דמיון מודרך + מוזיקה

bluecoldsteel

New member
דמיון מודרך + מוזיקה

האם יש שימוש במוזיקה, כחלק מדמיון מודרך, והכוונה לא רק למוזיקת רקע אלה מוזיקה ככלי משלים

ששרון

New member
כן...גונגים לדוג...

אני מכירה מישהי שמשלבת, עובדת גם עם המון כלים מוסיקלים, (כמו-יש לה אוסף גונגים מכל העולם, פעמונים ענקיים, ועוד שלל כלי הקשה ונגינה מיוחדים) ... היא מחברת בין (מעט) דמיון מודרך, טיפול במוסיקה (בעיקר) ואיפלו קצת יוגה ועוד כל מני... לצערי מאחר והיא מפוצצת באנשים , אני מנועה מלציין את שמה, היא פשוט בקשה ממני שלא כי קשה לה לעמוד בעומס... מה שכן...אני בטוחה שיש הרבה מטפלים שמשלבים, כך שהיא לא הפתרון היחידי. פשוט תחפשי מטפלים שעושים טרפיה במוסיקה, ואולי חלקם משלבים הטיפול עם דמיון מודרך. אני יודעת שלסלי קולג (עושים שם תואר שני בכל מני תחומים של טיפול באמנות) מכשירים מטפלים, אולי אפשר להרים להם טלפון ולברר אצלהם אם יש להם המלצות למטפלים בתחום, שמשלבים? סתם רעיון...מקווה שהוא יעזור במשהו. הם יושבים למיטב זכרוני באזור התעשייה של נתניה דרום. אני אברר עם אותה מטפלת ואם היא תתן לי רשות ארשום השם. כרגע לצערי אני מנועה מכך. בהצלחה

ששרון

New member
אה...אולי נפגשנו??? ../images/Emo13.gif

איזה עולם קטן את לא במקרה בקורס ביום א בערב?

דמיון א

New member
אני בימי חמישי בערב...

מה שנקרא ' שנה שלישית'. משו משו והגעתי אליה דרך אודי בילו, איך את?

ששרון

New member
הי לדמיון

אה... אני הסתפחתי לחברי השנה השנייה לכמה פעמים, אבל בעקרון עובדת עימה אחד על אחד היא חברה מאוד קרובה של אימי מילדות,אז אנו פשוט מכירות מאז שנולדתי, ועתה זכיתי גם לכיף של לבוא אליה . על אודי בילו שמעתי שבחים הן ממנה והן מתלמידה שלו... שגם עוסקת ביוגה ולומדת אצלו . את בטח גם בענייני היוגה
עולם קטן

ששרון

New member
ואגב, את בטוחה שאיננו מכירות?

כי אני מכירה מישהי שהגיע לאותה קבוצה שלך (דומני) דרך אודי...ושמה מתחיל ב-א, כמוך. זו לא את??? טוב, אם כן, תעני לי כבר במייל, זה באמת יהיה משעשע להפגש גם כאן.

דמיון א

New member
די...

היום היא מסרה לי שהיית אצלה ביום שישי... מה קולה? איך הקבוצה החדשה שלכן? הייתי אצל עופרה ב'טיפול פרטי', היה אחלה. חוץ מזה יש לי כבר קבוצות שלי שאני משלבת דמיון מודרך עם העבודה על הצ'אקרות. כייף גדול. יאללה ביי א.

ששרון

New member
ונמשיך במייל

מעדיפה לא להכנס פה לדברים נאבד לי המייל שלך אגב שרון

דמיון א

New member
לבלו...

אני אכבד את ההודעה שנתנה כאן. אל תדאגי, את תגיעי לאן שאת צריכה. ובזמן.

דמיון א

New member
שימוש במוסיקה

אני משתמשת בפעמון טיבטי, קערה ומקל גשם כשאני מרגישה שזה נחוץ. בעיקר לפני כהכנה או כדי לציין סיום, תנסי ותראי מה קורה.

freearth10

New member
כל כלי הוא כלי../images/Emo168.gif

מוזיקה ניתן לשלב בדמיון מודרך. גם ריקוד ניתן לשלב בדמיון מודרך. גם ציור. גם כתיבה. אפשר גם להתמקד בכל כלי בנפרד. אני רק לאחרונה התחלתי קצת לקשקש בדידג'רידו וזה מדהים עד כמה הויברציות האלה העלו דברים מאוד עמוקים. מוזיקה הוא כלי מופלא לשיחרור ולהרפייה שכל כך חשובים לתהליך הצמיחה. מאיה

רעיון מעניין לשימוש במוסיקה

או יותר נכון בקול (שירה): אם למשל משוחחים עם איזשהו איבר בגוף כדי לנסות להבין התנגדות לשינוי או בכלל, אפשר לתת לו פה ולהדריך את הדמיון כך שהקול הבא שהמונחה ישמיע יהיה בעצם קולו של המקום שלו ניתן הפה... סביר להניח שבתחילה הקולות שיגיעו מהמקום הזה יהיו קולות לא נעימים לאוזן, אולי קשים,אבל ברגע שמתחיל תהליך של ניקוי המקום הבעייתי הקולות האלו הופכים לשירה... איך זה נשמע לך? הגר

bluecoldsteel

New member
שימוש במוסיקה

נשמע רעיון מעניין ושווה ניסוי. אני חשבתי דווקה על מוסיקה, בקטע של להתגבר על רעשים פנימיים שמפריעים לריכוז, משהו חיצוני עם תדר נכון, שדווקה יאפשר ריכוז עי הסטה של הרעש הפנימי

למעלה