מדע בדיוני או משהו כזה..
אני מדחיקה ומדחיקה את כל מה שאומר אחרת
לא יודעת באיזה שם לקרוא לזה, באיזו מגירה לשים את זה
את כל הרגש שהיה לי אליך, את הצ'אנס שרציתי לתת שנית
ימים יגידו אם זה אמיתי............או לא.
אני מתה לשלוח לך הודעה ולהגיד לך שבא לי לדבר איתך, להכיר, גם אם זה מסכן אותי בפגיעה ודחיה שלך
מה עושים? נמאס לי להכנס ולחפור לך בפרופיל בפייסבוק ובסרטונים ותמונות שאי פעם העלית..
אני בבאלבלה רצינית וזו הסיבה שאני לא שולחת לך הודעות יותר..למרות ששורף לי בלב שלא ענית להודעה האחרונה ששלחתי לך שבוע שעבר
זהו, מה עוד יש לי להגיד? רק רוצה לפרוק מה שמרגישה

שלום

אפשר לדבר כידידים, וכדי שאפשר יהיה לדבר צריך למצוא נושאי שיחה משותפים כמו מסגרות, קשרים, תחביבים ונושאי עניין. חשוב להיות עדין ולתת רגש חיובי. מדברים על נושאים כלליים ומתעניינים זה בזה בעדינות וכך לאט מתפתח עניין משותף.
&nbsp
&nbsp

Shamy

New member
תשמעי את הרב תדעי אבל אני אגיב

גבר שטוען שהוא נשוי באושר (בנישואים מונוגמיים!) ומחפש רומן מהצד -בפירוש! אבל בפירוש! הוא לא נשוי באושר. לא משנה באיזה ציפוי סוכר הוא ימכור לך את הלוקש בשקל הזה.

לדעתי על סמך הכרויות אישית שלי ממך (רק ממה שאני רואה בפורום) ; לא נראה לי שאת מסוגלת להתחייב לקשר לא מחייב רגשית ושהוא ברובו מבוסס קשר גופני בלבד (יזיזות). לדעתי מעטים האנשים שמסוגלים להתחייב לקשרי יזיזות אבל על כך זה כבר דיון אחר. ועל כן כנראה שהדבר הכי טוב שתוכלי לעשות למען עצמך , למען הבריאות הנפשית שלך! ,למען הפסקת השחתת הנפש יותר ממה שצולקה -הוא -לעזוב! לנתק את עצמך לגמרי ממגע עם אותו בן אדם ולא ליצור איתו על שום קשר ובשום פלטפורמה ובשום צורה שהיא (כולל אם זה משהו שאת לא תהיי מסוגלת לשלוט לחסום בערוצי תקשורת בכללותם!)

מבלי להכיר את הבן אדם , אני רק אומר לך -לשפוט אני לא רוצה, כי אני לא יודעת מה עובר לו בראש ומה גרם לו לחפש יחסים מהצד. אבל אני כן יכולה להגיד לך שבן אדם שמחפש כך קשר בצורה בוטה וברוטאלית מהצד מבלי להתחשב באשתו וילדיו (במידה ויש לו כאלה) מצביע בד"כ על בן אדם מעט אינפנטילי, נאיבי , אולי אפילו אנוכי מדי במקומות מסוימים ועל אמות מוסר וסטנדרטים נמוכים של מצפון וסרגל ערכים אישי ודוגמה אישית. את צריכה לשאול את עצמך -האם את רוצה קשר עם בן אדם שיש לו תכונות כאלה? או שלא..

זה באמת תלוי בך.

אני מאחלת שתמצאי את הדרך והצורה הנכונה לעשות מה שליבך רוצה וחושב שאת צריכה לעשות כן ואת הדבר הנכון.

עדכני אותנו כמו תמיד ושיהיה בהצלחה

למעלה