דמיון מודרך בלידה טבעית

דמיון מודרך בלידה טבעית

לאחותי יש חברה שעושה סטאז' בטיפול בדמיון מודרך והיא מוכנה להתאמן עלי! איזה כיף! אני רוצה לעבוד איתה לקראת הלידה קראתי פה שיש המון שדמיון מודרך מאוד עזר להן להתמודד עם הכאב מקווה שיעזור גם לי

swann

New member
עזר מאוד מאוד

למרות שהייתי סקפטית לגבי איך זה יפעל עלי, אבל זה היה נפלא. גם עשיתי טיפול הוליסטי (למרות שלא דמיינתי את מה שלמדתי בטיפול, אבל הוא הרגיע אותי מאוד לפני הלידה. הייתי קצת בלחץ לגבי התמודדות עם כאב), וגם קיבלתי טיפים פה + נשימות עמוקות (שאיפה דרך האף, נשיפה דרך הפה) שבזכותן צלחתי את הצירים. יש הסבר על הנשימות ב"לידה פעילה" - שגם הכין אותי מצוין. למזלי השלב בו השתמשתי בדמיון מודרך היה ממש קצר (אבל אינטנסיבי מאוד), ובשלב הלחיצות (גם קצרצר, דקה) - לא היה מה לדמיין. הרגשתי אותה יוצאת.

איזה יופי!

נשמע מעולה! קניתי את לידה פעילה ואני מנסה לקרוא אותו בין לבין (גם עבודה, גם ירדנוש ובכלל קשה למצוא זמן לעצמי...
)

הילהל

New member
בהצלחה

אחרי שחוויתי איך נשימות בעזרת דימיון מודרך מורידות דופק מהיר של העוברית שלי, לא נותר לי אלא לשמוח עבורך.

POOH*

New member
מומלץ בהחלט....

אני תוך כדי הלידה דמיינתי אותו יורד ויורד.. אין לי מושג מה היה סביבי - כל ציר התכנסתי בתוכי ודמיינתי אותו.. זה כנראה עבד.. את יכולה לקרוא בסיפור לידה שכתבתי.. תיארתי שם מה עשיתי בצירים... מומלץ בחום!! POOH

למעלה