דמיון מודרך ובעיות פוריות

F e y

New member
דמיון מודרך ובעיות פוריות

שאלתי מופנית למשתתפי הפורום, האם לדעתכם שימוש בתראפיית הדמיון המודרך יכולה לסייע בבעיות פוריות? לאלו העונים בחיוב, האם אתם מבססים את תשובתכם על מאמרים שפגשתם אשר עסקו בנושא זה?

תשובתי לא מבוססת

אבל השאלה שלך הזכירה לי מקרה ששמעתי עליו, בחורה שהכרתי שהיתה עקרה במשך הרבה זמן ולא יכלה להביא ילדים לעולם. עם הזמן היא חזרה בתשובה ונולדו לה תאומים. במקרה הזה אני מאמינה שזאת כוחה של האמונה. לכן, עפ"י זה יכול להיות שגם דמיון מודרך יכול לעזור. אבל תשובתי בהחלט לא מוסמכת אלא מסתמכת רק על נקודת הראות שלי.

כמה ממצאים בגוגל.

אנא הביאי בחשבון שמה שבמאמרים נאמר שמשתמשים בהיפנותראפיה זה אומר שגם ניתן לעשות שימוש בנלפ ו/או דמיון מודרך. תעשי חיפוש עם המילים NLP fertility articles guided imagery בשילובים שונים, ותמצאי חומר בנושא. ממה שהבנתי באופן עקרוני. ניתן להעזר בדמיון מודרך ונל"פ כאשר ישנם בעיות פוריות אצל נשים שהסיבה היא לא סיבה פיזיולוגית או שלא יודעים מה הסיבה להן. המון בהצלחה מיק.

F e y

New member
תודה

אני מאוד מודה על ההשקעה והמאמץ לסייע לי. ת ו ד ה !

izak471

New member
פריון ודמיון מודרך

כאשר אין יודעים את הסיבה לאי פוריות. יש אפשרות לעבוד בשילוד דמיון מודרך ולהגיע לתוצאות יפות. לי אישית מוכר מקרה אחד של אשה שלא נכנסה להריון מספר שנים ובמספר טיפולים קטן נכנסה להריון. גם כאשר יש סיבה פיזית לאי כניסה להריון. אפשר להעזר בדמיון מודרך. מאחל לך הרבה הצלחה איציק

למעלה