דמיון מודרך - שיתוף

לקשמי

New member
דמיון מודרך - שיתוף

בשבועיים האחרונים כואבת לי היד השמאלית בצורה שדי מקשה עליי לתפקד איתה. בהתחלה חשבתי שזה שריר תפוס, עכשיו אני לא בטוחה כי רק עכשיו שמתי לב שהכאב בכלל מתחיל מהכתף, ומתפשט לכל היד. בכל אופן ניסיתי לעשות דמיון מודרך על הכאב: אחרי ההרפיה התמקדתי ביד, באיזור שכואב. הזרמתי אל האיזור הזה אנרגיה של אור וחום. תוך כדי כך הכאב קיבל צורה של מעין קיפודים מוארכים כאלה, לא כמו שקיפודים נראים במציאות אלא יותר נחש-קיפוד כזה (גוף של נחש אבל עם קוצים) ובדמיון גרמתי להם לזחול למטה עד שהם יוצאים מהיד ו"שוקעים" ברצפה. באיזשהו שלב הרגשתי שיש שיפור בכאב, אבל אני לא יודעת אם זה יותר בגלל ההדמיה או יותר בגלל עצם ההרפיה. (במצב של מנוחה פחות כואב לי).

נראה לי ש... ../images/Emo13.gif

להדמיה מן הסתם הייתה השפעה על הכאב, אבל פעם אחת לא מספיקה בדרך כלל... תצטרכי לחזור על ההדמייה כמה וכמה פעמים כדי לבדוק מה באמת משפיע ועד כמה... מעבר לכך, תמיד כדאי ללכת לרופא לבדוק איפה הבעיה.. לפחות עצם הידיעה איפה נמצאת הבעיה יכולה לעזור לך למקד את ההדמייה למקום הנכון ואולי גם לשלב עם טיפול קונבנציונלי אם יש צורך... שמרי על עצמך! הגר

לקשמי

New member
תודה

אני בהחלט שוקלת גם לשלב טיפול קונוונציונלי, אפילו שבסך הכל זה לא נראה לי משהו נורא, אבל שווה לבדוק.

למעלה