דמיון מודרך לצורך שינוי

דמיון מודרך לצורך שינוי

האם יש למישהו מושג אם אפשר להשיג את הספר הזה באינטרנט ואם כן, באיזה חנות (או יותר נכון אתר?)

aviht

New member
הספר!

הספר דימיון מודרך לצורך שינוי נימצה בכל חנויות הסטימצקי. והוא עולה רק 60 שח

תודה

אני ראיתי אותו בחנות אחרת במחיר הרבה יותר יקר, טוב לדעת שיש אותו במקום אחר במחיר יותר זול.

דמיון מודרך לצורך שינוי - דעה אישית

נטע, אם את מחפשת ספרים שבאמת יעזרו לך להעמיק את הידע בנושא הדמיון המודרך, הייתי ממליצה לך על ספרים אחרים, ולאו דווקא על הספר הזה. יש לי הספר הזה. זה היה הספר הראשון שקניתי. האמת? התאכזבתי ממנו מאוד. הספר הזה, כמו רבים דומים לו שיוצאים בהוצאת אור עם (אולי אני קצת נסחפת בהכללות, אבל בכל זאת) ושעוסקים בתחומים אלטרנטיביים הם בבחינת ספרים שלכאורה מכילים הרבה (כך זה לפחות נראה אם מתייחסים לרושם ראשוני) אבל בפועל (בד"כ אחרי שקונים אותם..), מגלים שבעצם מבחינת תוכן, אין בהם כלום. כך גם בספר הזה. אין בו שום דבר מעמיק באמת שתורם באופן משמעותי לידע או תורם מכל הלב טכניקות שימושיות בתחום. המחבר נותן המון מהידע שלו, אבל בעיקר תיאורטי. כשזה מגיע למעשה, יש שם טכניקות ארוכות שמובאות בקיצור נמרץ ושלמישהו שאין לו ידע בסיסי בתחום, לא אומרות הרבה... אז על מה כן הייתי ממליצה? - בראש וראשונה על הספר של דפנה ואמיר רטר, שלא מצאתי דומה לו. - אם תרצי רעיונות לשימושים שאפשר לעשות בדמיון מודרך, יש את הספר של ג'ראלד אפשטיין, שהוא נחמד כזה... - עוד ספר טוב נקרא "אומנותו ותרגולו של דמיון מודרך יצירתי" של אופיאל שבעצם סוקר כמה חוקים בסיסיים בדמיון מודרך. - ואחרון חביב, "סרטן כנקודת מפנה" של לורנס לה-שאן. הספר הזה נועד בעיקרו לסייע לאנשים שאובחן אצלם סרטן, אבל נראה לי שהוא יכול להתאים לעוד הרבה מצבים. הוא מציג בפני הקוראים את הגישה ההוליסטית ובסוף הספר מובאת שורה של תרגילים בדמיון מודרך. לגבי אתרים? האתר הכי טוב שנתקלתי בו הוא בוקנט (ועברתי את כולם, כמעט). צירפתי לך קישור למטה... קריאה מהנה, הגר
נ.ב. בקישור הלוחות בראש הפורום יש לוח עם ספרים מומלצים. את מוזמנת לפנות גם אליו...

אפשר אבל...

אני חושבת שכדאי לנסות לעשות דמיון מודרך לבד רק אחרי שמתנסים לפחות פעם אחת עם מנחה. לרוב משיגים תוצאות הרבה יותר טובות בעבודה עם מנחה מאשר לבד, ומעבר לכך כדאי להגיע להתנסות עצמית רק אחרי שנצבר קצת ידע בסיסי לגבי מה זה דמיון מודרך ומה אפשר להשיג באמצעותו.... בהצלחה, הגר

ניסיון לא מספיק

עברתי במשך שנה שלמה , דמיון מודרך בסדנא. עדיין לבד אין לי מוטיבציה לעשות ואין לי את היכולת המנטלית להיכנס למצב של מדיטציה בבית. מאד קשה לי להתרכז וזה גם קצת מביך?!

לא יודעת

נראה לי מוזר לעשות או ללמוד דמיון מודרך עם ספר. בשביל לעשות דמיון מודרך בצורה טובה צריך אווירה , ריכוז וסביבה. חשבתי על סדנא או מדריך רוחני או כל דבר אחר שיגרום לי להיכנס לתוך האווירה הזו שצריך כדי להיכנס למצב של דמיון מודרך. אם יש לך המלצות איך ניתן להיכנס לבד בבית למצב הזה אשמח לשמוע. מניסיוני חשוב גם מאד הקשר לקול שמעביר את הדמיון המודרך.

למעלה